iPod nano (7. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Värit

• Tähtiharmaa

• Kulta

• Hopea

• Pinkki

• Sininen

• Punainen - (PRODUCT)RED

Kapasiteetti1

• 16 Gt

Mitat ja paino

• Korkeus: 76,5 mm

• Leveys: 39,6 mm

• Syvyys: 5,4 mm

• Paino: 31 grammaa2

• Todellinen tilavuus: 15 537 mm³

Näyttö

• 2,5 tuuman (lävistäjä) Multi-Touch-laajakuvanäyttö

• 240 x 432 pikselin resoluutio, 202 pikseliä tuumalla

Langattomat yhteydet

• Bluetooth 4.0

• Nike+:n tuki

Äänentoisto

• Taajuusvaste: 20–20 000 Hz

• Tuetut äänimuodot: AAC (8–320 kb/s), suojattu AAC (iTunes Store), HE‑AAC, MP3 (8–320 kb/s), MP3 VBR, Audible (muodot 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX ja AAX+), Apple Lossless, AIFF ja WAV

• Käyttäjä voi asettaa äänenvoimakkuuden ylärajan

Ulkoiset painikkeet ja liitännät

• Koti

• Vähennä äänen-voimakkuutta

• Toisto/tauko

• Lisää äänen-voimakkuutta

• Päälle/pois Nukkumispainike

• 3,5 mm kuulokeliitäntä

• Lightning-liitin

Tuetut videomuodot

• H.264 video: 720 x 576 pikseliä, 30 kuvaa sekunnissa, Baseline, Main ja High Profile taso 3.0 ja AAC-LC-ääni jopa 256 kb/s, 48 kHz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-tiedostomuodoissa

• MPEG-4-video: jopa 2,5 Mb/s, 720 x 576 pikseliä, 30 kuvaa sekunnissa, Simple Profile ja AAC-LC-ääni jopa 256 kb/s, 48 kHz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-tiedostomuodoissa

FM-radio

• Alueelliset asetukset Amerikalle, Aasialle, Australialle, Euroopalle ja Japanille

• Toistonsiirto radiolähetysten keskeyttämiseen ja takaisinkelaamiseen (puskuri on 15 minuuttia)

Tunnistin

• Kiihtyvyysanturi

Virta ja akku3

• Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku

• Musiikin toistoaikaa: Jopa 30 tuntia

• Videon toistoaikaa: Jopa 3,5 tuntia

• Lataus tietokoneeseen liitetyn USB-kaapelin tai virtalähteen (myydään erikseen) kautta

Kielet

• 31 käyttöliittymäkieltä:

• arabia, brasilianportugali, brittienglanti, englanti, espanja, heprea, hollanti, indonesia, italia, japani, kantoni (perinteinen kiina), katalaani, korea, kreikka, kroatia, malaiji, norja, perinteinen kiina, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, slovakki, suomi, tanska, thai, tšekki, turkki, ukraina, unkari, venäjä, vietnam ja yksinkertaistettu kiina. Käytettäessä arabiaa ja hepreaa kaikki käyttöliittymäelementit eivät ole kirjoitustavan mukaisesti oikealta vasemmalle.

• Liikunta-ominaisuuden puhepalaute on saatavilla seitsemällä kielellä:

• amerikanenglanti, espanja, italia, japani, mandariinikiina, ranska ja saksa.

• 29 VoiceOver-kieltä:

• englanti (amerikanenglanti, australianenglanti ja brittienglanti), espanja (espanja, meksikonespanja), hollanti, italia, japani, kiina (kantoni, mandariini), korea, kreikka, norja, portugali (portugali, brasilianportugali), puola, ranska (ranska, kanadanranska), romania, ruotsi, saksa, slovakki, suomi, tanska, thai, tšekki, turkki, unkari ja venäjä.

Kuulokkeet

• Apple EarPodit4

Käyttöapu

• VoiceOver-eleisiin perustuva näytönlukija

• Suuritarkkuuksisen LCD-näytön säädettävät taustavaloasetukset helpottavat näytöltä lukemista hämärässä

• Muuta värit käänteisiksi

• Monoääni

Järjestelmävaatimukset

• Mac: USB 2- tai USB 3 -portti, OS X 10.7.5 tai uudempi ja iTunes 12.2 tai uudempi5

• PC: USB 2 -portti, Windows 7 tai uudempi ja iTunes 12.2 tai uudempi5

• Edellyttää internet-yhteyttä; laajakaistayhteyttä suositellaan; saattaa olla maksullinen

Ympäristövaatimukset

• Käyttölämpötila: 0–35° C

• Varastointilämpötila: -20–45° C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5–95 % ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus: testattu 3000 metriin saakka

Pakkauksessa

• iPod nano

• Apple EarPodit

• Lightning–USB-kaapeli

• Pikaopas

1. 1 Gt = miljardi tavua, todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

2. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

3. Testauksen suoritti Apple elokuussa 2012 käyttäen ennakkoversioita iPod nano -laitteista ja -ohjelmistosta. Soittolista sisälsi 358 erilaista ääniraitaa, jotka oli tuotu CD-levyiltä (128 kb/s AAC) sekä ostettu iTunes Storesta (256 kb/s AAC). Videosisältö oli ostettu iTunes Storesta. Akkutestit suoritetaan tietyillä iPod-yksiköillä; todelliset tulokset saattavat vaihdella. Akun latauskertojen määrä on rajallinen, ja akku on aikanaan mahdollisesti vaihdettava uuteen (katso www.apple.com/fi/support/ipod/service/battery). Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä riippuvat käyttötavasta ja asetuksista. Lisätietoja osoitteessa www.apple.com/fi/batteries.

4. Kaukosäädin ja mikrofoni eivät sisälly hintaan.

5. iPod ja iTunes on tarkoitettu vain lailliseen tai tekijänoikeuksien haltijan luvalla tapahtuvaan kopiointiin. Älä varasta musiikkia.