iPhone 4S - Tekniset tiedot

Väri

No alt supplied for ImageNo alt supplied for Image
  • Valkoinen

• Musta

Kapasiteetti1

• 16 Gt

• 32 Gt

• 64 Gt

Mitat ja paino2

• Korkeus: 115,2 mm

• Leveys: 58,6 mm

• Syvyys: 9,3 mm

• Paino: 140 grammaa

Yhteystekniikat

• Maailmanpuhelin

• UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900 MHz)3

• 802.11b/g/n Wi-Fi (802.11n vain 2,4 GHz)

• Langaton Bluetooth 4.0 -tekniikka

Sijainti

• A-GPS ja GLONASS

• Digitaalinen kompassi

• Wi-Fi

• Matkapuhelinverkko

Näyttö

• Retina-näyttö

• 3,5 tuuman (lävistäjä) laajakuvainen Multi-Touch-näyttö

• 960 x 640 pikselin tarkkuus (326 ppi)

• 800:1 kontrastisuhde (tyypillinen)

• 500 cd/m2 enimmäiskirkkaus (tyypillinen)

• Rasvaisia sormenjälkiä hylkivä pinnoite edessä ja takana

• Tukee usean kielen ja kirjoitusmerkistön samanaikaista esittämistä

Kamera, valokuvat ja video

• 8 megapikselin kamera

• Automaattinen tarkennus

• Tarkennus napauttamalla

• Kasvojentunnistus still-kuvissa

• LED-salama

• Videotallennus, HD (1080p) jopa 30 kehystä sekunnissa äänellä

• Videonvakautus

• Etukamera VGA-laatuisten kuvien ja videoiden tallennukseen jopa 30 kehystä sekunnissa

• Valokuvien ja videon geotaggaus

Virta ja akku4

• Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku

• Lataaminen tietokoneen USB-liitännän tai virtasovittimen avulla

• Puheaikaa: Jopa 8 tuntia 3G-verkossa; jopa 14 tuntia 2G-verkossa (GSM)

• Valmiusaikaa: Jopa 200 tuntia

• Internet-käyttöä: Jopa 6 tuntia 3G-verkossa; jopa 9 tuntia Wi-Fi-verkossa

• Videon toistoa: Jopa 10 tuntia

• Äänen toistoa: Jopa 40 tuntia

Äänentoisto

• Taajuusvaste: 20–20 000 Hz

• Tuetut äänimuodot: AAC (8–320 kb/s), suojattu AAC (iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8–320 kb/s), MP3 VBR, Audible (muodot 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX ja AAX+), Apple Lossless, AIFF ja WAV

• Käyttäjä voi asettaa enimmäisäänenvoimakkuuden rajoituksen

TV ja video

• Tuki AirPlay-peilaukselle Apple TV:hen (720p)

• Näytön kahdennus ja videolähdön tuki: Jopa 1080p Applen digitaali-AV-sovittimella tai Applen VGA-sovittimella (sovittimet myydään erikseen)

• Videolähdön tuki jopa 576p ja 480p Applen komponentti-AV-kaapelilla; 576i ja 480i Applen komposiitti-AV-kaapelilla (kaapelit myydään erikseen)

• Tuetut videomuodot: H.264-video jopa 1080p, 30 kehystä sekunnissa, High Profile -taso 4.1 ja AAC-LC-ääni jopa 160 Kb/s, 48 kHz, stereo-ääni .m4v-, .mp4- ja .mov-tiedostomuodoissa; MPEG-4-video, jopa 2,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Simple Profile ja AAC-LC-ääni jopa 160 Kb/s kanavaa kohden, 48 kHz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-tiedostomuodoissa; Motion JPEG (M-JPEG) jopa 35 Mb/s, 1280 x 720 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, audio ulaw-muodossa, PCM-stereoääni .avi-tiedostomuodossa

Kuulokkeet

• Apple-kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla

• Taajuusvaste: 20–20 000 Hz

• Impedanssi: 32 ohmia

Sähköpostiliitetuki

Tuetut tiedostomuodot

.jpg, .tiff, .gif (kuvat); .doc ja .docx (Microsoft Word); .htm ja .html (verkkosivut); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Esikatselu ja Adobe Acrobat); .ppt ja .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (teksti); .rtf (rich text format); .vcf (yhteystieto); .xls ja .xlsx (Microsoft Excel)

Tunnistimet

• Kolmiakselinen gyroskooppi

• Kiihtyvyysmittari

• Etäisyyden tunnistin

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

Järjestelmävaatimukset

Mac-järjestelmävaatimukset

• Mac-tietokone, jossa on USB 2.0 -portti

• OS X 10.6.8 tai uudempi

• iTunes 10.5 tai uudempi (ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta www.itunes.com/fi/download)

• Apple ID (vaaditaan joidenkin ominaisuuksien käyttämiseen)

• Internet-yhteys

PC-järjestelmävaatimukset

• PC, jossa on USB 2.0 -portti

• Windows 7, Windows Vista tai Windows XP Home tai Professional ja Service Pack 3 tai uudempi

• iTunes 10.5 tai uudempi (ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta www.itunes.com/fi/download)

• Apple ID (vaaditaan joidenkin ominaisuuksien käyttämiseen)

• Internet-yhteys

Ympäristövaatimukset

• Käyttölämpötila: 0° - 35° C

• Varastointilämpötila: -20° - 45° C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5–95 % ei-kondensoituva

Käyttökorkeus: testattu 3000 metriin saakka

Kielet

Kielituki

englanti (US), englanti (UK), kiina (yksinkertaistettu), kiina (perinteinen), ranska, saksa, italia, japani, korea, espanja, arabia, katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, suomi, kreikka, heprea, unkari, indonesia, malaiji, norja, puola, portugali, portugali (Brasilia), romania, venäjä, slovakki, ruotsi, thai, turkki, ukraina, vietnam

Näppäimistötuki

amerikanenglanti, brittienglanti, kiina - yksinkertaistettu (käsinkirjoitus, pinyin, wubihua), kiina - perinteinen (käsinkirjoitus, pinyin, zhuyin, cangjie, wubihua), ranska, kanadanranska, sveitsinranska, saksa, sveitsinsaksa, italia, japani (romaji, kana), korea, espanja, arabia, bulgaria, katalaani, cherokee, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, emoji, viro, suomi, flaami, kreikka, havaiji, heprea, hindi, unkari, islanti, indonesia, latvia, liettua, makedonia, malaiji, norja, puola, portugali, brasilianportugali, romania, venäjä, serbia (kyrillinen/latinalainen), slovakki, ruotsi, thai, tiibet, turkki, ukraina, vietnam

Sanakirjatuki (mahdollistaa ennakoivan tekstinsyötön ja automaattisen korjauksen)

amerikanenglanti, brittienglanti, kiina (yksinkertaistettu), kiina (perinteinen), ranska, kanadanranska, sveitsinranska, saksa, italia, japani (romaji, kana), korea, espanja, arabia, katalaani, cherokee, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, viro, suomi, flaami, kreikka, havaiji, heprea, hindi, unkari, indonesia, latvia, liettua, malaiji, norja, puola, portugali, brasilianportugali, romania, venäjä, slovakki, ruotsi, thai, turkki, ukraina, vietnam

Pakkauksessa

• iPhone 4S

• Apple-kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla

• Telakkaliitäntä–USB-kaapeli

• USB-virtalähde

• Dokumentaatio

iPhone ja ympäristö

Apple ottaa tuotteen koko elinkaaren huomioon ympäristökuormitustaan määrittäessään. Lisätietoja

iPhone 4S edustaa Applen jatkuvaa kehitystä ympäristöasioissa. Siinä on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• Elohopeaton LED-taustavalaistu näyttö

• Arseeniton näytön lasi

• Ei bromia sisältäviä palonestoaineita

• Ei PVC:tä

• Suurin osa pakkauksesta on tehty kierrätetystä kartongista ja biopohjaisista materiaaleista

• Virtalähde ylittää ankarimmat kansainväliset energiatehokkuusvaatimukset

Apple ja ympäristö

Katso lisätietoja Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteidemme ja prosessiemme aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Applen tuotteiden ympäristöraportit sisältävät Applen tuotteiden tarkat ympäristötiedot.

Kierrätys

Apple tarkastelee materiaalien hallintaa ja jätteen määrän minimointia kokonaisvaltaisesti. Lisätietoja iPhonen kierrättämisestä.

Lisävarusteet

Applen In-Ear -kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla

Nämä äärimmäiseen selkeiksi ja tarkoiksi suunnitellut kuulokkeet toistavat yksityiskohtia, joista olet tähän asti jäänyt paitsi. Katso

Applen USB-virtalähde

Käytä tätä erittäin pientä USB-sovitinta iPhonen lataamiseen, kun sitä ei ole liitetty tietokoneeseen. Katso

Applen iPhone Bumpers

Kestävästä kumista ja muovista valmistettu, kaksivärinen iPhone Bumper istuu tiukasti iPhone 4S:n ja iPhone 4:n ympärille. Ja lisää ripauksen väriä. Katso

Muut lisävarusteet

• iPhone 4 -telakka

• iPhone 4 -telakkasovittimet

• Applen telakkaliitäntä–USB-kaapeli

• Apple-kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla

• Applen digitaali-AV-sovitin

• Applen VGA-sovitin

• Applen komponentti-AV-kaapeli

• Applen komposiitti-AV-kaapeli

• AirPort Extreme -tukiasema

• Nike + iPod -anturi

• Matkasovitinpaketti

Lisää lisävarusteita löydät Apple Online Storesta

1. 1 Gt = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

2. Todellinen paino ja koko vaihtelevat kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

3. CDMA käytettävissä vain, jos Phone 4S on myyty ja aktivoitu käyttöön CDMA-verkossa.

4. Kaikki akkua koskevat väitteet riippuvat verkon kokoonpanosta ja monista muista tekijöistä; todelliset tulokset vaihtelevat. Akun latauskertojen määrä on rajallinen ja akku on ehkä ennen pitkää vaihdettava uuteen Apple-palveluntarjoajan toimesta. Akun käyttöaika ja latauskertojen määrä riippuvat käyttötavasta ja asetuksista. Lisätietoja löytyy osoitteista www.apple.com/fi/batteries ja www.apple.com/fi/iphone/battery.html.

Jotkin ominaisuudet, ohjelmat ja palvelut eivät ole saatavilla kaikkialla. Kysy lisätietoja operaattoriltasi. Ohjelmien saatavuus ja hinnat voivat muuttua.