Apple Watch Series 4 - Tekniset tiedot

Värit

GPS + Cellular

• Ruostumaton teräs

• Hopea

• Tähtimusta (DLC)

• Kulta (PVD)

• Alumiini

• Hopea

• Tähtiharmaa

• Kulta

GPS

• Alumiini

• Hopea

• Tähtiharmaa

• Kulta

Apple Watch Nike+:n alumiinikuoret saata­villa hopeanvärisenä ja tähti­harmaana.

Ominaisuudet

• GPS, GLONASS, Galileo ja QZSS

• Barometrinen korkeus­mittari

• Vedenpitävä

• 50 metriin saakka1

• Sähköinen sykeanturi (EKG-appi)

• Optinen sykeanturi

• Parannettu kiihtyvyysanturi

• mittaa jopa 32 G:n kiihtyvyyksiä

• Parannettu gyroskooppi

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

• 16 Gt tallennustilaa

• Keramiikka- ja safiirilasitausta

Näyttö

• 44 mm

• 368 x 448 pikseliä

• Näytön ala 977 mm²

• 40 mm

• 324 x 394 pikseliä

• Näytön ala 759 mm²

• LTPO OLED Retina ‑näyttö Force Touchilla

• Kirkkaus 1 000 nitiä

Siru

• S4 ja 64‑bittinen 2-ytiminen prosessori

• Jopa kaksi kertaa nopeampi prosessori

• W3

• Applen langaton siru

Yhteydet

• LTE ja UMTS2

• GPS + Cellular -mallit

• Wi‑Fi

• 802.11b/g/n 2,4 GHz

• Bluetooth 5.0

Virta

• Sisään­rakennettu ladattava litium­ioniakku

• Jopa 18 tuntia3

• Magneettinen latauskaapeli

• USB-virtalähde

Kuoren koko

Ruostumaton teräs - 40 mm

• Korkeus: 40 mm

• Leveys: 34 mm

• Syvyys: 10,7 mm

• Kuoren paino: 39,8 g

Ruostumaton teräs - 44 mm

• Korkeus: 44 mm

• Leveys: 38 mm

• Syvyys: 10,7 mm

• Kuoren paino: 47,9 g

Alumiini - 40 mm

• Korkeus: 40 mm

• Leveys: 34 mm

• Syvyys: 10,7 mm

• Kuoren paino: 30,1 g

Alumiini - 44 mm

• Korkeus: 44 mm

• Leveys: 38 mm

• Syvyys: 10,7 mm

• Kuoren paino: 36,7 g

1. Apple Watch Series 3:lla ja Series 4:llä on 50 metrin vedenpitävyys­luokitus (ISO-standardi 22810:2010). Niitä voidaan siis käyttää matalassa vedessä, kuten uima-altaassa tai luonnonvesissä uitaessa. Niitä ei kuitenkaan pidä käyttää laitesukelluksessa, vesihiihdossa tai muissa lajeissa, joihin liittyy voimakasta virtausta tai sukeltamista syvempiin vesiin.

2. Mobiiliyhteyteen tarvitaan operaattorisopimus. Apple Watchin ja iPhonen palveluntarjoajien on oltava samat. Ei ole saata­villa kaikilta palveluntarjoajilta. Kaikki palveluntarjoajat eivät tue yritystilejä tai prepaid-liittymiä, tarkista saata­vuus työnantajaltasi ja palveluntarjoajalta. Jotkin vanhat sopimukset eivät välttämättä ole yhteensopivia. Roaming ei ole käytettävissä. Saat lisätietoja palveluntarjoajaltasi.

3. Apple suoritti Apple Watchin koko päivän kestävän akun testauksen elokuussa 2018 käyttäen Apple Watch Series 4 (GPS)- ja Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) ‑mallien ennakkoversioita, joista oli muodostettu pari iPhonen kanssa. Kaikki laitteet testattiin ohjelmistojen ennakkoversioilla. Akunkesto vaihtelee käytön, mobiiliyhteyden, kokoon­panon ja monien muiden tekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat. Lisätietoja löytyy osoitteista www.apple.com/fi/batteries ja www.apple.com/fi/watch/battery.html.

Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) vaatii iPhone 6:n tai uudemman, jossa on iOS 12 tai uudempi. Apple Watch Series 4 (GPS) vaatii iPhone 5s:n tai uudemman, jossa on iOS 12 tai uudempi.

Ominaisuudet voivat muuttua. Jotkin ominaisuudet, apit ja palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä. Tästä näet koko luettelon.