AppleCare-sopimuksen siirtäminen

Jos myyt tai luovutat laitteesi, voit ehkä siirtää AppleCare-sopimuksesi uudelle omistajalle.

AppleCare-sopimuksen siirtäminen uudelle omistajalle

1. Kirjaudu sisään Oma tuki -sivulle, jolta saat AppleCare-sopimuksen numeron, laitteen sarjanumeron ja AppleCare-takuutodistusasiakirjan.

2. Etsi laitteen alkuperäinen ostotosite.

3. Selvitä uuden omistajan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

4. Ota yhteyttä Applen tukeen.

Joidenkin AppleCare-sopimustyyppien tapauksessa ja joissakin maissa tai joillakin alueilla et ehkä pysty siirtämään AppleCare-sopimusta uudelle omistajalle. Saat lisätietoja perehtymällä asianmukaisen AppleCare-sopimuksen ehtoihin. Jos et ole varma, mikä sopimus sinulla on, tarkista sopimuksesi.

Jos maksat kuukausittain tai vuosittain

Jos maksat AppleCare-sopimuksesi kuukausittain tai vuosittain* ja sopimuksesi on jo linkitetty Apple ID:hen, sitä ei voi siirtää uudelle omistajalle.

* Joissakin maissa ja joillakin alueilla voit ehkä maksaa AppleCare-sopimuksesta kuukausittain tai vuosittain. Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä kaikille AppleCare-sopimuksille tai kaikissa maissa ja kaikilla alueilla.

Jos saat korvaavan laitteen

Takuu siirtyy automaattisesti uuteen laitteeseen, jos Apple vaihtaa laitteesi sen korjaamisen sijaan. Jos takuun siirtäminen ei ole mahdollista, tarjoamme muita vaihtoehtoja.