Hyvityksen pyytäminen luotto- tai pankkikorteilla tehdyistä Apple Pay -ostoksista

Jos haluat palauttaa Apple Paylla ostetun tuotteen ja pyytää siitä hyvityksen, sinun on mahdollisesti annettava joitakin lisätietoja.

Voit yleensä palauttaa Apple Pay -ostokset kuittia vastaan. Kun kauppias käsittelee hyvityksesi, se palautetaan automaattisesti kortillesi. Jos sinulla ei ole kuittia tai kauppias pyytää lisätietoja, voit antaa maksukorttisi Apple Pay -kortin numeron.

Etsi Apple Pay -korttisi numero

Kauppias käyttää Apple Pay -ostosten hyvitysten käsittelyyn maksukorttisi Apple Pay -kortin numeroa fyysisen korttisi pankki- tai luottokorttinumeron sijaan. Jotkin kauppiaat eivät ehkä vaadi Apple Pay -kortin numeroa.

Näin löydät maksukortin Apple Pay -kortin numeron iPhonella

1. Avaa Lompakko-appi iPhonessa.

2. Napauta ostoksen tekemiseen käytettyä korttia.

3. Napauta Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja napauta sitten Kortin numero.

Tässä näytössä näet maksukorttisi Apple Pay -kortin numeron neljä viimeistä numeroa.

Ohjeet maksukortin Apple Pay -kortin numeron löytämiseen Apple Watchissa

1. Avaa Lompakko-appi Apple Watchissa.

2. Napauta ostoksen tekemiseen käytettyä korttia.

3. Vieritä alas ja napauta Kortin tiedot.

Tässä näytössä näet maksukorttisi Apple Pay -kortin numeron neljä viimeistä numeroa.

Hyvityksen pyytäminen Apple Payn kanssa käytetylle maksukortille

1. Jos kauppias tarvitsee maksukorttisi hyvityksen käsittelemiseksi, avaa Lompakko-appi laitteessa, jolla teit ostoksen.

2. Napauta korttia, jolle haluat pyytää hyvityksen.

3. Kaksoisklikkaa sivupainiketta. Sinun on ehkä suoritettava todennus Face ID:llä, Touch ID:llä tai pääsykoodilla.

4. Pidä laitetta lähimaksupäätteen lähellä.

Voi kestää muutaman päivän, ennen kuin hyvitys näkyy korttisi tilitapahtumissa.