Applen USB-A-kamerasovittimien käyttäminen USB-A-laitteiden kanssa

Lue ohjeet Applen USB-A-kamerasovittimien käyttöön USB-A-laitteiden kanssa.

USB-A-sovittimien käyttäminen laitteiden yhdistämiseen

Applen USB-A-kamerasovittimilla voit tuoda kuvia digitaalikamerasta tai liittää muita USB-A-laitteita iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Voit käyttää Applen USB-A-kamerasovittimilla seuraavia laitteita:

• ääni- ja MIDI-liitännät ja -laitteet

• keskittimet

• Ethernet-sovittimet

• SD-kortinlukijat

• viivakoodinlukijat.

No alt supplied for Image

USB 3 -sovittimen käyttäminen virran lisäämiseen

Jotkin laitteet tarvitsevat enemmän virtaa kuin mitä iPhone, iPad tai iPod touch pystyy antamaan. Jos liität jonkin tällaisen laitteen, saatat saada seuraavan virheilmoituksen: Liitetty lisälaite käyttää liikaa virtaa. Toimi tässä tapauksessa seuraavasti:

• Liitä laite virralliseen USB-A-keskittimeen tai toissijaiseen virtalähteeseen.

• Käytä Lightning–USB 3 -kamerasovitinta, jossa on sisäänrakennettu Lightning-portti. Liitä sovitin laitteen mukana tulleeseen USB-virtalähteeseen Lightning-portin avulla. Se antaa virtaa sekä iOS-laitteellesi että liitetylle laitteelle.

No alt supplied for Image

Tuetut Ethernet-sovittimet

Voit käyttää Applen USB 3 -kamerasovittimen kanssa muun muassa seuraavia USB-A–Ethernet-sovittimia:

• Applen USB–Ethernet-sovitin

• Buffalo LUA-U2-GT

• Linksys USB200M

• Linksys USB1000

• IO-Data ETG-US2

• Belkin F5D5055.

Jos käytät Applen USB 3 -kamerasovitinta, tarvitset iPhonen, iPadin tai iPod touchin, jossa on iOS 9.3 tai uudempi.

Näin saat apua

Jos et pysty liittämään tuettua laitetta, toimi seuraavasti:

1. Irrota Applen USB-kamerasovitin iOS-laitteestasi.

2. Irrota kaikki Applen USB-kamerasovittimeen liitetyt laitteet.

3. Käynnistä iOS-laite uudelleen.

4. Kiinnitä Applen USB-kamerasovitin ja yritä yhdistää USB-laite uudelleen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.