Magic Keyboard 12,9-tuumaiselle iPad Prolle (2021) - Tekniset tiedot

Yleiskatsaus

Magic Keyboard on loistava kumppani iPad Prolle. Sillä on miellyttävää ja vaivatonta kirjoittaa, ja sen ohjauslevyllä voi käyttää iPadOS:ää uusin tavoin. Lisäksi siinä on USB-C-portti läpilataukseen sekä suoja etu- ja taustapuolelle. Magic Keyboardin kelluvan rakenteen avulla voit kiinnittää iPad Pron siihen magneettisesti ja säätää näytön portaattomasti juuri sopivaan katselukulmaan.

Tärkeimmät ominaisuudet

• Kirjoittaminen on äänetöntä ja tarkkaa miellyttävillä, taustavalaistuilla näppäimillä, joiden liike on saksimekanismin ansiosta vain 1 mm.

• Suunniteltu Multi‑Touch-eleille ja iPadOS:n kursorille.

• Portaattoman katselukulman säädön ansiosta saat näytön juuri sopivaan asentoon.

• iPad Pron lataukseen tarkoitettu USB-C-portti vapauttaa iPadin portin muille lisävarusteille.

• Taittuu kanneksi, joka suojaa iPad Prosi edestä ja takaa.

Järjestelmä­vaatimukset

12,9 tuuman iPad Pro (3., 4., 5. tai 6. suku­polvi), jossa on iPadOS 14.5 tai uudempi.

Yhteensopivuus

• 12,9 tuuman iPad Pro (6. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (5. suku­polvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (4. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (3. sukupolvi)

1. Magic Keyboardin saatavuus voi muuttua.

2. Magic Keyboard myydään erikseen. Yhteen­sopiva 11 tuuman iPad Pron (1. suku­polvi tai uudempi), 12,9 tuuman iPad Pron (3. suku­polvi tai uudempi) ja iPad Airin (4. sukupolvi tai uudempi) kanssa.