AirPods Max - Tekniset tiedot

Väri

• Hopea

• Tähtiharmaa

• Taivaansininen

• Pinkki

• Vihreä

Äänitekno­logia

• Applen suunnittelema dynaaminen ajuri

• Aktiivinen taustamelun vaimennus

• Läpikuulumistila

• Räätälöity tilaääni ja dynaaminen pään liikkeiden seuranta1

• Adaptiivinen taajuuskorjaus

Tunnistimet

• Optinen tunnistin (kumpikin kuulokekuppi)

• Asennon tunnistin (kumpikin kuulokekuppi)

• Kotelon tunnistin (kumpikin kuulokekuppi)

• Kiihtyvyys­anturi (kumpikin kuulokekuppi)

• Gyroskooppi (vasen kuulokekuppi)

Mikrofonit

Yhteensä yhdeksän mikrofonia:

• Kahdeksan mikrofonia aktiiviselle taustamelun vaimennukselle

• Kolme mikrofonia äänen­tunnistusta varten (kaksi jaettu aktiivisen tausta­melun vaimennuksen kanssa ja yksi lisä­mikrofoni)

Siru

• Applen H1-kuulokesiru (kumpikin kuulokekuppi)

Säätimet

Digital Crown

• Äänenvoimakkuuden säädin

• Toista mediasisältöä tai keskeytä toisto painamalla kerran

• Vastaa puheluun, mykistä tai poista mykistys painamalla kerran

• Lopeta puhelu painamalla kahdesti

• Ohita kappale painamalla kahdesti

• Palaa taaksepäin painamalla kolmesti

• Aktivoi Siri pitämällä painettuna

Melunhallintapainike

• Vaihtele aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä painamalla

Hei Siri

• Sano ”Hei Siri”, niin voit esi­merkiksi soittaa kappaleen tai puhelun tai saada reitti­ohjeita

Mitat ja paino2

AirPods Max ‑kuulokkeet, sisältäen kuuloketyynyt

• Korkeus: 187,3 mm

• Leveys: 168,6 mm

• Syvyys: 83,4 mm

• Paino: 384,8 grammaa

Smart Case

• Paino: 134,5 g

Akku

AirPods Max ‑kuulokkeet

• Jopa 20 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella aktiivisen tausta­melun vaimen­nuksen tai läpikuulumis­tilan ollessa päällä3

• Jopa 20 tuntia elokuvan toistoa yhdellä latauk­sella tila­äänen ollessa päällä4

• Jopa 20 tuntia puhe­aikaa yhdellä latauk­sella5

• 5 minuutilla lataus­aikaa saat jopa 1,5 tuntia kuunteluaikaa6

AirPods Max ‑kuulokkeet ja Smart Case

• Säilytys Smart Case ‑kotelossa säästää akun latausta, koska kuulokkeet siirtyvät erittäin alhaisen virran tilaan

• Lataus Lightning-liittimen kautta

Yhteydet

• Langaton Bluetooth 5.0 ‑tekno­logia

Pakkauksessa

• AirPods Max ‑kuulokkeet

• Smart Case

• Lightning–USB‑C-kaapeli

Käyttöapu7

Käyttöapu­ominai­suuk­sien ansiosta erityis­apua tarvitsevat saavat enemmän irti uusista AirPods Max ‑kuulokkeistaan.

Ominaisuuksiin kuuluvat:

• Live Listen ‑ääni

• Kuulokkeiden äänitasot

• Kuulokkeiden mukautus

Järjestelmä­­­vaatimukset8

• iPhone‑ ja iPod touch ‑mallit, joissa on uusin iOS-versio

• iPad-mallit, joissa on uusin iPadOS-versio

• Apple Watch ‑mallit, joissa on uusin watchOS-versio

• Mac-mallit, joissa on uusin macOS-versio

• Apple TV ‑mallit, joissa on uusin tvOS-versio

Yhteen­sopivuus

iPhone‑mallit

• iPhone 15

• iPhone 15 Plus

• iPhone 15 Pro

• iPhone 15 Pro Max

• iPhone 14

• iPhone 14 Plus

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone 79

• iPhone 7 Plus9

• iPhone 6s9

• iPhone 6s Plus9

• iPhone SE (3. sukupolvi)

• iPhone SE (2. sukupolvi)

• iPhone SE (1. sukupolvi)9

Apple Watch ‑mallit9

• Apple Watch Ultra 2

• Apple Watch Ultra

• Apple Watch Series 9

• Apple Watch Series 8

• Apple Watch Series 7

• Apple Watch Series 6

• Apple Watch SE (2. sukupolvi)

• Apple Watch SE (1. sukupolvi)

• Apple Watch Series 5

• Apple Watch Series 4

• Apple Watch Series 3

• Apple Watch Series 2

• Apple Watch Series 1

Apple TV ‑mallit

• Apple TV 4K

• Apple TV HD9

iPad-mallit

• 12,9 tuuman iPad Pro (6. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (5. suku­polvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (4. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (3. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (2. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (1. sukupolvi)9

• 11 tuuman iPad Pro (4. sukupolvi)

• 11 tuuman iPad Pro (3. sukupolvi)

• 11 tuuman iPad Pro (2. sukupolvi)

• 11 tuuman iPad Pro (1. sukupolvi)

• 10,5 tuuman iPad Pro

• 9,7 tuuman iPad Pro9

• iPad (10. sukupolvi)

• iPad (9. sukupolvi)

• iPad (8. sukupolvi)

• iPad (7. sukupolvi)

• iPad (6. sukupolvi)

• iPad (5. sukupolvi)

• iPad Air (5. sukupolvi)

• iPad Air (4. sukupolvi)

• iPad Air (3. sukupolvi)

• iPad Air 29

• iPad mini (6. sukupolvi)

• iPad mini (5. sukupolvi)

• iPad mini 49

Mac-mallit9

• MacBook (Retina, 12 tuumaa, 2015 alku – 2017)

• MacBook Air (11 tuumaa, 2012 puoliväli – 2015 alku)

• MacBook Air (13 tuumaa, 2012 puoliväli – 2017)

• MacBook Air (Retina, 13 tuumaa, 2018 – 2020)

• MacBook Air (13 tuumaa, M1, 2020)

• MacBook Air (13 tuumaa, M2, 2022)

• MacBook Air (15 tuumaa, M2, 2023)

• MacBook Pro (Retina, 13 tuumaa, 2012 loppu – 2015 alku)

• MacBook Pro (Retina, 15 tuumaa, 2012 puoliväli – 2015 puoliväli)

• MacBook Pro (13 tuumaa, 2012 puoliväli – 2020)

• MacBook Pro (15 tuumaa, 2012 puoliväli – 2019)

• MacBook Pro (13 tuumaa, 2020, kaksi porttia)

• MacBook Pro (13 tuumaa, 2020, neljä porttia)

• MacBook Pro (13 tuumaa, M1, 2020)

• MacBook Pro (13 tuumaa, M2, 2022)

• MacBook Pro (14 tuumaa, M1 Pro tai M1 Max, 2021)

• MacBook Pro (14 tuumaa, M2 Pro tai M2 Max, 2023)

• MacBook Pro (16 tuumaa, M1 Pro tai M1 Max, 2021)

• MacBook Pro (16 tuumaa, M2 Pro tai M2 Max, 2023)

• MacBook Pro (16 tuumaa, 2019)

• iMac (21,5 tuumaa, 2012 loppu – 2017)

• iMac (27 tuumaa, 2012 loppu – 2013 loppu)

• iMac (Retina 4K, 21,5 tuumaa, 2015 loppu – 2019)

• iMac (Retina 5K, 27 tuumaa, 2014 loppu – 2020)

• iMac (24 tuumaa, M1, 2021)

• iMac Pro (2017)

• Mac mini (2012 loppu – 2018 loppu)

• Mac mini (M1, 2020)

• Mac mini (M2 tai M2 Pro, 2023)

• Mac Studio (M1 Max tai M1 Ultra, 2022)

• Mac Studio (M2 Max tai M2 Ultra, 2023)

• Mac Pro (2013 loppu – 2019)

• Mac Pro (M2 Ultra, 2023)

iPod-mallit

• iPod touch (7. sukupolvi)

AirPods Max ‑kuulokkeet ja ympäristö

Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristö­kuormitustaan.

AirPods Max ‑kuulokkeissa on seuraavat ympäristö­­­kuormitusta vähentävät ominaisuudet:

• Ei bromattuja palonesto­aineita

• Ei PVC:tä

• Ei berylliumia

• Ei elohopeaa

1. Edellyttää yhteensopivaa laitteistoa ja ohjelmistoa. Toimii tuetuissa apeissa yhteen­sopivan sisällön kanssa. Kaikki sisältö ei ole saata­villa Dolby Atmos ‑muodossa. Henkilökohtaisen profiilin luominen tilaääntä varten edellyttää TrueDepth-kameralla varustettua iPhonea. Tiedot synkronoidaan kaikille Apple-laitteille, joissa on uusin käyttö­järjestelmän versio, mukaan lukien iOS, iPadOS (tulossa myöhemmin tänä syksynä), macOS (tulossa myöhemmin tänä syksynä) ja tvOS.

2. Koko ja paino vaihtelevat kokoon­panon ja valmistus­prosessin mukaan.

3. Apple suoritti testauksen marraskuussa 2020 käyttäen AirPods Max ‑kuulok­keiden ennakkoversioita ja ohjelmistoja yhdessä iPhone 12 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääni­­raidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänen­voi­makkuus oli 50 %. Aktiivinen taustamelun vaimennus oli päällä. Tilaääni oli päällä, mutta ei aktiivisena. Testauksessa AirPods Max ‑kuulok­keiden akku tyhjennettiin täysin toistamalla ääntä, kunnes AirPods Max ‑kuulokkeet lakkasivat toistamasta. Akunkesto vaihtelee laitteen asetusten, ympä­ristön, käyttötavan ja useiden muiden tekijöi­den mukaan.

4. Apple suoritti testauksen marraskuussa 2020 käyttäen AirPods Max ‑kuulok­keiden ennakkoversioita ja ohjelmistoja yhdessä iPhone 12 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänen­voi­makkuus oli 50 %. Aktiivinen taustamelun vaimennus oli päällä. Tilaääni oli päällä ja aktiivisena. Testauksessa AirPods Max ‑kuulok­keiden akku tyhjennettiin täysin toistamalla 2 tunnin ja 23 minuutin pituista iTunes Storesta ostettua elokuvaa. Akunkesto vaihtelee laitteen asetusten, ympä­ristön, käyttötavan ja useiden muiden tekijöi­den mukaan.

5. Apple suoritti testauksen marraskuussa 2020 käyttäen AirPods Max ‑kuulok­keiden ennakkoversioita ja ohjelmistoja yhdessä iPhone 12 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänen­voi­makkuus oli 50 %. Aktiivinen taustamelun vaimennus oli päällä. Tilaääni oli päällä, mutta ei aktiivisena. Testauksessa AirPods Max ‑kuulok­keiden akku tyhjennettiin täysin soitta­malla puhelu mobiili­verkossa, kunnes AirPods Max ‑kuulokkeet lakkasivat toista­masta puhelun ääntä. Akunkesto vaihtelee laitteen asetusten, ympä­ristön, käyttötavan ja useiden muiden tekijöi­den mukaan.

6. Apple suoritti testauksen marraskuussa 2020 käyttäen AirPods Max ‑kuulok­keiden ennakkoversioita ja ohjelmistoja yhdessä iPhone 12 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääni­­raidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänen­voi­makkuus oli 50 %. Aktiivinen taustamelun vaimennus oli päällä. Tilaääni oli päällä, mutta ei aktiivisena. 5 minuutin lataustesti tehtiin tyhjentyneillä AirPods Max ‑kuulokkeilla. Niitä ladattiin 5 minuuttia, minkä jälkeen ääntä toistettiin, kunnes AirPods Max ‑kuulokkeet lakkasivat toistamasta. Akunkesto vaihtelee laitteen asetusten, ympä­ristön, käyttötavan ja useiden muiden tekijöi­den mukaan.

7. Edellyttää iOS:n tai iPadOS:n uusinta versiota.

8. AirPods Max ‑kuulokkeita voidaan käyttää Bluetooth-kuulokkeina Applen laitteissa, joissa on vanhempi ohjelmisto, sekä muiden valmistajien laitteissa, mutta toiminnallisuus on rajoitettu.

9. Äänijakoa ei tueta.