Neuvottelupuhelun soittaminen iPhonesta

Jos operaattorisi tukee neuvottelupuheluja, iPhonella voit käydä neuvottelupuhelun, johon voi osallistua jopa viisi henkilöä.

Neuvottelupuheluun osallistuvien määrä – sekä yksittäisten soittajien lisääminen ja yhdistäminen puheluun ja katkaiseminen puhelusta – määräytyy operaattorisi mukaan. Saat lisätietoja neuvottelupuheluvaihtoehdoista operaattoriltasi.

Neuvottelupuhelun aloittaminen

1. Soita ensimmäiselle henkilölle ja odota puhelun yhdistämistä.

2. Napauta Lisää.

Lisää-painike iPhone-puhelunäytön vasemmassa alakulmassa.
  3. Soita toiselle henkilölle ja odota puhelun yhdistämistä.

4. Napauta Yhdistä.

Puhelujen yhdistämispainike iPhone-näytön vasemmassa alakulmassa.
  5. Kaksi puhelua yhdistetään neuvottelupuheluksi. Voit lisätä osallistujia toistamalla vaiheet 2–4. Jos et näe vaihtoehtoa, jolla lisätään puhelu, operaattorisi osallistujarajoitus on ehkä täyttynyt.

Vain neuvottelupuhelun aloittanut henkilö voi nähdä kaikkien osallistujien nimet. Mutta jos osallistuja lisää jonkun toisen, hän näkee lisäämänsä henkilön nimen ja neuvottelupuhelun aloittaneen henkilön nimen.

Jos puhelujen yhdistämisvaihtoehto ei ole näkyvissä, operaattorisi ei ehkä tue yhdistämistä. Kysy lisätietoja neuvottelupuheluista operaattoriltasi.

Voit iPhone-neuvottelupuhelun lisäksi puhua useille henkilöille samaan aikaan FaceTime-ryhmäpuhelulla.

Saapuvan soittajan lisääminen

Jos neuvottelupuhelu on kesken ja joku soittaa sinulle, voit lisätä hänet seuraavasti:

1. Napauta Pitoon ja vastaa.

2. Odota puhelun yhdistämistä ja napauta sitten Yhdistä.

Jos puhelujen yhdistämisvaihtoehto ei ole näkyvissä, käynnissä oleva puhelu tai operaattori ei ehkä tue sitä.

Jonkun poistaminen

1. Kun olet neuvottelupuhelussa, napauta tietopainiketta  tietopainike.

Tietopainike iPhone-näytön oikeassa yläkulmassa.
  2. Napauta Lopeta-vaihtoehtoa sen henkilön vieressä, jonka haluat poistaa.

Lopetuspainike henkilön nimen vieressä iPhone -näytössä.

Jos soittajan poistamisvaihtoehto ei ole näkyvissä, käynnissä oleva puhelu tai operaattori ei ehkä tue sitä.