MacBook Air - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

• Korkeus: 0,4-1,94 cm

• Leveys: 32,5 cm

• Syvyys: 22,7 cm

• Paino: 1,36 kg1

Prosessori ja muisti

Intel Core 2 Duo -prosessori, 4 Mt sisäistä jaettua L2-välimuistia, joka toimii prosessorin nopeudella

• 800MHz prosessoriväylä

• 2 Gt 667 MHz DDR2 SDRAM -muisti

Tallennustila

• 80 Gt 4200 rpm Parallel ATA -kovalevyasema2

• Valinnainen 64 Gt puolijohdekovalevy

• Valinnainen ulkoinen USB MacBook Air SuperDrive

Ympäristöraportti

MacBook Air edustaa Applen jatkuvaa kehitystä ympäristöasioissa. Se on vähiten energiaa kuluttava Mac, ja siinä on myös seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

Hyvin kierrätettävä alumiinikotelo

Elohopeaton nestekidenäyttö, jonka lasi on arseenitonta

PVC-vapaat sisäiset kaapelit

Vähäinen ja suurimmaksi osaksi kierrätettävä pakkausmateriaali

Noudattaa ENERGY STAR -säännöksiä

EPEAT on myöntänyt MacBook Air -koneelle Silver-merkinnän

Näyttö

13,3-tuumainen (kuva-alan lävistäjä) kiiltäväpintainen LED-taustavalaistu TFT-laajakuvanäyttö, tukee miljoonia värejä

Tuetut tarkkuudet: 1280 x 800 (natiivi), 1152 x 720, 1024 x 768, 800 x 600, 800 x 500, 720 x 480 ja 640 x 480 pikseliä kuvasuhteella 16:10; 1024 x 768, 800 x 600 ja 640 x 480 pikseliä kuvasuhteella 4:3; 720 x 480 pikseliä kuvasuhteella 3:2

Grafiikka- ja videotuki

Puhdas digitaalinen videoulostulo

DVI-ulostulo mikro-DVI-DVI-sovittimella (mukana)

VGA-ulostulo mikro-DVI-VGA-sovittimella (mukana)

Komposiittiulostulo mikro-DVI-videosovittimella (lisävaruste)

S-videon ulostulo mikro-DVI-videosovittimella (lisävaruste)

Intel GMA X3100 -näytönohjain, jossa on 144 Mt keskusmuistin kanssa jaettua DDR2 SDRAM -muistia

Kahden näytön tila ja näytön kahdennus: Tukee samanaikaisesti täyttä natiivitarkkuutta sisäisellä näytöllä ja jopa 1920 x 1200 pikselin tarkkuutta ulkoisella näytöllä, molemmat miljoonissa väreissä

Sisäinen iSight-kamera

Syöttölaitteet

• Sisäinen täysimittainen näppäimistö, jossa on 78 (US) tai 79 (ISO) näppäintä; mukaan lukien 12 toimintonäppäintä, 4 nuolinäppäintä (käänteinen T-asettelu) ja sisällytetty numeronäppäimistö

• Taustavalaistu näppäimistö, jossa ympäristön valaistuksen tunnistimet näppäimistön valaistuksen ja näytön kirkkauden automaattista säätöä varten

• Multi-touch-tekniikkaa tukeva puolijohdeohjauslevy, joka mahdollistaa osoittimen tarkan ohjauksen; tukee kahden sormen rullausta, nipistystä, pyörittämistä, pyyhkäisemistä, napsautusta, kaksoisnapsautusta ja vetämistä

Langattomuus

Sisäinen langaton AirPort Extreme Wi-Fi -verkkotoiminto (perustuu IEEE 802.11n-standardiehdotukseen); IEEE 802.11a/b/g -yhteensopiva

Sisäinen Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate)

Oheislaiteliitännät

Ääni

• Analoginen äänen ulostulo/kuulokeulostulo (miniliitäntä)

• Sisäinen monokaiutin

• Sisäinen suuntaamaton mikrofoni

Akku ja virta3

Integroitu 37 wattitunnin litiumpolymeeriakku

45 W MagSafe-virtalähde, jossa kaapelinhallintajärjestelmä

MagSafe-virtalähteen portti

Sähkötekniset ja käyttöympäristöön kohdistuvat vaatimukset

• Verkkojännite: 100 - 240 V vaihtovirta

• Taajuus: 50Hz - 60Hz

• Käyttölämpötila: 10–35 °C

• Varastointilämpötila: -24 °C – +45 °C

• Ilman suhteellinen kosteus: 0–90 %, ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus enintään: 3 000 m

• Varastointikorkeus enintään: 4 500 m

• Kuljetuskorkeus enintään: 10 500 m

Asennetut ohjelmat

• Mac OS X 10.5 Leopard (mukana Time Machine, Pikakatselu, Spaces, Spotlight, Dashboard, Mail, iChat, Safari, Osoitekirja, QuickTime, iCal, DVD-soitin, Photo Booth, Front Row, Xcode-kehittäjätyökalut)

• iLife ’08 (mukana iTunes, iPhoto, iMovie HD, iDVD, iWeb ja GarageBand)

Pakkauksen sisältö

• MacBook Air

• Mikro-DVI-DVI

• Mikro-DVI–VGA-sovitin

• Puhdistus- ja kiillotuskangas

• MagSafe-virtalähde

• Asennus- ja palautus-DVD:t

• Painettu dokumentaatio

Lisävarusteet

MacBook Air SuperDrive (MB397G/A)

Toista tai polta levyjä suoraan ulkoisen USB-pohjaisen MacBook Air SuperDrive -levyaseman avulla. Ohut, kevyt ja helposti mukana kulkeva levyasema on suunniteltu erityisesti MacBook Air -koneita varten.

• Kelkaton 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)

• Mitat: 139 x 139 x 17 mm (P x L x K)

• Paino: 495 g

• Edellyttää MacBook Air -konetta, jossa käytettävissä oleva USB 2.0 -portti

USB Ethernet -sovitin (MB442Z/A)

Ei Wi-Fi-tekniikkaa? Yhdistä kone langallisiin verkkoihin yksinkertaisella, yksiosaisella ulkoisella sovittimella.

MagSafe Airline Adaptor (MB441Z/A)

Pidä MacBook Air käytettävissä koko lennon ajan liittämällä sovitin lentokoneen istuimen virtalähteeseen.

Mikro-DVI–video (MB202G/A)

Komposiitti- ja S-videoulostulo MacBook Airin mikro-DVI-portista.

• Time Capsule (MB276B/A)

• AirPort Extreme -tukiasema (MA073*/A)

• AirPort Express -tukiasema, jossa AirTunes (M9470B/A)

• Apple Wireless Keyboard -näppäimistö (M9270B/A)

• Apple Wireless Mighty Mouse -hiiri (MB111B/A)

• Apple USB Modem -modeemi (MA034Z/A)

• .Mac-jäsenyys (MA361Z/A)

• AppleCare Protection Plan (MA516B/A)

1. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

2. 1 Gt = miljardi tavua. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

3. Akun käyttöaika riippuu kokoonpanosta ja käyttötavasta. Katso lisätietoja www.apple.com/fi/batteries-sivuilta.