111844_siri-remote-3rd

Siri Remote (3. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Julkaisuvuosi: 2022

Yleiskatsaus

Siri Remote ‑kauko­säädin (3. suku­polvi) tarjoaa entistä tarkempaa Apple TV 4K:n hallintaa.1 Sen kosketus­levyllä voit klikata otsikoita, selata soitto­listoja pyyhkäisemällä ja etsiä haluamasi kohdan tekemällä pyörivää liikettä ulommalla ympyrällä. Sirin avulla voit löytää mieluisaa katsottavaa käyttäen ääntäsi. Uusimpaan malliin sisältyy USB-C-portti nopeaa uudelleen­latausta varten.

Pakkauksen sisältö

• Siri Remote (3. sukupolvi)

• Käyttöopas

Mitat ja paino

• Korkeus: 136 mm

• Leveys: 35 mm

• Syvyys: 9,25 mm

• Paino: 66 g2

Yhteydet ja liitännät

• Mikrofoni Siriä varten

• Infrapunalähetin

• USB-C‑liitin lataamista varten

Virta

• Ladattava akku tarjoaa kuukausia akun käyttö­aikaa yhdellä latauksella (tyypillisessä päivit­täi­sessä käytössä)

• Lataus tietokoneen USB-C-liitännän tai virtalähteen avulla (virta­lähde myydään erikseen)

Ympäristö­vaatimukset

• Käyttölämpötila: 0–35 °C

• Varastointilämpötila: –20–45 °C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5–95 %, ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus: testattu 3 000 metriin saakka

Langaton

• Langaton Bluetooth 5.0 ‑teknologia

Yhteensopivuus

Apple TV -mallit

• Apple TV 4K (3. suku­polvi)

• Apple TV 4K (2. suku­polvi)

• Apple TV 4K (1. sukupolvi)

• Apple TV HD

1. Kaikki sisältö ei ole saatavilla 4K HDR ‑muodossa. 4K-tarkkuus edellyttää 4K-yhteen­sopivaa televisiota. Toistolaatu riippuu laitteistosta ja internet-yhteydestä.

2. Weight varies by configuration and manufacturing process.