Apple TV (3. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

SP648_specs_dimensions-en.
  • Korkeus: 23 mm

• Leveys: 98 mm

• Syvyys: 98 mm

• Paino: 0,27 kg1

Pakkauksessa

• Apple TV

• Apple Remote -kaukosäädin

• Virtajohto

• Dokumentaatio

Prosessori

• Applen yksiytiminen A5-siru

Järjestelmävaatimukset

• Langaton Wi-Fi-verkko (802.11a/b/g/n), (langattomaan videon suoratoistoon tarvitaan 802.11a/g/n) tai 10/100BASE-T Ethernet -verkko

• iTunes Store -tili elokuvien vuokraamiseen.

• Median suoratoistoon Macilta tai PC:ltä: iTunes 10.6 tai uudempi; iTunes Store -tili kotijakoa varten

• Live-pelien ja arkistoitujen pelien katseluun tarvitaan MLB.TV:n tilaus

Portit ja liitännät

• HDMI2

• Optinen ääni

• 10/100BASE-T Ethernet

• Sisäinen infrapunavastaanotin

• Mikro-USB (huoltoa ja tukea varten)

Langattomuus

• Wi-Fi (802.11 a/b/g/n)

Ympäristövaatimukset

• Käyttölämpötila: 0°–35° C

• Varastointilämpötila: -20°–45° C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5–95 %, ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus enintään: 3 000 m

Virta

• Sisäinen 6 watin yleisvirtalähde

Videomuodot

• H.264 video jopa 1080p, 30 kehystä sekunnissa, High- tai Main Profile -taso 4.0 tai alempi, Baseline profile -taso 3.0 tai alempi ja AAC-LC-ääni jopa 160 kb/s kanavaa kohden, 48 kHz, stereoääni m4v-, mp4- ja mov-tiedostomuodoissa

• MPEG-4-video, jopa 2,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Simple Profile ja AAC-LC-ääni jopa 160 kb/s, 48 kHz, stereoääni m4v-, mp4- ja mov-tiedostomuodoissa

• Motion JPEG (M-JPEG) jopa 35 Mb/s, 1280 x 720 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, ääni ulaw-muodossa, PCM-stereoääni avi-tiedostomuodossa

Äänimuodot

• HE-AAC (V1), AAC (16–320 kb/s), suojattu AAC (iTunes Storesta), MP3 (16–320 kb/s), MP3 VBR, Apple Lossless, AIFF ja WAV; Dolby Digital 5.1 -tilaäänen läpivienti

Kuvamuodot

• JPEG, GIF, TIFF

TV-yhteensopivuus

• Yhteensopiva teräväpiirtotelevisioiden kanssa, joissa on HDMI ja 1080p tai 720p ja 60/50 Hz -valmius,2 mukaan lukien seuraavien valmistajien suositut mallit: Hitachi, JVC, LG, Mitsubishi, NEC, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba, Vizio ja Westinghouse

Apple TV ja ympäristö

Apple ottaa tuotteen koko elinkaaren huomioon ympäristökuormitustaan määrittäessään. Lisätietoja.

Apple TV:ssä on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• Ei bromattuja palonestoaineita

• Ei PVC:tä3

• Vastaa mediapäätteille asetettuja ENERGY STAR 2.0:n vaatimuksia

Apple ja ympäristö

Lue Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteidensa ja prosessiensa aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Applen tuotteiden ympäristöraportit sisältävät Applen tuotteiden tarkat ympäristötiedot.

Kierrätys

Apple tarkastelee materiaalien hallinnan ja jätteen määrän minimointia kokonaisvaltaisesti. Lisätietoja Apple-tuotteiden kierrättämisestä.

iTunesin elokuvat4

Tarkkuus

Ääni

HD-elokuva

1920 x 1080 (maksimi)

Dolby Digital 5.1 -tilaääni (ei kaikissa nimikkeissä)

SD-elokuva

720 x 480 anamorfinen (maksimi)

Dolby Digital 5.1 -tilaääni (ei kaikissa nimikkeissä)

Lisävarusteet

• Applen HDMI–HDMI-kaapeli Applen HDMI–HDMI-kaapelilla liität Apple TV:n, Mac minin tai muun HDMI-laitteen HDTV:hen tai A/V-vastaanottimeen. Loistavan kuva- ja äänikokemuksen tuottaa yksi ainoa kaapeli, joka välittää sekä teräväpiirtoisen digitaalivideon että monikanavaisen digitaaliäänen.

• iWiresin digitaalinen optinen äänikaapeli iWiresin digitaalinen optinen äänikaapeli välittää häiriötöntä ääntä mihin tahansa A/V-vastaanottimeen tai -laitteeseen. Se soveltuu oivallisesti hifisteille, jotka haluavat hyödyntää täysin Maceihinsa, A/V-vastaanottimiinsa, DVD-soittimiinsa, satelliittivastaanottimiinsa tai kaapelibokseihinsa sisäänrakennettuja digitaaliäänen ominaisuuksia.

• AppleCare Protection Plan AppleCare Protection Plan tarjoaa huollon ja tuen Apple TV:si parhailta asiantuntijoilta. Saat jopa kahden vuoden ajan Apple TV:si alkuperäisestä ostopäivästä suoran yhteyden Applen palkittuun tekniseen puhelintukeen ja korjausturvaan.

1. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

2. Suojattua sisältöä toistettaessa tarvitaan HDCP.

3. PVC-vapaa virtajohto saatavilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

4. Jatkuvaa 8 Mb/s tai nopeampaa internet-yhteyttä suositellaan 1080p teräväpiirtoelokuvien ja TV-ohjelmien katseluun, 6 Mb/s tai nopeampaa suositellaan 720p sisällön katseluun ja 2,5 Mb/s tai nopeampaa normaalitarkkuuksisen sisällön katseluun. Internet-yhteysnopeudet voivat vaihdella internet-operaattorista ja muista tekijöistä riippuen.

Palvelut eivät ole käytettävissä kaikissa maissa ja ne voivat muuttua.