Jos et pysty muodostamaan laiteparia Apple Watchista iPhonen kanssa

Kun otat Apple Watchin käyttöön, iPhone pyytää sinua pitämään kelloa iPhonen kameran edessä. Jos iPhone ei saa yhteyttä Apple Watchiin tai kellossa näkyy kellotaulu, tarkista, onko Apple Watchiin muodostettu jo laitepari.

Apple Watchin laiteparin poistaminen yhdistetystä iPhonesta

Jos olet yhdistänyt iPhonen laitepariksi, poista Apple Watch ‑laitepari:

1. Avaa iPhonen Apple Watch ‑appi, napauta Oma Apple Watch ‑välilehteä ja napauta sitten näytön yläosasta Kaikki kellot.

2. Napauta i-kuvakettai-kuvake sen kellon vierestä, jonka laiteparin haluat poistaa, ja napauta sitten Poista Apple Watch ‑laitepari.

3. Vahvista napauttamalla uudelleen ja odota sitten, kunnes kellon laitepari poistetaan.

4. Kun Apple Watch ‑laitepari on poistettu, voit muodostaa laiteparin uudelleen.

Tyhjennä Apple Watch ilman laitepariksi liitettyä iPhonea

Jos et voi poistaa Apple Watch ‑laiteparia, koska sinulla ei ole laiteparina olevaa iPhonea, voit tyhjentää kellon.

Jos tyhjennät Apple Watchin sen sijaan, että poistaisit sen laiteparin, Apple Watch on edelleen suojattu aktivointilukituksella. Ennen kuin voit muodostaa Apple Watch ‑laiteparin uudelleen, sinun on annettava Apple-tili ja salasana, joilla kello on otettu käyttöön.

1. Avaa kellon Asetukset-appi ja napauta sitten Yleiset > Nollaa.

2. Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset, ja vahvista sitten napauttamalla uudelleen.

3. Odota, kunnes kellon laitepari on poistettu.

4. Kun Apple Watch ‑laitepari on poistettu, voit muodostaa laiteparin uudelleen. Tarvitset Apple-tilin ja salasanan, joilla kello on otettu käyttöön.

Apple Watchin nollaus ilman pääsykoodia

Jos et pysty poistamaan Apple Watch ‑laiteparia tai tyhjentämään Apple Watchia, koska olet unohtanut Apple Watchin pääsykoodin, voit nollata kellon.

Jos nollaat Apple Watchin sen sijaan, että poistaisit sen laiteparin, Apple Watch on edelleen suojattu aktivointilukituksella. Ennen kuin voit muodostaa Apple Watch ‑laiteparin uudelleen, sinun on annettava Apple-tili ja salasana, joilla kello on otettu käyttöön.

1. Aseta Apple Watch laturiin.

2. Paina sivupainiketta ja pidä sitä painettuna, kunnes näet näytön, jossa on virtapainikeKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä oikeassa yläkulmassa, ja vapauta sitten sivupainike. Jos Apple Watchissa on aiempi watchOS-versio, näet virtapainikkeen sijasta Virta pois päältä ‑liukusäätimen.

3. Pidä Digital Crownia painettuna, kunnes näet punaisen nollauspainikkeen.

4. Napauta Nollaa ja vahvista valinta napauttamalla uudelleen Nollaa.

5. Kun Apple Watch ‑laitepari on poistettu, voit muodostaa laiteparin uudelleen. Muista, että tarvitset Apple-tilin ja salasanan, joilla kello on otettu käyttöön.

Apple Watchin nollaus, jos laiteparin muodostaminen keskeytyy

Jos laiteparin muodostus pysähtyy (esimerkiksi laiteparin muodostuksen animaatio on näytössä useita minuutteja), Apple Watchin nollaaminen voi auttaa:

1. Pidä Digital Crownia painettuna, kun Apple Watch on laiteparin muodostustilassa.

2. Napauta Nollaa, kun se näkyy kellossa.

3. Nollaamisen jälkeen voit muodostaa laiteparin uudelleen.