iTunes 12 varten Windows - Tekniset tiedot

Laitteisto:

• PC, jossa on 1 GHz Intel- tai AMD-prosessori SSE2-tuella ja 512 Mt muistia

• iTunes Storesta ladattujen normaalitarkkuuksisten videoiden toistamiseen tarvitaan Intel Pentium D tai nopeampi prosessori, 512 Mt muistia ja DirectX 9.0 ‑yhteensopiva näytönohjain.

• 720p HD-videon sekä iTunes LP- ja iTunes Extra ‑sisällön toistamiseen tarvitaan 2,0 GHz Intel Core 2 Duo tai nopeampi prosessori, 1 Gt muistia ja Intel GMA X3000, ATI Radeon X1300 tai NVIDIA GeForce 6150 tai parempi.

• 1080p HD-videon toistamiseen tarvitaan 2,4 GHz Intel Core 2 Duo tai nopeampi prosessori, 2 Gt muistia ja Intel GMA X4500HD, ATI Radeon HD 2400 tai NVIDIA GeForce 8300 GS tai parempi.

• Näyttötarkkuus vähintään 1024 x 768; iTunes LP- tai iTunes Extras ‑sisällön toistamisessa vähintään 1280 x 800

• 16-bittinen äänikortti ja kaiuttimet

• Apple Musicin, iTunes Storen ja iTunes Extras ‑sisällön käyttö vaatii internet-yhteyden

• iTunes-yhteensopiva CD- tai DVD-asema ääni- ja MP3-levyjen sekä varmuuskopio-CD:iden ja ‑DVD:iden luomiseen. Apple Music ‑musiikkivalikoiman kappaleita ei voida polttaa CD-levylle.

Ohjelmisto:

• Windows 7 tai uudempi

• 64‑bittiset Windows-versiot vaativat 64‑bittisen iTunes-asentajan. Lisätietoja saat osoitteesta www.itunes.com/fi/download.

• 400 Mt vapaata levytilaa

• Jotkut muiden valmistajien visualisointiohjelmat eivät välttämättä ole enää yhteensopivia tämän iTunes-version kanssa. Jos haluat iTunes 12.1:n tai uudemman kanssa yhteensopivan, päivitetyn visualisointiohjelman, ota yhteyttä kehittäjään

• Apple Musicin, iTunes Storen ja iTunes Matchin saatavuus voi vaihdella maittain

• Apple Musicin kokeilujakso vaatii rekisteröitymisen ja on saata­villa vain uusille jäsenille. Tilaus uusitaan automaat­tisesti kokeilujakson jälkeen tai myöhemmin