iPod nano (6. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

• Korkeus: 37,5 mm

• Leveys: 40,9 mm

• Syvyys: 8,78 mm mukaan lukien klipsi

• Paino: 21,1 grammaa1

• Tilavuus: 10 056 mm³

Kapasiteetti2

• 8 Gt

• 16 Gt

Näyttö

• 1,54 tuuman (kuva-alan lävistäjä) TFT-näyttö

• 240 x 240 pikselin tarkkuus

• 220 pikseliä tuumalla

Äänentoisto

• Taajuusvaste: 20–20 000 Hz

• Tuetut äänimuodot: AAC (8–320 kb/s), suojattu AAC (iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8–320 kb/s), MP3 VBR, Audible (muodot 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX ja AAX+), Apple Lossless, AIFF ja WAV

• Käyttäjä voi asettaa enimmäisäänenvoimakkuuden rajoituksen

FM-radio

• Alueelliset asetukset Amerikalle, Aasialle, Australialle, Euroopalle ja Japanille

• Toistonsiirto radiolähetysten keskeyttämiseen ja takaisinkelaamiseen (puskuri on 15 minuuttia)

Tunnistin

• Kiihtyvyysanturi

Akku ja virta3

• Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku

• Jopa 24 tuntia musiikin toistoa, kun akku on täyteen ladattu

• Lataus tietokoneeseen liitetyn USB-kaapelin tai virtalähteen (myydään erikseen) kautta

• Pikalataus: noin 1,5 tuntia (akku latautuu noin 80-prosenttisesti)

• Täyslataus: noin 3 tuntia

Kielet

• 29 käyttöliittymäkieltä: arabia, brasilianportugali, englanti, espanja, heprea, hollanti, italia, japani, kantoni (perinteinen kiina), korea, kreikka, kroatia, norja, perinteinen kiina, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, slovakki, suomi, tanska, thai, tšekki, turkki, unkari, venäjä ja yksinkertaistettu kiina.

• Kappale-, albumi ja artistitiedot voidaan näyttää bulgariaksi, serbiaksi, sloveeniksi, ukrainaksi ja vietnamiksi. Käytettäessä arabiaa ja hepreaa kaikki käyttöliittymäelementit eivät ole kirjoitustavan mukaisesti oikealta vasemmalle.

• Liikunta-ominaisuuden puhepalaute on saatavilla seitsemällä kielellä: amerikanenglanti, espanja, italia, japani, mandariinikiina, ranska ja saksa.

• 29 VoiceOver-kieltä: englanti (australianenglanti, brittienglanti ja amerikanenglanti), espanja (espanja, meksikonespanja), hollanti, italia, japani, kiina (kantoni, mandariini), korea, kreikka, norja, portugali (portugali, brasilianportugali), puola, ranska (ranska, kanadanranska), romania, ruotsi, saksa, slovakki, suomi, tanska, thai, tšekki, turkki, unkari ja venäjä.

Pakkauksessa

• iPod nano

• Apple-kuulokkeet

• Telakkaliitäntä–USB-kaapeli

• Pikaopas- ja Tärkeitä tuotetietoja -opas

Kuulokkeet

• Nappikuulokkeet

• Taajuusvaste: 20–20 000 Hz

• Impedanssi: 32 ohmia

Käyttöapu

• VoiceOver-eleisiin perustuva näytönlukija

• Korkeatarkkuuksisen LCD-näytön säädettävät taustavaloasetukset helpottavat näytöltä lukemista hämärässä

• Käänteiset värit

• Monoääni

Järjestelmävaatimukset

• Mac-tietokone, jossa on USB 2.0 -portti, OS X 10.5.8 tai uudempi ja iTunes 10 tai uudempi4

• PC, jossa on USB 2.0 -portti; Windows 7, Vista, XP Home tai Professional (SP3) tai uudempi; ja iTunes 10 tai uudempi

• Edellyttää internet-yhteyttä; laajakaistayhteyttä suositellaan; saattaa olla maksullinen

Ympäristövaatimukset

• Käyttölämpötila: 0° - 35° C

• Varastointilämpötila: -20° - 45° C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5 - 95 % ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus enintään: 3000 m

iPod nano ja ympäristö

Apple ottaa tuotteen koko elinkaaren huomioon ympäristökuormitustaan määrittäessään. Lisätietoja

iPod nanossa on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• Arseeniton näytön lasi

• Ei BFR-aineita

• Ei elohopeaa

• Ei PVC:tä

• Kierrätettävä alumiinikotelo

Apple ja ympäristö

Lue Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteidensa ja prosessiensa aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Applen tuotteiden ympäristöraportit sisältävät Applen tuotteiden tarkat ympäristötiedot.

Lisävarusteet

In-ear-kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla

Nämä äärimmäistä selkeyttä ja tarkkuutta tavoitellen suunnitellut kuulokkeet toistavat yksityiskohtia, joista olet jäänyt paitsi.

Nappikuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonillla

Näissä nappikuulokkeissa on kätevät painikkeet, joilla voit säätää äänenvoimakkuutta ja ohjata musiikin ja videon toistoa.

USB-virtalähde

Käytä tätä erittäin pientä USB-sovitinta iPhonen tai iPodin lataamiseen, kun sitä ei ole liitetty tietokoneeseen.

Applen telakkaliitäntä–USB-kaapeli

Telakkaliitäntä–USB-kaapelilla voit ladata iPodin, iPhonen tai iPadin ja synkronoida sen Macin tai PC:n kanssa.

Lisää lisävarusteita löydät Apple Online Storesta

1. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

2. 1 Gt = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

3. Testauksen suoritti Apple elokuussa 2010 käyttäen laitteiden ja ohjelmistojen ennakkoversioita. Soittolista sisälsi 358 erilaista ääniraitaa, jotka oli tuotu CD:iltä iTunesia käyttäen (128 kb/s AAC) sekä ostettu iTunes Storesta (256 kb/s AAC). Videosisältö oli ostettu iTunes Storesta. Akkutestit suoritettiin käyttäen tiettyjä iPod-laitteita; todelliset tulokset voivat vaihdella. Akun latauskertojen määrä on rajallinen, ja akku on ehkä joskus vaihdettava uuteen (katso www.apple.com/fi/support/ipod/service/battery). Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä riippuvat käyttötavasta ja asetuksista. Lisätietoja osoitteessa www.apple.com/fi/batteries.

4. iPod ja iTunes on tarkoitettu vain lailliseen tai tekijänoikeuksien haltijan luvalla tapahtuvaan kopiointiin. Älä varasta musiikkia.