Apple TV Remote (2. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Yleiskatsaus

Apple TV Remote ‑kauko­säädin (2. sukupolvi) tarjoaa entistä tarkempaa Apple TV 4K:n ja Apple TV HD:n hallintaa.¹ Sen täysin uudella kosketuslevyllä voit klikata otsikoita, selata soittolistoja pyyhkäisemällä sekä kelata helposti eteen- ja taaksepäin tekemällä pyörivää liikettä ulommalla ympyrällä.

Pakkauksen sisältö

• Apple TV Remote

• Lightning–USB-kaapeli

• Käyttöopas

Mitat ja paino

• Korkeus: 136 mm

• Leveys: 35 mm

• Syvyys: 9,25 mm

• Paino: 63 g2

Yhteydet ja liitännät

• Infrapunalähetin

• Lightning‑liitin lataamista varten

Virta

• Sisään­rakennettu ladattava litium­­ioni­akku

• Lataus tieto­­koneeseen liitetyn USB-kaapelin tai virta­lähteen kautta (virta­lähde myydään erikseen)

Ympäristö­vaatimukset

• Käyttölämpötila: 0–35 °C

• Varastointilämpötila: -20–45 °C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5–95 %, ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus: testattu 3 000 metriin saakka

Langaton

• Langaton: Langaton Bluetooth 5.0 ‑teknologia

Yhteensopivuus

Apple TV -mallit

• Apple TV 4K (2. suku­polvi)

• Apple TV 4K (1. sukupolvi)

• Apple TV HD

1. Kaikki sisältö ei ole saatavilla 4K HDR ‑muodossa. 4K-tarkkuus edellyttää 4K-yhteen­sopivaa televisiota. Toistolaatu riippuu laitteistosta ja internet-yhteydestä.

2. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistus­prosessin mukaan.