iTunes 8.0.2 varten Windows - Tekniset tiedot

Laitteisto:

• PC, jossa on 1 GHz Intel- tai AMD-prosessori

• iTunes Storesta ostettujen videoiden toistamiseen tarvitaan Intel Pentium D -prosessori tai nopeampi

• iTunes Storesta ostettujen teräväpiirtovideoiden toistamiseen tarvitaan 2,0 GHz tai nopeampi Intel Core 2 Duo -prosessori

• 512 Mt muistia; teräväpiirtovideoiden toistamiseen tarvitaan 1 Gt

• DirectX 9.0 -yhteensopiva näytönohjain, jossa on 32 Mt videomuistia; 64 Mt suositellaan

• QuickTime-yhteensopiva äänikortti

• iTunes Storen käyttämiseen tarvitaan laajakaistainen internet-yhteys

• Ääni- ja MP3-CD:iden ja varmuuskopio-CD:iden ja -DVD:iden luomiseen tarvitaan iTunes-yhteensopiva CD- tai DVD-tallennin

Ohjelmisto:

• Windows XP Service Pack 2 tai uudempi tai 32-bittinen Windows Vista

• 64-bittinen Windows Vista vaatii 64-bittisen iTunes 8 -asentajan; lisätietoja löytyy osoitteesta support.apple.com/fi_FI/downloads/#itunes.

• QuickTime 7.5.5 tai uudempi (mukana)

• 200 Mt vapaata levytilaa

• Näytönlukijatukeen tarvitaan Window-Eyes 7.0 tai uudempi; tietoja iTunesin käytettävyydestä löytyy osoitteesta www.apple.com/fi/accessibility.

iPod ja iPhone:

• Ostettujen videoiden synkronoimiseen tarvitaan iPod nano (3. sukupolvi), iPod classic, iPod (5. sukupolvi) jossa on ohjelmistoversio 1.2 tai uudempi, iPod touch tai iPhone.

• Vuokrattujen elokuvien siirtämiseen tarvitaan iPod nano (3. sukupolvi) tai iPod classic joissa on ohjelmistoversio 1.1 tai uudempi tai iPod touch tai iPhone joissa on ohjelmistoversio 1.1.3 tai uudempi.

• Soittoäänien synkronoimiseen tarvitaan iPhone, jossa on ohjelmistoversio 1.1 tai uudempi.

• Ohjelmien ostamiseen tai synkronoimiseen tarvitaan iPhone tai iPod touch, jossa on iPhone 2.0 -ohjelmistopäivitys tai uudempi.

• iTunes Wi-Fi Music Storesta ostamiseen tarvitaan iPhone tai iPod touch, jossa on ohjelmistoversio 1.1.1 tai uudempi.

• iPod-pelien synkronoimiseen tarvitaan iPod nano (3. sukupolvi), iPod classic, iPod (5. sukupolvi) jossa on ohjelmistoversio 1.2 tai uudempi. Kaikki iPod-pelit eivät ehkä ole yhteensopivia iPod nanon (3. sukupolvi) tai iPod classicin kanssa.

Nike + iPod:

• Nike + iPod vaatii Nike + iPod Sport Kit -paketin tai -anturin, yhteensopivan iPodin ja Nike+-yhteensopivat kengät.

• Nike + iPod on yhteensopiva iPod nanon ja iPod touchin (2. sukupolvi) kanssa.

• iPod nanossa (1. sukupolvi) on oltava ohjelmistoversio 1.2 tai uudempi.

• Harjoittelutietojen katselemiseen nikeplus.comissa tarvitaan internet-yhteys ja ilmainen Nike.com-tunnus.

Apple TV:

• Apple TV:llä vuokraamiseen tai ostamiseen tarvitaan Apple TV:n ohjelmistoversio 2.0 tai uudempi.

• iTunes Storen teräväpiirtoelokuvat on suunniteltu yksinomaan Apple TV:lle eikä niitä voida siirtää iTunesiin.

AirPort Express jossa AirTunes:

• Musiikin kuunteleminen yhden tai useamman AirPort Express -tukiaseman kautta vaatii AirPort Express -ohjelmistoversion 6.3 tai uudemman.

• AirPort Express jossa AirTunes vaatii AirPort- tai AirPort Extreme -kortin ja yhteensopivat stereot tai aktiivikaiuttimet.