iPod classic 160 Gt (loppuvuosi 2009) - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

• Korkeus: 103.5 mm (4,1 tuumaa)

• Leveys: 61.8 mm (2,4 tuumaa)

• Paksuus: 10.5 mm (0,41 tuumaa)

• Paino: 140 grammaa 1

Kapasiteetti

• 160 Gt kovalevy2

• Jopa 40 000 kappaletta 128 kb/s AAC-muodossa3

• Jopa 25 000 iPodissa katsottavaa valokuvaa4

• Jopa 200 tuntia videota5

• Tietojen tallennus kovalevylle USB:n kautta

Pakkauksen sisältö

• iPod classic

• Nappikuulokkeet

• USB 2.0 -kaapeli

• Telakkasovitin

• Pikaopas

Ympäristöraportti

iPod classic edustaa Applen jatkuvaa kehitystä ympäristöasioissa. Siinä on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• iPodissa, kuulokkeissa tai USB-kaapelissa ei ole PVC-yhdisteitä

• Elohopeaton nestekidenäyttö, jonka lasi on arseenitonta

• Suurin osa sähkö- ja metallikomponenteista ei sisällä bromattuja palonestoaineita

• Suurin osa pakkauksesta on tehty kierrätetystä pahvista ja biopohjaisista materiaaleista

Näyttö

• 2,5 tuuman (kuva-alan lävistäjä) väri-LCD, jossa on LED-taustavalo

• 320 x 240 pikselin tarkkuus, 163 pikseliä tuumalla

Ääni

• Taajuusvaste: 20 Hz - 20 000 Hz

• Tuetut äänimuodot: AAC (8 - 320 kb/s), Protected AAC (iTunes Store), MP3 (8 - 320 kb/s), MP3 VBR, Audible (muodot 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX ja AAX+), Apple Lossless, AIFF ja WAV

• Käyttäjän asetettavissa oleva äänenvoimakkuusrajoitus

Kuulokkeet

• Nappikuulokkeet

• Taajuusvaste: 20 Hz - 20 000 Hz

• Impedanssi: 32 ohmia

Video

• H.264 video, jopa 1,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Baseline Low-Complexity -versio H.264 Baseline Profilesta jossa AAC-LC audio jopa 160 kb/s, 48 Khz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-muodoissa; H.264 video, jopa 2,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Baseline Profile jopa Level 3.0 jossa AAC-LC audio jopa 160 kb/s, 48 Khz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-muodoissa; MPEG-4 video, jopa 2,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Simple Profile jossa AAC-LC audio jopa 160 kb/s, 48 Khz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-muodoissa

Languages

• englanti, espanja, hollanti, italia, japani, korea, kreikka, norja, perinteinen kiina, portugali, puola, ranska, ruotsi, saksa, suomi, tanska, tsekki, turkki, unkari, venäjä ja yksinkertaistettu kiina

• Kappaleiden, albumien ja artistien tietojen esityskielinä myös: bulgaria, romania, serbokroatia (Kroatia), serbokroatia (Serbia), slovakki, slovenia, ukraina ja vietnam

Liitännät

• Telakkaliitäntä

• 3,5 mm stereokuulokeliitäntä

Ulkoiset painikkeet ja säätimet

• Lukituskytkin

• Klikkauspyörä

Akku ja virta6

• Sisäinen ladattava litiumioniakku

• Toistoaika

• Musiikin toistoaika: Jopa 36 tuntia, kun akku on täyteen ladattu

• Videon toistoaika: Jopa 6 tuntia, kun akku on täyteen ladattu

• Lataus tietokoneeseen liitetyn USB-kaapelin tai virtalähteen (myydään erikseen) kautta

• Pikalataus: noin 2 tuntia (akku latautuu noin 80 % kapasiteetista)

• Täyslataus: noin 4 tuntia

Mac-järjestelmävaatimukset

• Mac-tietokone, jossa on USB 2.0 -portti

• Mac OS X 10.4.11 tai uudempi

• iTunes 9 tai uudempi 7

Windows-järjestelmävaatimukset

• PC, jossa on USB 2.0 -portti

• Windows Vista tai Windows XP Home tai Professional ja Service Pack 3 tai uudempi

• iTunes 9 tai uudempi 6

Ympäristövaatimukset

• Käyttölämpötila: 0° - 35° C

• Varastointilämpötila: -20° - 45° C

• Ilman suhteellinen kosteus: 5 - 95 % ei-kondensoituva

• Enimmäiskäyttökorkeus: 3000 m

Lisävarusteet

In-Ear-nappikuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla

Nämä äärimmäistä selkeyttä ja tarkkuutta tavoitellen suunnitellut kuulokkeet toistavat yksityiskohdat, joita olet kaivannut.

USB Power Adapter

Use this ultracompact USB-based adapter to charge your iPhone or iPod whenever it’s not connected to a computer.

Kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonillla

Näissä nappikuulokkeissa on käteviä painikkeita, joilla voit säätää äänenvoimakkuutta ja ohjata musiikin ja videon toistoa.

Universal Dock -telakka ja kaukosäädin

Voit helposti käyttää USB-porttia iPodin lataamiseen ja synkronoimiseen tai liittää sen TV:hen tai kaiuttimiin.

In-Ear Headphones with Remote and Mic

Earphones with Remote and Mic

USB Power Adapter

Apple iPod Radio Remote -kaukosäädin

Apple Composite AV Cable -kaapeli

Apple Component AV Cable -kaapeli

Apple Dock Connector to USB Cable -kaapeli

iPod Universal Dock Adapter 3-Pack -pakkaus

1. Paino vaihtelee kokoonpanosta ja valmistusprosessista riippuen.

2. 1 Gt = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

3. Musiikkikapasiteetti perustuu neljän minuutin kappalekestoon ja 128 kb/s AAC-koodaukseen; todellinen kapasiteetti riippuu sisällöstä.

4. Valokuvakapasiteetti perustuu iPodin tukemiin kuviin, jotka on siirretty iTunesin kautta.

5. Videokapasiteetti perustuu H.264 1,5 Mb/s videokuvaan 640 x 480 tarkkuudella ja 128 kb/s ääneen; todellinen kapasiteetti riippuu sisällöstä.

6. Apple suoritti testauksen elokuussa 2009 käyttäen laitteiden ja ohjelmien ennakkoversioita. Soittolistassa oli 358 eri ääniraitaa, jotka koostuivat CD:iltä iTunesia käyttäen tuodusta (128 kb/s AAC-koodaus) ja iTunes Storesta ostetusta (128 kb/s AAC-koodaus) sisällöstä. Videosisältö oli ostettu iTunes Storesta. Akkutestit suoritettiin käyttäen tiettyjä iPodeja; todelliset tulokset voivat vaihdella. Akun latauskertojen määrä on rajallinen, ja akku on ehkä joskus vaihdettava uuteen (katso www.apple.com/fi/support/ipod/service/battery). Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä riippuvat käyttötavasta ja asetuksista. Katso www.apple.com/fi/batteries .

7. iPod ja iTunes on tarkoitettu vain lailliseen tai tekijänoikeuksien haltijan luvalla tapahtuvaan kopiointiin. Älä varasta musiikkia.