iTunes 10.7 varten Mac - Tekniset tiedot

Ohjelmisto:

• Mac OS X 10.6.8 tai uudempi.

• Safari 4.0.3 tai uudempi.

• 350 Mt vapaata levytilaa.

• iTunes-pilven ja iTunes Matchin saatavuus voi vaihdella maittain.

Laitteisto:

• Mac-tietokone, jossa on Intel Core -prosessori ja 512 Mt muistia.

• 720p-teräväpiirtovideon toistaminen, iTunes LP tai iTunes Extras vaativat 2,0 GHz:n Intel Core 2 Duon tai nopeamman prosessorin ja 1 Gt muistia.

• 1080p-teräväpiirtovideon toistaminen vaatii 2,4 GHz:n Intel Core 2 Duon tai nopeamman prosessorin ja 2 Gt muistia.

• 1024x768 tai suurempi näytön tarkkuus; iTunes LP tai iTunes Extras vaativat näytön tarkkuuden 1280x800 tai suuremman.

• iTunes Storen käyttämiseen tarvitaan laajakaistainen internet-yhteys.

• Ääni-, MP3- ja varmuuskopio-CD:iden luomiseen Applen combo- tai SuperDrive-asema; jotkin muiden valmistajien CD-RW-tallentimet saattavat myös toimia.

• Applen SuperDrive-asema kirjaston varmuuskopioimiseen DVD:lle; jotkin muiden valmistajien DVD-RW-asemat saattavat myös toimia.