AirPods

AirPods (1. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Yleiskatsaus

Langatonta. Vaivatonta. Uskomatonta.

AirPodit muuttavat kertaheitolla tapasi käyttää kuulokkeita. Ne kytkeytyvät päälle heti, kun otat ne latauskotelosta, ja muodostavat yhteyden iPhoneen, Apple Watchiin, iPadiin tai Maciin.1 Ääni alkaa kuulua automaattisesti heti, kun laitat AirPodit korviisi ja keskeytyy, kun otat ne pois. Aktivoi Siri kaksoisnapautuksella, kun haluat säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta, soittaa puhelun tai vaikka saada reittiohjeita.

Apple W1 ‑erikoissirulla varustetut AirPodit havaitsevat optisten tunnistimien ja kiihtyvyysanturin avulla, milloin ne ovat korvissasi. Käytitpä sitten molempia tai vain toista AirPod-kuuloketta, W1-siru reitittää äänen automaattisesti ja aktivoi mikrofonin. Kun keskustelet puhelimessa tai puhut Sirille, toinen kiihtyvyysanturi toimii yhdessä suuntaavien mikrofonien kanssa suodattaen taustamelua ja saaden äänesi erottumaan paremmin. Äärimmäisen vähän virtaa käyttävä W1-siru optimoi akunkäytön niin hyvin, että AirPodit tarjoavat uskomattoman 5 tunnin kuunteluajan yhdellä latauksella.2 AirPodit pysyvät vauhdissasi, koska niiden latauskotelo antaa lisälatauksilla kaikkiaan 24 tunnin edestä virtaa.3 Tarvitsetko pikalatausta? 15 minuuttia kotelossa riittää antamaan 3 tuntia kuunteluaikaa.4

Tärkeimmät ominaisuudet

• Applen suunnittelemat

• Automaattisesti päällä, automaattisesti yhteydessä

• Yhden napautuksen käyttöönotto kaikille Apple-laitteillesi1

• Nopea pääsy Siriin kaksoisnapautuksella

• Yli 24 tuntia akun käyttöaikaa latauskotelolla2

• Nopea lataus kotelossa

• Sävykäs ja korkealaatuinen ääni

• Saumaton vaihto laitteiden välillä

Pakkauksen sisältö

• AirPods

• Latauskotelo

• Lightning–USB-kaapeli

Käyttöapu

• Live Listen ‑ääni8

• Assistive Switch Control

Paino

• AirPods (yksittäin): 4 g

• Latauskotelo: 38 g

Mitat

• AirPods (yksittäin): 16,5 x 18,0 x 40,5 mm

• Latauskotelo: 44,3 x 21,3 x 53,5 mm

Liitännät

• AirPods: Bluetooth

• Latauskotelo: Lightning-liitin

AirPod-tunnistimet (yksittäin):

• Kaksi suuntaavaa mikrofonia

• Kaksi optista tunnistinta

• Liikkeen tunnistava kiihtyvyysanturi

• Puheen tunnistava kiihtyvyysanturi

Virta ja akku

• AirPodit latauskotelolla: Yli 24 tuntia kuunteluaikaa,3 jopa 11 tuntia puheaikaa6

• AirPodit (yksi lataus): Jopa 5 tuntia kuunteluaikaa,2 jopa 2 tuntia puheaikaa5

• 15 minuuttia latauskotelossa vastaa 3 tuntia kuunteluaikaa4 tai yli tuntia puheaikaa7

Järjestelmä­vaatimukset

• iPhone-, iPad- ja iPod touch ‑mallit, joissa on iOS 10 tai uudempi

• Apple Watch ‑mallit, joissa on watchOS 3 tai uudempi

• Mac-mallit, joissa on macOS Sierra tai uudempi

Yhteensopivuus

iPhone‑mallit

• iPhone 14

• iPhone 14 Plus

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone 7

• iPhone 7 Plus

• iPhone SE (3. sukupolvi)

• iPhone SE (2. sukupolvi)

• iPhone SE (1. sukupolvi)

• iPhone 6s

• iPhone 6s Plus

• iPhone 6

• iPhone 6 Plus

• iPhone 5s

iPod-mallit

• iPod touch (7. sukupolvi)

• iPod touch (6. sukupolvi)

Mac-mallit

• MacBook (Retina, 12 tuumaa, alkuvuosi 2015 – 2017)

• MacBook Air (11 tuumaa, vuoden 2012 puoliväli – alkuvuosi 2015)

• MacBook Air (13 tuumaa, vuoden 2012 puoliväli – 2017)

• MacBook Air (Retina, 13 tuumaa, 2018–2020)

• MacBook Air (M1, 2020)

• MacBook Air (M2, 2022)

• MacBook Pro (Retina, 13 tuumaa, loppuvuosi 2012 – alkuvuosi 2015)

• MacBook Pro (Retina, 15 tuumaa, vuoden 2012 puoliväli – vuoden 2015 puoliväli)

• MacBook Pro (13 tuumaa, vuoden 2012 puoliväli – 2020)

• MacBook Pro (15 tuumaa, vuoden 2012 puoliväli – 2019)

• MacBook Pro (13 tuumaa, 2020, kaksi porttia)

• MacBook Pro (13 tuumaa, 2020, neljä porttia)

• MacBook Pro (13 tuumaa, M1, 2020)

• MacBook Pro (13 tuumaa, M2, 2022)

• MacBook Pro (14 tuumaa, 2021)

• MacBook Pro (16 tuumaa, 2021)

• MacBook Pro (16 tuumaa, 2019)

• iMac (21,5 tuumaa, loppuvuosi 2012 – 2017)

• iMac (27 tuumaa, loppuvuosi 2012 – loppuvuosi 2013)

• iMac (Retina 4K, 21,5 tuumaa, loppuvuosi 2015 – 2019)

• iMac (Retina 5K, 27 tuumaa, loppuvuosi 2014 – 2020)

• iMac (24 tuumaa, M1, 2021)

• iMac Pro (2017)

• Mac mini (loppuvuosi 2012 – loppuvuosi 2018)

• Mac mini (M1, 2020)

• Mac Studio (2022)

• Mac Pro (loppuvuosi 2013 – 2019)

iPad-mallit

• 12,9 tuuman iPad Pro (5. suku­polvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (4. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (3. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (2. sukupolvi)

• 12,9 tuuman iPad Pro (1. sukupolvi)

• 11 tuuman iPad Pro (3. sukupolvi)

• 11 tuuman iPad Pro (2. sukupolvi)

• 11 tuuman iPad Pro (1. sukupolvi)

• 10,5 tuuman iPad Pro

• 9,7 tuuman iPad Pro

• iPad (9. sukupolvi)

• iPad (8. sukupolvi)

• iPad (7. sukupolvi)

• iPad (6. sukupolvi)

• iPad (5. sukupolvi)

• iPad Air (5. sukupolvi)

• iPad Air (4. sukupolvi)

• iPad Air (3. sukupolvi)

• iPad Air 2

• iPad Air (1. sukupolvi)

• iPad mini (6. sukupolvi)

• iPad mini (5. sukupolvi)

• iPad mini 4

• iPad mini 3

• iPad mini 2

Apple Watch ‑mallit

• Apple Watch Ultra

• Apple Watch Series 8

• Apple Watch Series 7

• Apple Watch Series 6

• Apple Watch SE (1. sukupolvi)

• Apple Watch SE (2. sukupolvi)

• Apple Watch Series 5

• Apple Watch Series 4

• Apple Watch Series 3

• Apple Watch Series 2

• Apple Watch Series 1

Apple TV ‑mallit

• Apple TV 4K

• Apple TV HD

1. Edellytyksenä iCloud-tili ja macOS Sierra, iOS 10 tai watchOS 3.

2. Testauksen suoritti Apple elokuussa 2016 AirPodien ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 7:n ennakkoversion ja ohjelmistojen kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääniraidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus oli 50 %. Testauksessa AirPodien akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

3. Testauksen suoritti Apple elokuussa 2016 AirPodien ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 7:n ennakkoversion ja ohjelmistojen kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääniraidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus oli 50 %. Testauksessa AirPodien akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta. Tyhjentyneitä AirPodeja ladattiin 30 minuuttia. Tämän jälkeen äänen toistoa jatkettiin, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta. Tätä jatkettiin, kunnes sekä AirPodit että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

4. Testauksen suoritti Apple elokuussa 2016 AirPodien ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 7:n ennakkoversion ja ohjelmistojen kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääniraidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus oli 50 %. 15 minuutin lataustesti suoritettiin tyhjentyneillä AirPodeilla. Niitä ladattiin 15 minuuttia, jonka jälkeen ääntä toistettiin, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

5. Testauksen suoritti Apple elokuussa 2016 AirPodien ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 7:n ennakkoversion ja ohjelmistojen kanssa. Äänenvoimakkuus oli 50 %. Testauksessa AirPodien akku tyhjennettiin käymällä puhelinkeskustelua mobiiliverkossa, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta puhelun ääntä. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

6. Testauksen suoritti Apple elokuussa 2016 AirPodien ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 7:n ennakkoversion ja ohjelmistojen kanssa. Äänenvoimakkuus oli 50 %. Testauksessa AirPodien akku tyhjennettiin käymällä puhelinkeskustelua mobiiliverkossa, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta puhelun ääntä. Tyhjentyneitä AirPodeja ladattiin 30 minuuttia. Tämän jälkeen mobiiliverkkopuhelua jatkettiin, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta puhelun ääntä. Tätä jatkettiin, kunnes sekä AirPodit että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

7. Testauksen suoritti Apple elokuussa 2016 AirPodien ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 7:n ennakkoversion ja ohjelmistojen kanssa. Äänenvoimakkuus oli 50 %. 15 minuutin lataustesti suoritettiin tyhjentyneillä AirPodeilla. Niitä ladattiin 15 minuuttia, jonka jälkeen käytiin puhelinkeskustelua mobiiliverkossa, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta puhelun ääntä. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

8. Edellyttää iOS 12:ta tai uudempaa.