Apple Pencil (1. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Yleiskatsaus

Apple Pencil tekee iPadista entistäkin monikäyttöisemmän ja avaa uusia mahdollisuuksia luovuuteen. Se aistii painallus­voiman ja kallistus­kulman, joten voit piirtää eri­paksuista viivaa, luoda hieno­varaisia varjostuksia ja tuottaa monen­laisia taiteellisia tehosteita pikselin­tarkan täsmällisesti. Voit käyttää sitä siis yhtä luontevasti kuin tavallista kynää.

Apple Pencil (1. sukupolvi) muodostaa parin ja latautuu Lightning-liittimellä.

Pakkauksen sisältö

• Apple Pencil (1. sukupolvi)

• Lightning-sovitin

• Ylimääräinen kärki

• USB-C–Apple Pencil ‑sovitin (vaaditaan 10. suku­polven iPadin parittamiseen ja lataamiseen).

Mitat ja paino

• Pituus: 175,7 mm mitattuna kärjestä tulppaan

• Halkaisija: 8,9 mm

• Paino: 20,7 g

Liitännät

• Bluetooth

• Lightning-liitin

Muut ominaisuudet

• Magneettikiinnitteinen tulppa

Yhteensopivuus

• iPad-mallit

• 12,9 tuuman iPad Pro (2. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (1. sukupolvi)

• 10,5 tuuman iPad Pro

• 9,7 tuuman iPad Pro

• iPad Air (3. sukupolvi)

• iPad (10. sukupolvi)

• iPad (9. sukupolvi)

• iPad (8. sukupolvi)

• iPad (7. sukupolvi)

• iPad (6. sukupolvi)

• iPad mini (5. sukupolvi)