Jos Apple Pay on poistettu käytöstä Macissa, koska suojausasetuksia on muutettu

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan, jos saat viestin, jonka mukaan korttiasi ei voi käyttää Macin Apple Payssa, tai et pysty lisäämään kortteja Lompakkoon.

Apple Pay poistetaan käytöstä Macissa, jos tiettyjä suojausasetuksia muutetaan tai jos Mac havaitsee muun valmistajan ohjelmistoja tai haittaohjelmia, jotka vaikuttavat sen kykyyn pitää maksutietosi turvassa.

Varmista, että kannettavan tietokoneen kansi on auki

Voit käyttää Apple Payta kannettavassa tietokoneessa, kun tietokoneen kansi on auki.

Jos käytät Mac-kannettavaa, jossa on Applen siru, ja Touch ID:llä varustettua Magic Keyboardia, voit käyttää Apple Payta myös kansi suljettuna.

Tarkista suojausasetukset

Jos käytät Macia, jossa on Apple T2 Security -siru, Apple Pay edellyttää käynnistyksen yhteydessä parasta mahdollista suojausta. Jos olet laskenut suojatun käynnistyksen asetuksen tasoa, nosta asetus Käynnistyksen suojaustyökalun avulla täyden suojauksen tasolle.

Hae uusimmat ohjelmistopäivitykset

Varmista vahvin mahdollinen suojaus asentamalla Applen uusimmat ohjelmistopäivitykset ja käynnistämällä Mac uudelleen.

Pidä Ohjelmiston päivitys -asetusten Asenna turvapäivitykset ja järjestelmätiedostot -asetus (tai Asenna järjestelmän datatiedostot ja suojauspäivitykset -asetus) käytössä, jotta saat tärkeät suojauspäivitykset aina nopeasti. Opi muuttamaan ohjelmiston päivitysasetuksia.

Jos tarvitset apua

Jos saat edelleen saman Apple Payn ilmoituksen kaikkien saatavilla olevien ohjelmistopäivitysten asentamisen ja Macin uudelleenkäynnistyksen jälkeen, pyydä apua ottamalla yhteyttä Apple-tukeen.

Manner-Kiinassa Apple Payta voi käyttää verkossa Safarilla vain soveltuvissa iPhone- ja iPad-malleissa.