iTunes 11 varten Windows - Tekniset tiedot

Laitteisto:

• PC, jossa on 1 GHz:n Intel- tai AMD-prosessori ja 512 Mt muistia

• Normaalitarkkuuksisen videon toistamiseen iTunes Storesta vaaditaan Intel Pentium D tai nopeampi prosessori, 512 Mt muistia ja DirectX 9.0 -yhteensopiva näytönohjain.

• 720p-teräväpiirtovideon toistaminen, iTunes LP tai iTunes Extras vaativat 2,0 GHz:n tai nopeamman Intel Core 2 Duo -prosessorin ja 1 Gt muistia ja Intel GMA X3000:n, ATI Radeon X1300:n tai NVIDIA GeForce 6150:n tai paremman.

• 1080p-teräväpiirtovideon toistaminen vaatii 2,4 GHz:n tai nopeamman Intel Core 2 Duo -prosessorin ja 2 Gt muistia ja Intel GMA X4500HD:n, ATI Radeon HD 2400:n, Nvidia GeForce 8300 GS:n tai paremman.

• 1024x768 tai suurempi näytön tarkkuus; iTunes LP tai iTunes Extras vaativat näyttötarkkuuden 1280x800 tai suuremman

• 16-bittinen äänikortti ja kaiuttimet

• iTunes Storen käyttämiseen tarvitaan laajakaistainen internet-yhteys

• Ääni- ja MP3-CD:iden ja varmuuskopio-CD:iden ja -DVD:iden luomiseen tarvitaan iTunes-yhteensopiva CD- tai DVD-tallennin

Ohjelmisto:

• Windows XP Service Pack 2 tai uudempi, 32-bittinen Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• 64-bittinen Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8 vaativat 64-bittisen iTunes-asentajan; lisätietoja löytyy osoitteesta www.itunes.com/fi/download

• 400 Mt vapaata levytilaa

• Näytönlukijatukeen tarvitaan Window-Eyes 7.2 tai uudempi; tietoja iTunesin saavutettavuudesta löytyy osoitteesta www.apple.com/fi/accessibility

• iTunes-pilven ja iTunes Matchin saatavuus voi vaihdella maittain.