iPod shufflelle (3. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus:

45,2 mm

Leveys:

17,5 mm

Syvyys:

7,8 mm kiinnikkeen kanssa

Todellinen tilavuus:

4326 mm³

Paino:

10,7 grammaa1

(eloksoidusta alumiinista tehty iPod shuffle)

17,2 grammaa1

(kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä tehty iPod shuffle)

Ulkoiset säätimet

• Sekoita

• Toista järjestyksessä

• Sammuta

Sisäänmeno ja ulostulo

• 3.5-mm stereokuulokeliitäntä

Ympäristövaatimukset

• Käyttölämpötila: 0° .. 35 °C

• Varastointilämpötila: -20° ... 45 °C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5 - 95 % ei-kondensoituva

• Enimmäiskäyttökorkeus: 3 000 m

Kapasiteetti

• 2 Gt tai 4 Gt

• flash-muisti2

• Jopa 500 tai 1000 kappaletta 128 kb/s AAC-muodossa3

• Tietojen tallennus USB:llä flash-muistiin

Akku ja virta4

• Sisäinen ladattava litiumpolymeeriakku

• Toistoaika: Jopa 10 tuntia, kun akku on täyteen ladattu

• Lataus tietokoneeseen liitetyn USB-kaapelin tai virtalähteen (myydään erikseen) kautta

• 80 % ladattu 2 tunnissa; täysin ladattu 3 tunnissa

Ääni

• Katkoton toisto

• Taajuusvaste: 20 Hz - 20 000 Hz

• Tuetut äänimuodot: AAC (8 - 320 kb/s), suojattu AAC (iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 - 320 kb/s), MP3 VBR, Audible (muodot 2, 3 ja 4, Audible Enhanced Audio, AAX and AAX+), Apple Lossless, AIFF ja WAV

Ympäristöraportti

iPod shuffle edustaa Applen jatkuvaa kehitystä ympäristö-

asioissa. Siinä on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• Ei bromattuja palonestoaineita

• Ei PVC:tä

• Hyvä kierrätettävyys

VoiceOver Kit -paketti

• kiina (kantoni)

• kiina (mandariini)

• tšekki

• tanska

• hollanti

• englanti

• suomi

• ranska

• saksa

• kreikka

• italia

• japani

• korea

• norja

• puola

• portugali

• venäjä

• espanja

• ruotsi

• turkki

Kuulokkeet

• Nappikuulokkeet kaukosäätimellä

• Taajuusvaste:

• 20 - 20 000 Hz

• Impedanssi: 32 ohmia

Mac-järjestelmävaatimukset

• Mac-tietokone, jossa on USB 2.0 -portti

• Mac OS X 10.4.11 tai uudempi

• iTunes 9 tai uudempi 5

Windows-järjestelmävaatimukset

• PC, jossa on USB 2.0 -portti

• Windows Vista tai Windows XP Home tai Professional ja Service Pack 3 tai uudempi

• iTunes 9 tai uudempi 5

Pakkauksen sisältö

• iPod shuffle

• Nappikuulokkeet kaukosäätimellä

• iPod shufflen USB-kaapeli (45 mm)

• Pikaopas

Lisävarusteet

In-Ear-nappikuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla6

Nämä äärimmäistä selkeyttä ja tarkkuutta tavoitellen suunnitellut kuulokkeet toistavat yksityiskohtia, joista olet jäänyt paitsi.

Nappikuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonillla6

Näissä nappikuulokkeissa on käteviä painikkeita, joilla voit säätää äänenvoimakkuutta ja ohjata musiikin ja videon toistoa.

USB-virtalähde

Käytä tätä huippupientä USB-sovitinta iPhonen tai iPodin lataamiseen, kun sitä ei ole liitetty tietokoneeseen.

iPod shufflen USB-kaapeli

Tämä kahtena eri pituisena saatava kaapeli liittää iPod shufflen (3. sukupolvi) tietokoneen USB-porttiin synkronointia ja akun lataamista varten.

1. Paino vaihtelee kokoonpanosta ja valmistusprosessista riippuen.

2. 1 Gt = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

3. Kappalekapasiteetti perustuu 4 minuutin kappalekestoon ja 128 kb/s AAC-koodaukseen; 256 kb/s AAC-muodossa kappalekapasiteetti on jopa 250 kappaletta (2 Gt) tai 500 kappaletta (4 Gt); todellinen kapasiteetti riippuu koodaustavasta ja bittinopeudesta.

4. Testauksen suoritti Apple helmikuussa 2009 käyttäen laitteiden ja ohjelmistojen ennakkoversioita. Soittolistassa oli 358 eri ääniraitaa, jotka koostuivat CD:iltä iTunesia käyttäen tuodusta (128 kb/s AAC-koodaus) ja iTunes Storesta ostetusta (128 kb/s AAC-koodaus) sisällöstä. Akkutestit suoritettiin käyttäen tiettyjä iPodeja; todelliset tulokset voivat vaihdella. Akun latauskertojen määrä on rajallinen, ja akku on ehkä joskus vaihdettava uuteen (katso www.apple.com/fi/support/ipod/service/battery). Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä riippuvat käyttötavasta ja asetuksista. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.apple.com/fi/batteries.

5. iPod ja iTunes on tarkoitettu vain lailliseen tai tekijänoikeuksien haltijan luvalla tapahtuvaan kopiointiin. Älä varasta musiikkia.

6. iPod shuffle (3. sukupolvi) ei tue mikrofonia.