Jos näet Päivitystä ei voida varmistaa -virheilmoituksen Apple Watchia päivitettäessä

Lue, mitä tehdä, jos Apple Watch sanoo, että se ei pysty varmistamaan watchOS-päivitystä, koska et ole yhteydessä internetiin.

Internet-yhteyden tarkistaminen

Varmista ensin, että Apple Watch on yhteydessä internetiin – iPhonen tai suoraan Wi-Fi- tai mobiiliverkon kautta.

Jos olet varma, että kellosta on muodostettu internet-yhteys, mutta näet edelleen virheilmoituksen, toimi seuraavan osion ohjeiden mukaan.

Kellon käynnistäminen uudelleen

Käynnistä Apple Watch uudelleen, varmista, että siitä on muodostettu internet-yhteys ja yritä päivittää se uudelleen.

Jos näet virheilmoituksen edelleen, toimi seuraavan osion ohjeiden mukaan.

Mediatiedostojen ja appien poistaminen

Vapauta ensin Apple Watchissa tallennustilaa poistamalla musiikkia tai kuvia, jotka olet synkronoinut Watchiisi. Yritä sitten asentaa watchOS-päivitys. Jos et vieläkään pysty päivittämään, vapauta lisää tilaa poistamalla joitakin appeja ja yritä sitten uudelleen.

Jos päivitys ei onnistu mediatiedostojen ja appien poistamisen jälkeen, toimi seuraavassa osiossa olevien ohjeiden mukaan.

Apple Watchin laiteparin poistaminen ja Watchin päivittäminen

1. Pidä Apple Watch ja iPhone lähekkäin, kun poistat laiteparia.

2. Avaa Watch-appi iPhonessasi.

3. Siirry Oma Apple Watch -välilehteen ja napauta sitten näytön ylälaidassa Kaikki Watchit.

4. Napauta Tiedot-painikettaTiedot-painike sen Apple Watchin vieressä, jonka laiteparin haluat poistaa.

5. Napauta Poista Apple Watch -laitepari.

6. GPS + Cellular -malleissa voit halutessasi säilyttää mobiililiittymän.

7. Vahvista napauttamalla uudelleen. Sinun täytyy ehkä antaa Apple ID:n salasana, jotta voit poistaa aktivointilukituksen käytöstä. iPhone luo uuden varmuuskopion Apple Watchista ennen sen sisällön ja asetusten pyyhkimistä. Voit palauttaa uuden Apple Watchin varmuuskopiosta.

Ota seuraavaksi Apple Watch käyttöön iPhonen avulla. Kun sinulta kysytään, haluatko ottaa uuden laitteen käyttöön vai palauttaa laitteen varmuuskopiosta, valitse uuden käyttöönotto. Viimeistele käyttöönotto sitten näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Jos haluat päivittää watchOS-beetaversion, asenna beetaprofiili uudelleen käyttöönoton valmistuttua.

Päivitä Apple Watch lopuksi.

Palautus varmuuskopiosta

Jos haluat palauttaa Apple Watchisi sen uusimmasta varmuuskopiosta, poista sen laitepari uudelleen toimimalla edellisessä osiossa annettujen ohjeiden mukaan. Ota Watch sitten vielä kerran käyttöön iPhonen avulla. Valitse tällä kertaa varmuuskopiosta palautus uuden käyttöönoton sijaan.