Jos matkakorttisi saldo ei päivity Applen Lompakossa

Tässä artikkelissa on tietoja siitä, mitä voit tehdä, kun lisäät matkakortille rahaa Applen Lompakossa Apple Paylla, mutta saldo ei päivity.

Käynnistä ensin iPhone uudelleen.

Jos saldo on edelleen väärin, tarkista viimeisimmät tapahtumat Jos näet veloituksen tapahtumahistoriassa, matkakorttisi saldo saattaa olla oikein, vaikka Lompakko-apin saldo olisi eri.

Jos saldosi ei vieläkään päivity etkä näe maksua tapahtumahistoriassa:

1. Avaa iPhonessa Lompakko-appi ja napauta sitten matkakorttia.

2. Napauta Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja napauta sitten Kortin tiedot.

3. Jos näet valinnan, ota huoltotila käyttöön ja tee sitten todennus Face ID:llä, Touch ID:llä tai pääsykoodilla.

4. Voit poistaa huoltotilan käytöstä napauttamalla korttia.

Jos nämä vaiheet eivät auta, ota yhteyttä matkakortin myöntäjään.