Mac mini Server (vuoden 2011 puoliväli) - Tekniset tiedot

2,0 GHz Mac Mini Server

Mitat ja paino

Täydellisen kokoinen palvelin.

• Korkeus: 3,6 cm

• Leveys: 19,7 cm

• Syvyys: 19,7 cm

• Paino: 1,37 kg1

Prosessori ja muisti

Voimanlähteenä neliytiminen Intel Core i7 -prosessori ja DDR3-muisti.

Prosessori

2,0 GHz neliytiminen Intel Core i7, jossa 6 Mt sisäistä, jaettua L3-välimuistia

Muisti

4 Gt 1333 MHz DDR3-muistia

Valinnaisena 8 Gt, vain Apple Online Storesta.

Tallennustila

Vakiona kaksi 500 Gt kovalevyä.

Kaksi 500 Gt (7200 kierr./min) kovalevyä2

Valinnaisena kaksi 750 Gt (7200 kierr./min) kovalevyä, yksi tai kaksi 256 Gt SSD-levyä tai 256 Gt SSD-levy ja 750 Gt (7200 kierr./min) kovalevy, vain Apple Online Storesta.

Näytönohjain

Yllin kyllin tehoa päivittäisiin tehtäviin.

Intel HD Graphics 3000 -näytönohjain, jossa on 384 Mt päämuistin kanssa jaettua DDR3 SDRAM -muistia3

Videotuki

Toimii lähes minkä tahansa näytön tai HDTV:n kanssa.

• Thunderbolt-portti, joka tukee 2560 x 1600 tarkkuutta

• HDMI-portti, joka tukee 1920 x 1200 tarkkuutta

• DVI-lähtö HDMI–DVI-sovittimen kautta (mukana)

• Tuki kahdelle näytölle ja näytön kahdennukselle

Ääni

• Äänen linjatulon miniliitäntä (digitaalinen/analoginen)

• Äänen linjalähdön/kuulokkeiden miniliitäntä (digitaalinen/analoginen)

• Monikanavaista äänilähtöä tukeva HDMI-portti

• Tukee Applen iPhone-kuulokemikrofonia

• Sisäinen kaiutin

Liitännät ja laajennettavuus

Uusi Thunderbolt-portti, HDMI-portti ja useita portteja oheislaitteille.

No alt supplied for Image
  • Thunderbolt-portti (jopa 10 Gb/s)

• FireWire 800 -portti (jopa 800 Mb/s)

• Neljä USB 2.0 -porttia (jopa 480 Mb/s)

• HDMI-portti

• SDXC-korttipaikka

• Gigabitin ethernet-portti

• Äänen tulo/lähtö

Yhteydet

Uusimmat Wi-Fi-, Bluetooth- ja ethernet-tekniikat.

Wi-Fi

Langaton 802.11n-verkkotoiminto4; IEEE 802.11a/b/g -yhteensopiva

Bluetooth

Langaton Bluetooth 4.0 -tekniikka

Ethernet

10/100/1000BASE-T Ethernet (RJ-45-liitin)

Sähkötekniset ja

käyttöympäristö-

vaatimukset

• Verkkojännite: 100 – 240 V vaihtovirta

• Taajuus: 50 - 60 Hz, yksivaiheinen

• Suurin yhtäjaksoinen tehonkulutus: 85 W

• Käyttölämpötila: 10°– 35° C

• Varastointilämpötila: -40°–47° C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5 - 95 %, ei-kondensoituva

• Maksimikorkeus: 3 000 m

• Tyypillinen akustinen suorituskyky

• Äänenpaine (käyttäjän paikalla): 17 dBA toimettomana5

Rajoitettu takuu ja huolto

Mac mini with Lion Serverin mukana tulee 90 päivän ilmainen puhelintuki ja yhden vuoden rajoitettu takuu. Hankkimalla AppleCare Protection Planin voit laajentaa tietokoneen huoltotakuun ja tuen kolmeen vuoteen tietokoneen ostopäivästä. Vain AppleCare Protection Plan mahdollistaa suoran puhelintuen Applen teknisiltä asiantuntijoilta ja varmistaa, että korjaukset suorittaa Applen valtuuttama huoltoteknikko alkuperäisiä Applen varaosia käyttäen. Lisätietoja saat Applen tukisivuilta tai numerosta 00800-4411875.

Pakkauksessa

• Mac mini

• HDMI–DVI-sovitin

• Virtajohto

• Painettu ja sähköinen dokumentaatio

Mukana tulevat ohjelmat

Se ei ole vain palvelin. Se on täysiverinen Mac.

OS X Lion Server

Sisältää lisenssin rajoittamattomalle määrälle asiakkaita sekä Server-ohjelman, profiilinhallinnan, tiedostonjaon iPadille, push-ilmoitukset, Wiki Serverin, iCal Serverin, Mail Serverin ja Xsanin. Lisätietoja OS X Lion Serveristä

OS X Lion

Mukana Mail, Osoitekirja, iCal, Mac App Store, iTunes, Safari, Time Machine, FaceTime, Photo Booth, Mission Control, Launchpad, AirDrop, Resume, Automaattinen tallennus, Versiot, Pikakatselu, Spotlight, QuickTime, ja paljon muuta.

Lion Recovery

OS X Lionissa on sisäänrakennettuja työkaluja Macin huoltamiseen Recovery HD:lla. Se on uusi ominaisuus, joka on tarkoitettu levyjen korjaamiseen tai OS X Lionin palauttamiseen ilman fyysistä levyä.

iLife

Mukana iPhoto, iMovie ja GarageBand. Lisätietoja iLifesta

Kokoonpano-

vaihtoehdot

Ostamalla Apple Online Storesta voit päivittää muistin ja kovalevyt.

• 8 Gt DDR3-muistipäivitys

• Kaksi 750 Gt (7200 kierr./min) kovalevyä

• Yksi tai kaksi 256 Gt SSD-levyä

• 256 Gt SSD-levy ja 750 Gt (7200 kierr./min) kovalevy

• Apple Remote -kaukosäädin

Valitse Mac mini with Lion Server -kokoonpanoosi nyt entistäkin enemmän vaihtoehtoja Apple Online Storessa

Mac mini ja ympäristö

Apple ottaa tuotteen koko elinkaaren huomioon ympäristökuormitustaan määrittäessään. Lisätietoja

Mac minissä on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• Ei BFR-aineita

• Ei PVC:tä6

• Helposti kierrätettävä alumiinikotelo

• Täyttää ENERGY STAR 5.2 -vaatimukset

• EPEAT Gold -luokitus7

Apple ja ympäristö

Lisätietoja Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteidensa ja prosessiensa aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Tai lue tuotteiden ympäristöraportit, kun haluat yksityiskohtaista tietoa Apple-tuotteiden ympäristövaikutuksista.

Kierrätys

Apple tarkastelee materiaalien hallinnan ja jätteen määrän minimointia kokonaisvaltaisesti. Lisätietoja Macin tai PC:n kierrättämisestä.

Lisävarusteet

Mac-ohjelmat

• iWork

• Aperture

• Logic Express

• Final Cut Pro X

Grafiikka ja näytöt

• Apple Thunderbolt Display

• Applen mini-DisplayPort–DVI-sovitin

• Applen mini-DisplayPort–VGA-sovitin

• Applen mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitin

AirPort ja langattomuus

• AirPort Express -tukiasema

• AirPort Extreme -tukiasema

• Time Capsule

• Applen Magic Trackpad

• Applen langaton näppäimistö

• Applen Magic Mouse

Muut lisävarusteet

• Applen MacBook Air SuperDrive -asema

• Applen näppäimistö

• AppleCare Protection Plan

1. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

2. 1 Gt = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

3. OS X:n käytettävissä oleva muisti riippuu näytönohjaimen tarpeesta. Näytönohjaimen muistitarve on vähintään 384 Mt.

4. Langattomaan internet-yhteyteen tarvitaan tukiasema tai muu langaton yhteyspiste ja internet-yhteys; saattaa olla maksullinen. Kaikki internet-palveluntarjoajat eivät vielä tue AirPortia.

5. Akustiikka on mitattu tavallisen Mac mini with Lion Server -järjestelmän työpöytäpalvelimen käyttöpaikasta. Akustiikka voi vaihdella kokoonpanosta riippuen.

6. Ilman PVC:tä valmistettu virtajohto on saatavilla kaikkialla muualla paitsi Manner-Kiinassa, Etelä-Koreassa ja Etelä-Afrikassa, joissa tuotteiden mukana toimitetaan ilman PVC:tä valmistetut tuotteen sisäiset kaapelit.

7. Mac mini on saavuttanut EPEAT Gold -luokituksen Yhdysvalloissa ja Kanadassa.