Salli USB-laitteiden ja muiden lisälaitteiden muodostaa yhteys iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

Sinun on mahdollisesti avattava pääsykoodilla suojatun iPhonen, iPadin tai iPod touchin lukitus, jos haluat yhdistää sen Maciin, Windows-tietokoneeseen tai lisälaitteeseen.

Laitteen lukituksen avaaminen

Sinun on mahdollisesti avattava iPhonen, iPadin tai iPod touchin lukitus, jotta laite voi tunnistaa tietyt lisälaitteet ja yhdistää niihin:

• USB-lisälaitteet

• Thunderbolt-lisälaitteet

• Smart Connector -lisälaitteet (kuten Smart Keyboard) iPadille

• Mac- tai PC-tietokoneet

Kun olet avannut laitteesi, lisälaite pysyy yhdistettynä, vaikka laitteesi lukittaisiinkin uudelleen.

Jos et ensin avaa pääsykoodilla suojattua laitetta – tai jos et ole avannut sitä ja liittänyt sitä lisälaitteeseen viimeisen tunnin aikana – laitteesi ei viesti lisälaitteen tai tietokoneen kanssa, mikä voi joissain tapauksissa tarkoittaa sitä, ettei se lataudu. Saatat myös nähdä ilmoituksen, jossa pyydetään avaamaan laitteen lukitus, jotta voit käyttää lisälaitetta.

Jos lisälaitetta ei tunnisteta, vaikka olet avannut laitteesi, katkaise laitteesi yhteys lisälaitteeseen. Avaa sitten laitteesi ja yhdistä lisälaite uudelleen.

Jos käytät USB-virtalähdettä, iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi latautuu tavalliseen tapaan, vaikka et olisikaan avannut laitetta.

Salli USB-, Thunderbolt- ja muiden lisälaitteiden käyttö

Voit sallia iPhonen, iPadin tai iPod touchin yhdistämisen lisälaitteisiin aina. Jos esimerkiksi käytät USB-apulaitetta pääsykoodisi syöttämiseen lukitussa iPhonessa, monet apulaitteet ottavat automaattisesti USB-laitteiden sallimisen asetuksen käyttöön ensimmäisen yhdistämiskerran yhteydessä.

Jos et yhdistä lisälaitteisiin säännöllisesti, sinun on ehkä otettava tämä asetus käyttöön manuaalisesti.

Siirry Asetuksissa kohtaan Face ID ja pääsykoodi tai Touch ID ja pääsykoodi ja ota lisälaitteet käyttöön kohdassa Salli käyttö, kun lukittuna.

Salli käyttö, kun lukittuna -kohta on oletusarvoisesti poistettu käytöstä lisälaitteille iPhonen Face ID ja pääsykoodi -asetuksissa

Kun Lisälaitteet-asetus on pois käytöstä, sinun on mahdollisesti avattava laitteesi, jotta voit yhdistää lisälaitteisiin.

Ylläpitäjät voivat hallita Lisälaitteet-asetusta valvotuissa laitteissa Apple Configuratorin tai mobiililaitteiden hallinnan avulla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.