Jos et voi lisätä jaettua avainta Applen Lompakko-apissa

Kun saat jaetun avaimen, sinun täytyy avata linkki yhteensopivassa laitteessa.

Jotta voit lisätä jaetun avaimen Applen Lompakkoon, tarvitset seuraavat:

• iPhone tai Apple Watch, jossa on uusin iOS-versio tai uusin watchOS-versio

• Apple ID, jossa on käytössä kaksiosainen todennus

Kun avaat linkin yhteensopivassa laitteessa, sinut ohjataan Lompakko-appiin jaetun avaimen lisäämiseksi. Jos sinua ei ohjata Lompakko-appiin, päivitä laitteesi ja avaa linkki uudelleen.