LED Cinema Display - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus: 47,84 cm

Leveys: 57,32 cm

Syvyys: 19,71 cm

Paino: 9,5 kg

Yhteensopivuus

Yhteensopiva MacBook-, MacBook Air- ja MacBook Pro -järjestelmien kanssa, joissa on Mini-DisplayPort

Pakkauksen sisältö

• LED Cinema Display

• Virtajohto

• Puhdistusliina

• Painettu dokumentaatio

Ympäristöraportti

LED Cinema Display on suunniteltu vähentämään ympäristökuormitusta seuraavilla tavoilla:

• Helposti kierrätettävä alumiini- ja lasikotelo

• Ei elohopeaa

• Ei arseenia lasissa

• Ei bromia sisältävää palonestoainetta

• Ei PVC-muovia

• Täyttää ENERGY STAR -vaatimukset

• EPEAT Gold -arvosana

Näyttö

24 tuuman (katseluala) LED-taustavalaistu TFT-aktiivimatriisi-nestekidenäyttö

• Tuetut tarkkuudet:

• 1920 x 1200 pikseliä

• 1280 x 800 pikseliä

• 1024 x 640 pikseliä

• Näytön värimäärä (enintään): 16,7 miljoonaa

• Katselukulma: 178° vaakatasossa / 178° pystytasossa

• Kirkkaus (tyypillinen): 330 cd/m2

• Kontrastisuhde (tyypillinen): 1000:1

• Vasteaika (tyypillinen): 14 ms

Ääni ja video

• Sisäinen iSight-kamera ja mikrofoni

• Sisäinen 2.1-kaiutinjärjestelmä

Rajoitettu takuu ja huolto

Apple LED Cinema Display -näytön mukana tulee 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki ja yhden vuoden rajoitettu takuu. Voit laajentaa huollon ja tuen kolmeen vuoteen näytön ostopäivästä rekisteröimällä yhden näytön AppleCare Protection Planiin, kun ostat näytön samaan aikaan sellaisen MacBook Pron kanssa, jossa Mini-DisplayPort. Jos haluat turvata yksittäisen näytön tai toisen näytön, osta AppleCare Protection Plan for Apple Display. Vain AppleCare Protection Plan mahdollistaa suoran puhelintuen Applen teknisiltä asiantuntijoilta ja takuun siitä, että korjaukset suorittaa Applen valtuuttama teknikko alkuperäisiä Applen varaosia käyttäen. Lisätietoja saat Applen tukisivuilta tai numerosta 0800 96162.

Liitännät ja laajennettavuus

• Kolme virransyötöllä varustettua USB 2.0 -porttia

• Yksi kaapeli, jossa kolme liitintä: Mini-DisplayPort, MagSafe, USB 2.0

• Virtajohto

• Kensington-turvalukon paikka

Sähkötekniset ja käyttöympäristövaatimukset

• Verkkojännite: 100 - 240 V AC, 50 - 60 Hz

• Enimmäisteho: 212 W (LED Cinema Display ladatessaan MacBook Prota)

• Energiansäästötilassa: 1 W tai vähemmän

Ympäristövaatimukset

• Käyttölämpötila: 10° ... 35° C

• Varastointilämpötila: 20° .. 47° C

• Ilman suhteellinen kosteus (käyttö): 20 - 80 % ei-kondensoituva

• Enimmäiskäyttökorkeus: 3 000 m

Tilauksesta

• VESA Mount Adaptor Kit

• AppleCare Protection Plan