iTunes 9.2 varten Windows - Tekniset tiedot

Mitä uutta on iTunes 9.2:ssä

iTunes 9.2 sisältää useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia, kuten:

• Synkronoi iPhone 4:n kanssa ja nauti musiikista, elokuvista, TV-ohjelmista, kirjoista ja muusta liikkeellä ollessasi

• Synkronoi ja lue kirjoja iPhonessa tai iPod touchissa iOS 4:n ja iBooks 1.1:n avulla

• Järjestele ja synkronisoi PDF-dokumentteja kirjoina. Lue PDF-dokumentteja iBooks 1.1:n avulla iPadissa sekä iPhoneissa tai iPod toucheissa, joissa on iOS 4

• Järjestele ohjelmat kansioihin iOS 4:n Koti-valikoissa iTunesin avulla

• Nopeampi varmuuskopiointi synkronoitaessa iPhone tai iPod touch, jossa on iOS 4

• Albumikuvitusparannusten ansiosta albumikuvitukset näkyvät nopeammin kirjastoa selattaessa

Windows-vaatimukset

• PC, jossa on 1 GHz Intel- tai AMD-prosessori

• Näyttötarkkuus 1024x768 tai suurempi

• iTunes Storesta ostettujen videoiden toistamiseen tarvitaan Intel Pentium D tai nopeampi prosessori

• iTunes Storesta ostettujen teräväpiirtovideoiden toistamiseen tarvitaan Intel Core 2 Duo -prosessori (2,0 GHz tai nopeampi)

• 512 Mt muistia; 1 Gt tarvitaan teräväpiirtovideoiden toistamiseen

• DirectX 9.0 -yhteensopiva näytönohjain, jossa on 32 Mt muistia; 64 Mt suositellaan

• QuickTime-yhteensopiva äänikortti

• iTunes Storen käyttämiseen tarvitaan laajakaistainen internet-yhteys

• iTunes-yhteensopiva kirjoittava CD- tai DVD-asema tarvitaan ääni-CD:iden, MP3-CD:iden tai varmuuskopio-CD:iden tai -DVD:iden luomiseen

Windows-ohjelmisto

• Windows XP Service Pack 2 tai uudempi, 32-bittinen Windows Vista tai 32-bittinen Windows 7

• 64-bittinen Windows Vista tai Windows 7 tarvitsee iTunes:n 64-bittisen asentajan

• QuickTime 7.6.6 tai uudempi (mukana)

• 200 Mt kovalevytilaa

• Näytönlukijatukeen tarvitaan Window-Eyes 7.1.1 tai uudempi; tietoja iTunesin käytettävyydestä löytyy osoitteesta www.apple.com/fi/accessibility