Apple Thunderbolt Display - Tekniset tiedot

Näyttö

27 tuumaa teräväpiirtoista näyttötilaa.

27 tuuman (kuva-alan lävistäjä) TFT-aktiivimatriisinestekidenäyttö (LCD) IPS-tekniikalla

• Tarkkuus: 2560 x 1440 pikseliä

• Värejä (enintään): 16,7 miljoonaa

• Kuvasuhde: 16:9

• Katselukulma: 178° vaakatasossa; 178° pystytasossa

• Kirkkaus: 375 cd/m²

• Kontrastisuhde: 1000:1

• Vasteaika: 12 ms

Mitat ja paino

Suuri näyttö. Pieni tilantarve.

Korkeus: 49,1 cm

Leveys: 65 cm

Syvyys (jalustan kanssa): 20,7 cm

Paino: 10,8 kg1

Kaapelit ja lisälaiteliitännät

Luo tehokas telakointiasema ilman kaapelisotkua.

Kaapelit

• Kiinteä Thunderbolt-kaapeli

• Kiinteä Universal MagSafe -kaapeli (enintään 85 W)

Lisälaiteliitännät

• Kolme virransyötöllä varustettua USB 2.0 -porttia

• FireWire 800 -portti

• Gigabitin ethernet-portti

• Thunderbolt-portti

• Kensington-lukituskaapelin paikka

Ääni ja video

Kaikki, mitä tarvitset videopuheluihin, musiikkiin, elokuviin ja peleihin.

• Sisäinen FaceTime HD -kamera ja mikrofoni

• Sisäinen 2.1-kaiutinjärjestelmä (49 W)

Järjestelmä- vaatimukset

• Thunderbolt-yhteensopiva Mac-tietokone, kuten MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini tai iMac

• OS X 10.6.8 tai uudempi

Sähkötekniset ja käyttöympäristö-

vaatimukset

• Verkkojännite: 100–240 V vaihtovirta, 50–60 Hz

• Enimmäisteho: 250 W (Thunderbolt Display ladatessaan MacBook Prota)

• Energiansäästötila: enintään 1 W

• Käyttölämpötila: 10°–35° C

• Varastointilämpötila: -20°–47° C

• Ilman suhteellinen kosteus (käyttö): 20–80 %, ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus enintään: 3000 m

Rajoitettu takuu ja huolto

Apple Thunderbolt Displayn mukana tulee 90 päivän ilmainen puhelintuki ja yhden vuoden rajoitettu takuu. Hankkimalla AppleCare Protection Planin voit laajentaa näytön huoltotakuun ja tuen kolmeen vuoteen tietokoneen ostopäivästä. Vain AppleCare Protection Plan mahdollistaa suoran puhelintuen Applen teknisiltä asiantuntijoilta ja varmistaa, että korjaukset suorittaa Applen valtuuttama huoltoteknikko alkuperäisiä Applen varaosia käyttäen. Jos haluat lisätietoja, vieraile Applen tukisivuilla tai soita numeroon 0800 96162.

Pakkauksessa

• Apple Thunderbolt Display

• Virtajohto

• Painettu dokumentaatio

Valinnaiset

Apple Thunderbolt Display ja ympäristö

Apple ottaa tuotteen koko elinkaaren huomioon ympäristökuormitustaan määrittäessään. Lisätietoja Applen ympäristösivustolta

Apple Thunderbolt Displayssä on seuraavat ympäristökuormitusta vähentävät ominaisuudet:

• Ei lyijyä

• Ei BFR-aineita

• Ei PVC:tä2

• Ei elohopeaa

• Ei arseenia lasissa

• Täyttää ENERGY STAR 5.1 -vaatimukset

• EPEAT Gold -luokitus3

Apple ja ympäristö

Lisätietoja Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteidensa ja prosessiensa aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Voit myös lukea tuotteiden ympäristöraportit, kun haluat yksityiskohtaista tietoa Apple-tuotteiden ympäristövaikutuksista.

Kierrätys

Apple tarkastelee materiaalien hallinnan ja jätteen määrän minimointia kokonaisvaltaisesti. Lisätietoja Apple-näytön kierrättämisestä.

Thunderbolt-yhteensopivat Mac-tietokoneet

1. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

2. Ilman PVC:tä valmistettu virtajohto saatavilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Kolumbiassa, El Salvadorissa, Guatemalassa, Panamassa, Perussa, Puerto Ricossa, Yhdysvaltain Neitsytsaarilla ja Venezuelassa.

3. Apple Thunderbolt Display on saavuttanut EPEAT Gold -luokituksen Yhdysvalloissa ja Kanadassa.