AirPort Extreme 802.11ac - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

• Mitat: 9,8 cm x 9,8 cm x 16,8 cm

• Paino: 945 grammaa 1

Langattomuus

• IEEE 802.11a/b/g/n/ac

• Kuuden elementin keilanmuodostava antenniryhmä

• Samanaikaisesti 2 taajuutta: 2,4 GHz ja 5 GHz

• Radiosignaalin lähtöteho: 32,5 dBm maksimi (vaihtelee maittain)

• Kanavat 1–11, 36–116 ja 132–165 hyväksytty käyttöön Yhdysvalloissa ja Kanadassa

• Kanavat 1–13, 36–64 ja 100–140 hyväksytty käyttöön Euroopassa ja Japanissa

• Kanavat 1–13, 36–64 ja 149–165 hyväksytty käyttöön Australiassa, Hongkongissa ja Uudessa-Seelannissa

Yhteensopivuus

• Toimii 802.11a-, 802.11b-, 802.11g-, 802.11n- ja 802.11ac-yhteensopivien Mac-tietokoneiden, iOS-laitteiden, Apple TV:n, Windows-PC:iden ja muiden Wi-Fi-laitteiden kanssa

• NAT, DHCP, PPPoE, VPN-läpäisy (IPSec, PPTP ja L2TP), DNS-välipalvelin, IPv6 (6to4 ja manuaaliset tunnelit)

Suojaus

• Wi-Fi Protected Access™ (WPA/WPA2)2

• WPA/WPA3 Enterprise2

• MAC-osoitesuodatus

• NAT-palomuuri

• 802.1X, PEAP, LEAP, TTLS, TLS, FAST

• Aikaperustainen pääsynhallinta

Liitännät

• Samanaikaisesti kaksitaajuuksinen langaton 802.11ac

• Gigabitin ethernet WAN -portti DSL- tai kaapelimodeemiin tai Ethernet-verkkoon liittämiseksi

• USB 2 -portti USB-tulostimen tai -kovalevyn liittämiseen3

• Kolme gigabitin Ethernet LAN -porttia tietokoneen, Ethernet-kytkimen tai verkkotulostimen liittämiseen

• Sisäinen virtalähde

Käyttäjien määrä

• 50

Sähkötekniset ja ympäristövaatimuksett

• 100–240 V AC, 50–60 Hz; syöttövirta: 1,5 A

• Käyttölämpötila: 0°–35° C

• Varastointilämpötila: -25°–60° C

• Ilman suhteellinen kosteus (käyttö): 20–80 % ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus enintään: 3000 m

• Varastointikorkeus enintään: 4500 m

Hyväksynnät

• FCC Part 15 Class B, Canada RSS-210, EN 300-328, EN 301-489, EN 301 893, ARIB STD-T66, RCR STD-T33, AS/NZS 4268: 2003, UL 60950, CSA-C22.2 No. 60950, GB 4943.1-2011

Järjestelmävaatimukset

• Käyttöönotto ja hallinta

• iPhone, iPad tai iPod touch, jossa iOS 6 tai uudempi ja AirPort-työkalu 1.3

• Mac OS X Lion 10.7.5 tai uudempi ja AirPort-työkalu 6.3

• Langaton laite

• Mikä tahansa 802.11a/b/g/n/ac-vaatimusten mukainen Wi-Fi-laite

• Jaettu tulostus USB-tulostimella

• USB-tulostin

• Mac OS X 10.2.7 tai uudempi

• PC, jossa Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) tai Windows 8

• Jaettu USB-kovalevy

• Mac OS X 10.4.8 tai uudempi

• PC, jossa Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) tai Windows 8

AirPort Extreme ja ympäristö

Apple ottaa tuotteen koko elinkaaren huomioon määrittäessään ympäristökuormitustaan. Lisätietoja

AirPort Extremessä on seuraavat ympäristökuormitusta vähentävät ominaisuudet:

• Ei bromattuja palonestoaineita

• Ei PVC:tä4

• Täyttää ENERGY STAR 1.0 -vaatimukset pienille verkkolaitteille

Apple ja ympäristö

Katso lisätietoja Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteiden ja prosessien ympäristökuormitusta. Apple Product Environmental Specification -selosteessa on Applen tuotteiden tarkat ympäristötiedot.

Kierrätys

Apple tarkastelee materiaalien hallintaa ja jätteen määrän minimointia kokonaisvaltaisesti. Lisätietoja Macin kierrättämisestä.

1. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

2. Tuki Wi-Fi Protected Accessille (WPA/WPA2) edellyttää OS X 10.3:a tai uudempaa tai Windows XP:tä (SP2) tai uudempaa.

3. Jotkin USB-tallennuslaitteet ovat yhteensopivia USB 2.0 -virtamääritysten kanssa ja voivat saada virtansa AirPort Time Capsulesta. Muut edellyttävät erillisiä virtalähteitä.

4. Ilman PVC:tä valmistettu virtajohto saatavilla kaikkialla muualla paitsi Intiassa ja Etelä-Koreassa.

Langaton internet-yhteys edellyttää langatonta tekniikkaa tukevaa tietokonetta tai laitetta, tukiasemaa tai muuta yhteyspistettä ja internet-yhteyttä (saattaa olla maksullinen).