Studio Display - Tekniset tiedot

Julkaisuvuosi: 2022

Studio Display käyttöopas

Näyttö

• Retina 5K ‑näyttö

• 27 tuuman (lävistäjä) Retina 5K ‑näyttö

• 5120 x 2880 tarkkuus, 218 pikseliä tuumalla

• 600 nitin kirkkaus

• Tuki miljardille värille

• Laaja väriskaala (P3)

• True Tone ‑tekno­logia

Valittavissa: Nanopinnoitettu lasi

Referenssitilat

• Applen näyttö (P3-600 nitiä)

• HDTV-video (BT.709-BT.1886)

• NTSC-video (BT.601 SMPTE-C)

• PAL- ja SECAM-video (BT.601 EBU)

• Digitaalinen elokuva (P3-DCI)

• Digitaalinen elokuva (P3-D65)

• Design ja painotuotteet (P3-D50)

• Valokuvaus (P3-D65)

• Internet ja verkko (sRGB)

Kamera

• 12 Mpix ultralaajakulmakamera, jossa on 122° kuvakulma

• ƒ/2.4 aukko

• Valokeila

Ääni

• Hifi-tason kuuden kaiuttimen järjestelmä, jossa tärinän vaimentavat basso­kaiuttimet

• Laaja stereoääni

• Tukee tilaääntä toistettaessa musiikkia tai videoita Dolby Atmosilla

• Kolme suuntaavaa studio­tason mikrofonia, joissa korkea signaali-kohinasuhde

• Hei Siri ‑tuki

Liitännät

No alt supplied for Image
  • Yksi upstream-Thunderbolt 3 (USB‑C) ‑portti laitteelle (96 W laitteen lataamista varten)

• Kolme downstream-USB‑C‑porttia (jopa 10 Gb/s) oheislaitteiden, tallennustilan ja verkkotoimintojen liittämistä varten

Jalusta

Jalusta, jonka kallistusta voi säätää

• Kallistus: –5 asteesta +25 asteeseen

Jalusta, jonka kallistusta ja korkeutta voi säätää

• Kallistus: –5 asteesta +25 asteeseen

• Korkeuden säätö: yhteensä 105 mm

VESA-kiinnityssovitin

• Yhteensopiva 100 x 100 mm VESA-jalustan tai -kiinnityssovittimen kanssa

• Suunta: vaaka tai pysty

Mitat ja paino

• Studio Display, jonka jalustan kallistusta voi säätää

• Korkeus: 47,8 cm

• Leveys: 62,3 cm

• Syvyys: 16,8 cm

• Paino: 6,3 kg1

• Studio Display, jonka jalustan kallistusta ja korkeutta voi säätää

• Korkeus (ala-asennossa): 47,9 cm

• Leveys: 62,3 cm

• Korkeus (yläasennossa): 58,3 cm

• Paino: 7,7 kg1

• Syvyys: 20,7 cm

• Studio Display, jossa on VESA-kiinnityssovitin

• Korkeus: 36,2 cm

• Leveys: 62,3 cm

• Syvyys: 3,1 cm

• Paino: 5,5 kg1

Yhteen­sopivuus

• Studio Display on yhteensopiva seuraavien Mac-mallien kanssa, joissa on macOS Monterey 12.3 tai uudempi:

• Mac Studio (2022)

• 16 tuuman MacBook Pro (2019 tai uudempi)

• 14 tuuman MacBook Pro (2021)

• 13 tuuman MacBook Pro (2016 tai uudempi)

• 15 tuuman MacBook Pro (2016 tai uudempi)

• MacBook Air (2018 tai uudempi)

• Mac mini (2018 tai uudempi)

• Mac Pro (2019 tai uudempi)

• 24 tuuman iMac (2021)

• 27 tuuman iMac (2017 tai uudempi)

• 21,5 tuuman iMac (2017 tai uudempi)

• iMac Pro (2017)

• Studio Display on yhteensopiva seuraavien iPad-mallien kanssa, joissa on iPadOS 15.4 tai uudempi:2

• 12,9 tuuman iPad Pro (3. sukupolvi tai uudempi)

• 11 tuuman iPad Pro

• iPad Air (5. sukupolvi)

Pakkauksessa

• Studio Display

• Thunderbolt-kaapeli (1 m)

Sähkötekniset ja käyttö­ympäristön vaatimukset

• Verkkojännite:100–240 V vaihtovirta

• Taajuus: 50–60 Hz, yksi­vaiheinen

• Käyttö­lämpötila: 10–35 °C

• Suhteellinen ilman­kosteus: 5–90 %, ei-konden­soituva

• Korkeus enintään: testattu 5 000 metriin saakka

Tilaus­­kokoon­panot

• Nämä vaihtoehdot Studio Display ‑kokoonpanoosi saat osoitteessa apple.com:

• Nanopinnoitettu lasi

• Jalusta, jonka kallistusta ja korkeutta voi säätää

• VESA-kiinnityssovitin

Studio Display ja ympäristö

Studio Displayssa on seuraavat ympäristö­kuormitusta vähentävät ominaisuudet:3

Valmistettu paremmista materiaaleista

• 100 % kierrätettyjä harvinaisia maametalleja kaikissa magneeteissa, mikä on 100 % koko laitteessa käytetyistä harvinaisista maa­metalleista4

• Jalusta 100 % kierrätettyä alumiinia

• 100 % kierrätettyä kuparia ja sinkkiä virtajohdon ja pistokkeen piikeissä

• 100 % kierrätystinaa useiden piirilevyjen juotoksissa

• 35 % tai enemmän kierrätysmuovia useissa komponenteissa

Energiatehokas

• ENERGY STAR® ‑sertifioitu5

Fiksumpaa kemiaa6

• Arseeniton näytön lasi

• Ei elohopeaa, bromattuja palonesto­aineita, PVC:tä eikä berylliumia

Ympäristö­ystävällinen valmistustapa

• Applen jätteet­tömyys­ohjelma auttaa toimittajia vähen­tämään kaato­paikoille toimitet­tavan jätteen määrää

• Kaikki lopullisesta kokoon­panosta vastaavat toimittajat ovat siirtymässä Applen tuottei­densa osalta 100-prosent­tisesti uusiu­tuvaan energiaan

Vastuulliset pakkaukset

• 100 % ensiö­puu­kuidusta tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä

• Vähintään 90 % kuitupohjainen pakkaus

Apple ja ympäristö

Olemme sitoutuneet valmis­tamaan tuotteemme ilman uuden materiaalin louhimista maa­perästä. Tavoittee­namme on hiili­­neutraalius koko liike­toiminnassa, myös tuotteissamme, vuoteen 2030 mennessä.

1. Paino vaihtelee kokoon­panon ja valmistus­prosessin mukaan.

2. Studio Displayn kamera­ominaisuudet ja laite­ohjelmiston päivitys edellyttävät yhteyttä Maciin. Kun Studio Displayn USB‑C-portteihin liitetään 12,9 tuuman iPad Pro (3. ja 4. sukupolvi), 11 tuuman iPad Pro (1. ja 2. sukupolvi) tai iPad Air (5. sukupolvi), tiedonsiirto­nopeus on USB 2:n mukainen.

3. Tiedot vastaavat tuote­julkistuksen aikaista tilannetta.

4. Pois lukien vähäinen määrä magneettien ulkopuolella olevia harvinaisia maa­metalleja, mikä on alle 0,5 % koko laitteen sisältämästä määrästä.

5. ENERGY STAR ja ENERGY STAR ‑merkki ovat Yhdysvaltain ympäristönsuojelu­viraston omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä.

6. Apple määrittelee säädeltyjä aineita käsittelevässä dokumen­tissaan haitallisia aineita koskevat rajoitukset sekä määritelmät siitä, mitä tuote ei sisällä. Kaikki Applen tuotteet on valmistettu ilman PVC:tä ja ftalaatteja lukuun ottamatta virta­johtoja Intiassa, Thaimaassa (kaksi­nastaiset virta­johdot) ja Etelä-Koreassa. Yritämme saada viran­omaisten hyväksynnän PVC:n ja ftalaatit korvaaville materiaaleille näissä maissa.