QuickTime Pro 7 - Tekniset tiedot

Yleiskatsaus

• Huomaa seuraavat seikat:

• QuickTime 7 Pro toimii vain maksuttoman QuickTime 7 Player -ohjelman kanssa. Varmista ennen QuickTime 7 Pron rekisteröintikoodin syöttämistä, että olet ladannut ja asentanut QuickTime 7 Playerin.

• Muunna mediamuotoja

• Editoi elokuviasi käyttäen QuickTime Pron leikkaamis-, kopioimis- ja sijoitustoimintoja tai jopa lisäämällä uusi ääniraita. Voit esimerkiksi lisätä huomautuksia ja pyörittää videota.

• Editoi helposti

• Editoi elokuviasi käyttäen QuickTime Pron leikkaamis-, kopioimis- ja sijoitustoimintoja tai jopa lisäämällä uusi ääniraita. Voit esimerkiksi lisätä huomautuksia ja pyörittää videota.

• Luo upeita videoita

• Kokoa elokuvakirjasto tallentamalla elokuvia verkosta tietokoneellesi katsottaviksi milloin vain.(2) Katso kamerapuhelimella, digikameralla tai videokameralla kuvaamiasi elokuvia. QuickTime 7 Pro tukee yleisiä videomuotoja, kuten H.264, MPEG-4 ja Motion JPEG.

• Kokoa oma QuickTime-videokirjasto

• Kokoa elokuvakirjasto tallentamalla elokuvia verkosta tietokoneellesi katsottaviksi milloin vain.2 Katso kamerapuhelimella, digikameralla tai videokameralla kuvaamiasi elokuvia. QuickTime 7 Pro tukee yleisiä videomuotoja, kuten H.264, MPEG-4 ja Motion JPEG.

• Tallenna oma podcast

• Liitä USB-mikrofoni ja tallenna QuickTime 7 Prota käyttäen äänityksiä, jotka voit jakaa maailmalle podcasteina. Yhden painikkeen äänityskäyttöliittymä ei voisi olla tätä yksinkertaisempi ja helppokäyttöisempi.

Näin päivität QuickTime Prohon

• Varmista, että tietokoneeseen on asennettu QuickTime 7 Player.

• Osta QuickTime Pron rekisteröintikoodi, joka lähetetään sähköpostissa.

• Avaa Applen lähettämä sähköposti ja etsi 20 merkin pituinen rekisteröintikoodi.

• Siirry sivulle http://www.apple.com/fi/quicktime/pro/unlock-mac_osx.html ja syötä rekisteröintikoodisi ohjeita noudattaen.

• Nauti QuickTime Prosta!

Järjestelmä­vaatimukset

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

• Mac-tietokone, jossa on Intel-, PowerPC G5- tai Power PC G4 -prosessori (867 MHz tai nopeampi)

• Vähintään 512 Mt RAM-muistia

• Quicktime 7

Huomaa seuraavat seikat: Sinulle ei lähetetä tuotepakkausta, eikä sinun tarvitse ladata uutta ohjelmistoa. Pääset heti aloittamaan QuickTime Pron käytön.

Huomaa seuraavat seikat: Tehokas tietokone tarjoaa paremman suorituskyvyn.

1. QuickTime Pro ei tue DVD-levyjen siirtokopiointia.

2. Kaikki sisällöntuottajat eivät salli verkossa olevien elokuvien tallentamista.