MacBook Air (15-tuumainen, M3, 2024) – kannen kulmatunnistin

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Tämä toimenpide edellyttää System Configuration ‑prosessia. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• ESD-suojatut pinsetit

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Torx Plus 1IP 44 mm ‑puolikuuvaihtopää

Katso täydellinen luettelo kaikista korjauksissa vaadittavista työkaluista.

Varoitus

Irrottaminen

1. Nosta kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää irti liittimestä mustan tikun litteällä päällä.

2. Siirrä kannen kulmatunnistimen joustava kaapeli sivuun mustan tikun tylpällä päällä, jotta pääset käsiksi 1IP-ruuviin (1).

3. Irrota 1IP-ruuvi (923-08984) kannen kulmatunnistimesta sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 1IP-vaihtopäällä (2).

4. Irrota kannen kulmatunnistin kotelon yläosasta.

Kokoaminen

1. Kohdista kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin ura ja ruuvinreikä kotelon yläosan tapin ja ruuvinreiän kanssa.

2. Pidä kannen kulmatunnistinta paikallaan (1). Aseta 1IP-ruuvi (923-08984) kannen kulmatunnistimeen ESD-suojatuilla pinseteillä (2). Kiinnitä sitten ruuvi sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 1IP-vaihtopäällä.

3. Paina kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää liittimeen (1). Aseta sitten joustava kaapeli (2) kuvan mukaisesti.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen:

Varoitus

• Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

• Jos vaihdoit kannen kulmatunnistimen, sulje näyttö 20 sekunnin ajaksi, kun sinua kehotetaan tekemään niin System Configuration ‑prosessin aikana. Jos näyttöä ei suljeta kokonaan prosessin aikana, kannen kulmatunnistin on vaihdettava jälleen uuteen. Tietokone toistaa käynnistysäänen, kun prosessi on valmis.