iMac (vuoden 2007 puoliväli) - Tekniset tiedot

Pakkauksen sisältö

• iMac

• Apple Keyboard -näppäimistö

• Mighty Mouse

• Apple Remote -kaukosäädin

• Puhdistusliina

• Virtajohto

• Asennus- ja palautus-DVD:t

• Painettu ja sähköinen dokumentaatio

Prosessori ja muisti

• 2,0 GHz tai 2,4 GHz Intel Core 2 Duo -prosessori tai 2,8 GHz Intel Core 2 Extreme -prosessori

• 4 Mt jaettua L2-välimuistia, joka toimii prosessorin nopeudella

• 800 MHz järjestelmäväylä

• 1Gt (yksi SO-DIMM) PC2-5300 (667 MHz) DDR2 -muistia

• Kaksi SO-DIMM -paikkaa, tuki 4 Gt asti

Kovalevy

• 20 tuuman malli, jossa on 2,0 GHz prosessori

• 250 Gt Serial ATA 7200 rpm kovalevy1

• Valinnainen 320 Gt tai 500 Gt Serial ATA 7200 rpm kovalevy

• 20 tuuman malli, jossa on 2,4 GHz prosessori

• 320 Gt Serial ATA 7200 rpm kovalevy1

• Valinnainen 500 Gt tai 750 Gt Serial ATA 7200 rpm kovalevy

• 24 tuuman malli, jossa on 2,4 GHz prosessori

• 320 Gt Serial ATA 7200 rpm kovalevy1

• Valinnainen 500 Gt, 750 Gt tai 1 Tt Serial ATA 7200 rpm kovalevy

Optinen asema

• Kelkaton 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)

• Kirjoittaa kaksikerroksisia DVD+R DL- ja DVD-R DL -levyjä jopa 4x nopeudella

• Kirjoittaa DVD-R-levyjä ja DVD+R-levyjä jopa 8x nopeudella

• Kirjoittaa DVD-RW-levyjä jopa 6x nopeudella ja DVD+RW-levyjä jopa 8x nopeudella

• Lukee DVD-levyjä jopa 8x nopeudella

• Kirjoittaa CD-R-levyjä jopa 24x nopeudella

• Kirjoittaa CD-RW-levyjä jopa 16x nopeudella

• Lukee CD-levyjä jopa 24x nopeudella

Näyttö

• Sisäinen 20 tuuman (katseluala) tai 24 tuuman (katseluala) kiiltävä laajakuvainen TFT-aktiivimatriisi-nestekidenäyttö

• Tarkkuus

• 20-tuumainen: 1680 x 1050 pikseliä

• 24-tuumainen: 1920 x 1200 pikseliä

• Miljoonia värejä kaikilla tarkkuuksilla

• Tyypillinen katselukulma

• 20 tuuman malli

• 160° vaakasuunnassa

• 160° pystysuunnassa

• 24 tuuman malli

• 178° vaakasuunnassa

• 178° pystysuunnassa

• Tyypillinen kirkkaus: 290 nitiä (20 tuuman malli); 380 nitiä (24 tuuman malli)

• Tyypillinen kontrastisuhde: 800:1 (20 tuuman malli), 750:1 (24 tuuman malli)

Tietoliikenne

• Sisäinen AirPort Extreme -verkkotoiminto (802.11n)2

• Sisäinen Bluetooth 2.0+EDR (Enhanced Data Rate) -moduuli

• Sisäinen 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45-liitin)

• Toimii 56K V.92 Apple USB Modem -modeemin kanssa (myydään erikseen)

Grafiikka ja video

• 20 tuuman malli, jossa on 2,0 GHz prosessori

• ATI Radeon HD 2400 XT -näytönohjain

• 128 Mt GDDR3-muistia

• 20 tuuman malli, jossa on 2,4 GHz prosessori ja 24 tuuman malli

• ATI Radeon HD 2600 PRO -näytönohjain

• 256 Mt GDDR3-muistia

• Mini-DVI ulostulosportti, joka tukee DVI-, VGA-, S-video- ja komposiittiliitäntöjä sovittimen avulla3

• Sisäinen iSight-kamera

• Tukee ulkoista näyttöä laajennettu työpöytä -tilassa

• Jopa 1920 x 1200 digitaalinen tarkkuus

• Jopa 2048 x 1536 analoginen tarkkuus

• Tukee ulkoista näyttöä näytön kahdennus -tilassa

Sähkötekniset ja ympäristövaatimukset

• Noudattaa ENERGY STAR 4.0 -säännöksiä

• Verkkojännite: 100 - 240 V vaihtovirta

• Taajuus: 50 - 60 Hz, yksivaiheinen

• Suurin yhtäjaksoinen tehonkulutus: 200 W (20 tuuman malli), 280W (24 tuuman malli)

• Käyttölämpötila: 10° - 35° C

• Varastointilämpötila: -40 ° - 85 °C

• Ilman suhteellinen kosteus: 5 % - 95 %, ei-kondensoituva

• Maksimikorkeus: 3 000 m

Mitat ja paino (20 tuuman malli)

• Korkeus: 46,9 cm

• Leveys: 48,5 cm

• Syvyys: 18,9 cm

• Paino: 9,1 kg4

Mitat ja paino (24 tuuman malli)

• Korkeus: 52,0 cm

• Leveys: 56,9 cm

• Syvyys: 20,7 cm

• Paino: 11,5 kg4

Oheislaiteliitännät

• Yksi FireWire 400- ja yksi FireWire 800 -portti; 7 wattia jokainen

• Yhteensä viisi USB 2.0 -porttia: kolme porttia tietokoneessa, kaksi näppäimistössä

Ääni

• Sisäiset stereokaiuttimet

• Sisäinen 24 watin digitaalivahvistin

• Kuuloke/optinen digitaalinen äänen ulostulo (miniliitäntä)

• Äänen linjasisäänmeno/optinen digitaalisen äänen sisäänmeno (miniliitäntä)

• Sisäinen mikrofoni

Ohjelmat

• Mac OS X 10.5 Leopard (mukana Time Machine, Pikakatselu, Spaces, Spotlight, Dashboard, Mail, iChat AV, Safari, Osoitekirja, QuickTime, iCal, DVD-soitin, Xcode, Kehitystyökalut)

• iLife ’08 (mukana iTunes, iPhoto, iMovie HD, iDVD, iWeb ja GarageBand)

• Front Row

• Photo Booth

20 tuuman iMac

(MA876B/A)

20 tuuman iMac

(MA877B/A)

24 tuuman iMac

(MA878B/A)

Prosessori

2,0 GHz Intel Core 2 Duo

2,4 GHz Intel Core 2 Duo

L2-välimuisti

4 Mt jaettua

Prosessoriväylä

800 MHz

Muisti

1 Gt (yksi SO-DIMM) 667 MHz DDR2 SDRAM (PC2-5300) -muistia, tukee jopa 4 Gt asti

Kovalevy

250 Gt Serial ATA1; 7200 rpm

320 Gt Serial ATA1; 7200 rpm

Optinen asema

Kelkaton 8x SuperDrive, jossa 2,4x kaksikerroksinen kirjoitus (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)

Näyttö

20 tuuman (katseluala) kiiltävä laajakuvainen TFT-aktiivimatriisi-nestekidenäyttö, 1680 x 1050 pikseliä, miljoonia värejä

24 tuuman (katseluala) kiiltävä laajakuvainen TFT-aktiivimatriisi-nestekidenäyttö, 1920 x 1200 pikseliä, miljoonia värejä

Video

Sisäinen iSight; mini-DVI-ulostuloportti, joka tukee DVI-, VGA-, S-video- ja komposiittiliitäntöjä sovittimen avulla3

Grafiikka

ATI Radeon HD 2400 XT 128 Mt GDDR3-muistilla

ATI Radeon HD 2600 PRO 256 Mt GDDR3-muistilla

FireWire

Yksi FireWire 400- ja yksi FireWire 800 -portti; 7 wattia jokainen

USB

Kolme USB 2.0 -porttia tietokoneessa, kaksi USB 2,0 -porttia näppäimistössä

Ääni

Sisäiset stereokaiuttimet 24-wattisella digitaalisella vahvistimella, sisäinen mikrofoni, optinen digitaalisen äänen ulostulo/kuulokeportti, optinen digitaalisen äänen sisäänmeno/äänen linjasisäänmeno

Ethernet

Sisäinen 10/100/1000BASE-T (Gigabit)

Langattomuus

Sisäinen AirPort Extreme (802.11n)2, sisäinen Bluetooth 2.0+EDR (Enhanced Data Rate) -moduuli.

Laitteistolisävarusteet

Apple Remote -kaukosäädin, Apple Keyboard -näppäimistö ja Mighty Mouse -hiiri

Muu

Sisäinen infrapunavastaanotin

Sisäinen infrapunavastaanotin, valinnainen VESA-kiinnityssovitinpaketti

Erikoiskokoonpanot

• 2 Gt muistipäivitys (2 x 1 Gt)

• 4 Gt muistipäivitys (2 x 2 Gt)

• 320 Gt tai 500 Gt kovalevy

• Apple Wireless Keyboard -näppäimistö

• Langaton Mighty Mouse

• Apple USB Modem -modeemi

• Ohjelmat: iWork ’08, Aperture, Logic Express, Final Cut Express

• 2 Gt muistipäivitys (2 x 1 Gt)

• 4 Gt muistipäivitys (2 x 2 Gt)

• 500 Gt tai 750 Gt kovalevy

• Apple Wireless Keyboard -näppäimistö

• Langaton Mighty Mouse

• Apple USB Modem -modeemi

• Ohjelmat: iWork ’08, Aperture, Logic Express, Final Cut Express

• 2.8 GHz Intel Core 2 Extreme

• 2 Gt muistipäivitys (2 x 1 Gt)

• 4 Gt muistipäivitys (2 x 2 Gt)

• 500 Gt, 750 Gt tai 1 Tt (1024 Gt) kovalevy

• Apple Wireless Keyboard -näppäimistö

• Langaton Mighty Mouse

• Apple USB Modem -modeemi

• Ohjelmat: iWork ’08, Aperture, Logic Express, Final Cut Express

Rajoitettu takuu ja huolto

iMaciin kuuluu 90 päivän ilmainen puhelintuki ja yhden vuoden rajoitettu takuu. Ostamalla AppleCare Protection Plan-tukisopimuksen pidennät huollon ja tuen kolmivuotiseksi. Ainoastaan AppleCare Protection Plan -sopimus mahdollistaa suoran puhelintuen Applen teknisiltä asiantuntijoilta ja takuun siitä, että korjaukset suorittaa Applen valtuuttama teknikko alkuperäisiä Applen varaosia käyttäen. Lisätietoja saat Applen tukisivuilta tai soittamalla numeroon 0800 922 72.

Apple ja maailmanlaajuinen ympäristö

Katso lisätietoja Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteidemme ja prosessiemme aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Apple Product Environmental Specifications-sivuilla kerrotaan tuotteidemme ympäristöystävällisistä ominaisuuksista.

Kierrätys

Apple tarkastelee materiaalien hallinnan ja jätteen määrän minimointia kokonaisvaltaisesti. Lisätietoja Macin kierrättämisestä.

Lisävarusteet

• AirPort Express -tukiasema (M9470*/A)

• AirPort Extreme -tukiasemaan (MB053*/A)

• Apple Wireless Keyboard -näppäimistö (MB167*/A)

• Apple Wireless Mighty Mouse -hiiri (MB111*/A)

• Applen mini-DVI–DVI-sovitin (M9321*/A)

• Applen mini-DVI–VGA-sovitin (M9320*/A)

• Applen Mini-DVI–video-sovitin (M9319*/A)

• Applen FireWire-kaapeli (M8706*/A)

• AppleCare Protection Plan (MA520*/A)

• iMac 24 tuuman VESA-kiinnityssovitin (MB060*/A)

Ohjelmat

• iWork (MA790*/A)

• Aperture (MA715*/A)

• Logic Express (MA603*/A)

• Final Cut Express (MA261*/A)

• .Mac-jäsenyys (MA927*/A)

1. 1 Gt = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

2. Perustuu IEEE 802.11n-standardiehdotukseen. Yhteensopiva myös standardien IEEE 802.11a, IEEE 802.11b ja IEEE 802.11g kanssa. Langattomaan internet-yhteyteen vaaditaan langaton yhteyspiste ja internet-yhteys (saattaa olla maksullinen).

3. Sovittimet myydään erikseen.

4. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

• Intel ja Intel Core ovat Intel Corporationin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Internet-yhteys edellyttää yhteensopivaa internet-palveluntarjoajaa (saattaa olla maksullinen). Tuote sisältää sähköistä dokumentaatiota. Mukana ohjelmien varmuuskopiot.