Apple Watch Series 2 - Tekniset tiedot

Series 2

Sisäänrakennettu GPS ja GLONASS, vedenpitävä 50 metriin saakka1, kaksiytiminen prosessori, kaksi kertaa kirkkaampi näyttö ja watchOS 3.

• Apple Watch

• Alumiinikuori ja urheiluranneke tai punottu nailonranneke

• Ruostumaton teräskuori ja urheiluranneke, ruostumaton teräsranneke tai nahkaranneke

• Apple Watch Nike+

• Alumiinikuori ja Nike Sport -ranneke

• Apple Watch Hermès

• Ruostumaton teräskuori ja Hermès-nahkaranneke

• Mukana lisäksi Sport-ranneke

• Apple Watch Edition

• Keraaminen kuori ja urheiluranneke

• Mukana magneettinen lataustelakka

Mitat

• Alumiini - 38 mm

• Korkeus: 38,6 mm

• Leveys: 33,3 mm

• Syvyys: 11,4 mm

• Kuoren paino: 28,2 g

• Alumiini - 42 mm

• Korkeus: 42,5 mm

• Leveys: 36,4 mm

• Syvyys: 11,4 mm

• Kuoren paino: 34,2 g

• Ruostumaton teräs - 38 mm

• Korkeus: 38,6 mm

• Leveys: 33,3 mm

• Syvyys: 11,4 mm

• Kuoren paino: 41,9 g

• Ruostumaton teräs - 42 mm

• Korkeus: 42,5 mm

• Leveys: 36,4 mm

• Syvyys: 11,4 mm

• Kuoren paino: 52,4 g

• Keraaminen seos - 38 mm

• Korkeus: 39,2 mm

• Leveys: 34,0 mm

• Syvyys: 11,8 mm

• Kuoren paino: 39,6 g

• Keraaminen seos - 42 mm

• Korkeus: 42,6 mm

• Leveys: 36,5 mm

• Syvyys: 11,4 mm

• Kuoren paino: 45,6 g

Siru

• Kaksiytiminen prosessori

• Sisäänrakennettu GPS ja GLONASS

Ominaisuudet

• Sisäänrakennettu GPS ja GLONASS

• Vedenpitävä 50 metriin saakka1

• Wi‑Fi (802.11b/g/n 2,4 GHz)

• Bluetooth 4.0

• Sykemittari

• Kiihtyvyysanturi

• Gyroskooppi

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

Näyttö

• Toisen sukupolven OLED-Retina-näyttö, jossa on Force Touch 2 kertaa kirkkaampi (1000 cd/m2)

• Safiirilasi (ruostumattomat teräskuoret ja keraamiset kuoret)

• Ion-X-lasi (alumiinikuoret)

• 272 x 340 pikselit (38 mm)

• 312 x 390 pikselit (42 mm)

Virta ja akku

• Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku

• Akunkesto jopa 18 tuntia2

• Magneettinen latauskaapeli

• USB-virtalähde

Kielet

• Kielituki

• englanti (Australia, Kanada, Iso-Britannia, Yhdysvallat), kiina (yksinkertaistettu, perinteinen, perinteinen Hongkongin kiina), ranska (Kanada, Ranska), saksa, italia, japani, korea, espanja (latinalainen Amerikka, Meksiko, Espanja), arabia, katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, suomi, kreikka, heprea, hindi, unkari, indonesia, malaiji, norja, puola, portugali (Brasilia, Portugali), romania, venäjä, slovakki, ruotsi, thai, turkki, ukraina, vietnam

• Siri-kielet

• englanti (Australia, Kanada, Intia, Irlanti, Uusi-Seelanti, Singapore, Etelä-Afrikka, Iso-Britannia, Yhdysvallat), espanja (Chile, Meksiko, Espanja, Yhdysvallat), ranska (Belgia, Kanada, Ranska, Sveitsi), saksa (Itävalta, Saksa, Sveitsi), italia (Italia, Sveitsi), japani, korea, mandariinikiina (Manner-Kiina, Taiwan), kantoninkiina (Manner-Kiina, Hongkong), arabia (Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabiemiiri­kunnat), tanska (Tanska), hollanti (Belgia, Alankomaat), suomi (Suomi), heprea (Israel), malaiji (Malesia), norja (Norja), venäjä (Venäjä), ruotsi (Ruotsi), turkki (Turkki), thai (Thaimaa), portugali (Brasilia)

• Sanelukielet

• englanti (Australia, Kanada, Intia, Irlanti, Malesia, Uusi-Seelanti, Filippiinit, Saudi-Arabia, Singapore, Etelä-Afrikka, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Iso-Britannia, Yhdysvallat), espanja (Chile, Kolumbia, Meksiko, Espanja, Yhdysvallat), ranska (Belgia, Kanada, Ranska, Luxemburg, Sveitsi), saksa (Itävalta, Luxemburg, Saksa, Sveitsi), italia (Italia, Sveitsi), japani, korea, mandariinikiina (Manner-Kiina, Taiwan), kantoninkiina (Hongkong), arabia (Kuwait, Saudi-Arabia, Qatar, Yhdistyneet arabiemiiri­kunnat), katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti (Alankomaat, Belgia), suomi, kreikka, heprea, unkari, indonesia, malaiji, norja, puola, portugali (Brasilia, Portugali), romania, venäjä, slovakki, ruotsi, turkki, thai, ukraina, vietnam

1. Apple Watch Series 2:lla on 50 metrin vedenpitävyysluokitus (ISO-standardi 22810:2010). Sitä voi siis käyttää matalassa vedessä, kuten uima-altaassa tai meressä uidessa. Sen voi huoletta jättää ranteeseen myös suihkussa tai porealtaassa. Sitä ei kuitenkaan saa käyttää laitesukelluksessa, vesihiihdossa tai muissa lajeissa, joihin liittyy voimakasta virtausta tai sukeltamista syvempiin vesiin.

2. Apple Watchin akun testauksen suoritti Apple elokuussa 2016 käyttäen Apple Watch Series 1:n, Apple Watch Series 2:n ja Apple Watch Editionin ennakkoversioita yhdessä iPhonen kanssa. Kaikki testattavat laitteet sisälsivät ohjelmistojen ennakkoversioita. Akun kesto vaihtelee käytön, kokoonpanon ja monien muiden tekijöiden mukaan, todelliset tulokset vaihtelevat. Lisätietoja osoitteissa www.apple.com/fi/batteries ja www.apple.com/fi/watch/battery.html.

Jotkin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä. Vaatii iPhone 5:n tai uudemman.

Lisätietoja Apple Watchin käytöstä, oikean koon valitsemisesta, mahdollisesta ihon yliherkkyydestä sekä sopivasta hoidosta ja puhdistuksesta saat tästä.

Kaikissa malleissa on erilaisia kuori- ja ranneke­yhdistelmiä. Urheilurannekkeet, punotut nailonrannekkeet, ruostumattomat teräsrannekkeet ja nahkarannekkeet ovat kaikki yhteensopiva kaikkien Apple Watchien kanssa.