HomePod mini - Tekniset tiedot

Koko ja paino1

• Mitat:

• 84,3 mm korkea

• 97,9 mm leveä

• Paino:

• 345 grammaa

• Väri:

• Valkoinen

• Keltainen

• Oranssi

• Sininen

• Tähti­harmaa

Äänitekno­logia

• Täyden taajuusalueen kaiutin­elementti ja passiiviset kaksois­antennit toistavat bassot muhkeina ja korkeat äänet kirkkaina

• Mukautettu akustinen aaltojohdin luo 360 asteen äänikentän

• Akustisesti läpäisevä kangas

• Laskennallinen ääni reaali­aikaiseen virittämiseen

• Neljä mikrofonia Sirin etähallintaan

• Usean huoneen ääni AirPlay2

• Lisättävissä stereopariksi3

Äänilähteet

• Apple Music4

• iTunes-musiikkiostokset

• iCloud-musiikkikirjasto Apple Music‑ tai iTunes Match ‑tilauksella

• Muiden valmistajien musiikki­palvelut5

• Apple Music Radio ja on-demand-jaksot

• Radio Suomi, TuneIn ja Radio Vega -radioasemat

• Apple Podcasts

• Uutiskatsaukset

• AirPlay muun sisällön jakamiseen HomePod miniin iPhonesta, iPadista, iPod touchista, Apple TV:stä tai Macista

Kosketuss­äätimet

• Napautus

• Toista/keskeytä

• Kaksoisnapautus

• Ohita

• Kolmoisnapautus

• Palaa taaksepäin

• Pidä painettuna

• Käytä Siriä

• Napauta tai pidä painettuna + tai –

• Nosta tai laske äänen­voimakkuutta

Käyttöapu

Käyttö­apu­­ominai­suuk­sien ansiosta erityis­­apua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti HomePod ministään.

Ominaisuuksiin kuuluvat:

• Kosketusten mukautus

• Siri

• VoiceOver

• Koti-appi ja HomeKit

• Intercom-tekstimuunnokset

Langaton

• 802.11n wifi

• Suora yhteys vierailijoille6

• Bluetooth 5.0

• Thread7

• Ultra Wideband ‑siru lähi­laitteille8

Järjestelmä­vaatimukset

• HomePod mini, jossa uusin ohjelmistoversio

• iPhone SE, iPhone 6s tai uudempi tai iPod touch (7. sukupolvi), jossa uusin iOS, tai iPad Pro, iPad (5. sukupolvi tai uudempi), iPad Air 2 tai uudempi tai iPad mini 4 tai uudempi, jossa uusin iPadOS

• 802.11 wifi ‑verkkoyhteys

Sähkötekniset ja ympäristö­vaatimukset

• Käyttö­lämpötila: 0–35 °C

• Suhteellinen ilman­kosteus: 5–90 %, ei-konden­soituva

• Käyttökorkeus: testattu 3 000 metriin saakka

Pakkauksessa

• HomePod mini

• 20 W virtalähde

• Dokumentaatio

Yhteen­sopivuus

iPhone

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Plus

• iPhone 14

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13

• iPhone 13 mini

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12

• iPhone 12 mini

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11

• iPhone XS Max

• iPhone XS

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8 Plus

• iPhone 8

• iPhone 7 Plus

• iPhone 7

• iPhone 6s Plus

• iPhone 6s

• iPhone SE (3. sukupolvi)

• iPhone SE (2. sukupolvi)

• iPhone SE (1. sukupolvi)

iPad

• 12,9 tuuman iPad Pro

• 11 tuuman iPad Pro

• 10,5 tuuman iPad Pro

• 9,7 tuuman iPad Pro

• iPad (10. sukupolvi)

• iPad (9. sukupolvi)

• iPad (8. sukupolvi)

• iPad (7. sukupolvi)

• iPad (6. sukupolvi)

• iPad (5. sukupolvi)

• iPad Air (5. sukupolvi)

• iPad Air (4. sukupolvi)

• iPad Air (3. sukupolvi)

• iPad Air 2

• iPad mini (6. sukupolvi)

• iPad mini (5. sukupolvi)

• iPad mini 4

iPod touch

• iPod touch (7. sukupolvi)

HomePod mini ja ympäristö

HomePod minissä on seuraavat ympäristö­kuormitusta vähentävät ominaisuudet:8

Valmistettu paremmista materiaaleista

• Harvinaiset maa­metallit 99 % kierrätettyjä

• 35 % tai enemmän kierräty­s­muovia useissa komponenteissa

Energiatehokas

• ENERGY STAR® ‑sertifioitu9

Fiksumpaa kemiaa10

• Ei elohopeaa, bromattuja palon­esto­aineita, PVC:tä eikä berylliumia

Ympäristö­ystävällinen valmistus­tapa

• Applen jätteet­tömyys­­ohjelma auttaa toimittajia vähentämään kaato­paikka­jätteen määrää

• Kaikki asiakastilausten kokoon­panosta vastaavat toimittajat ovat siirtymässä kokonaan uusiutuvaan energiaan Applen tuotannon osalta

Vastuulliset pakkaukset

• 100 % ensiö­puu­kuidusta tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä

Apple ja ympäristö

Olemme sitoutuneet valmis­tamaan tuotteemme ilman uuden materiaalin louhimista maaperästä. Tavoitteenamme on hiili­neutraalius koko liike­toiminnassamme, myös tuotteissamme, vuoteen 2030 mennessä.

1. Koko ja paino vaihtelevat valmistus­prosessin mukaan.

2. Edellyttää useita HomePod-kaiuttimia tai AirPlay 2 ‑yhteen­sopivia kaiuttimia.

3. Apple Music edellyttää tilausta.

4. Musiikin striimaus­palvelut saattavat edellyttää tilausta.

5. AirPlayn vertaisverkko­käyttöön tarvitaan Mac (2012 tai uudempi), jossa on OS X Yosemite tai uudempi, tai iOS‑ tai iPadOS-laite (loppuvuosi 2012 tai uudempi), jossa on iOS 8 tai uudempi tai iPadOS.

6. Yhteensopiva vain HomeKit‑ tai Matter-yhteensopivien Thread-lisälait­teiden kanssa. Thread-pohjaiset lisälaitteet edellyttävät Thread-yhteensopivaa kodin keskitintä, kuten Apple TV 4K:ta, HomePodia (2. sukupolvi), HomePod miniä tai muun valmistajan Thread-rajareititintä.

7. Edellyttää U1-varustettua iPhonea, jossa on iOS 16.2 tai uudempi.

8. Tiedot vastaavat tuote­julkistuksen aikaista tilannetta.

9. ENERGY STAR ja ENERGY STAR ‑merkki ovat Yhdysvaltain ympäristön­suojelu­viraston omistamia rekisteröityjä tavara­merkkejä.

10. Apple määrittelee säädeltyjä aineita käsittelevässä dokumentissaan haitallisia aineita koskevat rajoitukset sekä määritelmät siitä, mitä tuote ei sisällä. Kaikki Applen tuotteet on valmistettu ilman PVC:tä ja ftalaatteja lukuun ottamatta virta­­johtoja Intiassa, Thaimaassa (kaksinastaiset virta­johdot) ja Etelä-Koreassa. Yritämme saada viran­omaisten hyväksynnän PVC:n ja ftalaatit korvaaville materiaaleille näissä maissa.