Apple Music -sisällön toistaminen Google Nest -kaiuttimessa tai -näytössä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Apple Music otetaan käyttöön Google Nest -kaiuttimessa tai -näytössä.

Vaatimukset

• Apple Music -tilaus

• Google Nest -kaiutin tai -näyttö

• iPhone, iPad tai Android-laite, josta on kirjauduttu Google Home -appiin Nest-laitteeseen linkitetyllä Google-tilillä

Apple Musicin käyttöönotto Google Nest -laitteessa

1. Avaa iPhone-, iPad- tai Android-laitteessa Google Home -appi.

2. Napauta Settings (Asetukset).

3. Napauta Musiikki.

4. Napauta More music services (Lisää musiikkipalveluita) -kohdassa Apple Musicin vieressä olevaa Link (Linkitä) -kuvakettaLink (Linkitä) -kuvake.

5. Napauta Link Account (Linkitä tili).

6. Kirjaudu sisään Apple ID:llä, jota käytät Apple Musicin kanssa, ja suorita käyttöönotto loppuun noudattamalla näytölle tulevia ohjeita.

Apple Musicin määrittäminen oletusarvoiseksi musiikkipalveluksi

Jos et halua sanoa aina erikseen ”on Apple Music”, kun pyydät Googlea toistamaan jotain, voit tehdä Apple Music -palvelusta Googlen oletusmusiikkipalvelun.

1. Avaa iPhone-, iPad- tai Android-laitteessa Google Home -appi.

2. Napauta Settings (Asetukset).

3. Napauta Musiikki.

4. Valitse Your music services (Omat musiikkipalvelut) -kohdasta Apple Music.

Apple Musicin linkityksen poistaminen Nest-laitteesta

1. Avaa iPhone-, iPad- tai Android-laitteessa Google Home -appi.

2. Napauta Settings (Asetukset).

3. Napauta Musiikki.

4. Napauta Apple Music -kohdassa Unlink (Poista linkitys). Jos oletusmusiikkipalveluksi on määritetty Apple Music, valitse oletusarvoksi toinen musiikkipalvelu tai valitse No default (Ei oletusarvoa). Napauta sitten Apple Music -kohdassa Unlink (Poista linkitys).

Jos Apple Music lakkaa toimimasta Google Nest -laitteessa

Yritä yhdistää Apple Music -tilauksesi uudelleen Google Nest -laitteeseen:

1. Avaa iPhone-, iPad- tai Android-laitteessa Google Home -appi.

2. Napauta Settings (Asetukset).

3. Napauta Musiikki.

4. Napauta More music services (Lisää musiikkipalveluita) -kohdassa Apple Musicin vieressä olevaa Link (Linkitä) -kuvakettaLink (Linkitä) -kuvake.

5. Napauta Link Account (Linkitä tili).

6. Kirjaudu sisään Apple ID:llä, jota käytät Apple Musicin kanssa, ja suorita käyttöönotto loppuun noudattamalla näytölle tulevia ohjeita.

Lisätietoja

Jos tarvitset apua Nest-laitteen käyttöönotossa tai käytössä, siirry Googlen tukisivustoon.

Apple Music ei ole saatavilla Google Nest -kaiuttimelle tai -näytölle kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Katso saatavuus maassasi tai alueellasi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.