Jos sinulla on ongelmia Viestit-apin tai FaceTimen kanssa uuden iPhonen käyttöönoton jälkeen

iMessagen ja FaceTimen aktivointi ei ehkä onnistu iPhone 14:ssä ja iPhone 14 Prossa. Ongelma korjautuu päivittämällä laitteeseen iOS:n uusin versio.

Voit havaita jonkin seuraavista ongelmista otettuasi uuden iPhonen käyttöön:

• iMessage-viestien tai FaceTime-puheluiden vastaanottaminen ei onnistu.

• Viestikupla on sinisen sijaan vihreä, kun lähetät viestin toiseen Apple-laitteeseen.

• Olemassa olevat viestiketjusi eivät ole tulleet näkyviin.

• Keskustelut näkyvät Viestit-apissa kahtena erillisenä viestiketjuna yhden ketjun sijaan.

• Viestien vastaanottajat näkevät väärän lähettäjän tilin, esimerkiksi sähköpostiosoitteesi, vaikka olet valinnut lähetystiliksi puhelinnumeron.

Päivitä iPhone 14 tai iPhone 14 Pro uusimpaan ohjelmistoversioon

Voit ratkaista ongelman päivittämällä uusimpaan iOS-versioon.

Jos Viestit-apin tai FaceTimen kanssa on edelleen ongelmia

1. Napauta Asetukset-apissa Mobiilidata. Varmista, että mobiilidatayhteys on kytketty käyttöön. Jos käytät useita SIM-kortteja, varmista, että puhelinnumero, jota haluat käyttää, on valittuna ja kytketty päälle.

2. Napauta Asetukset-apissa Viestit. Napauta sitten Lähetys/vastaanotto.

3. Napauta puhelinnumeroa, jota haluat käyttää Viestit-apissa.

4. Palaa Asetukset-appiin ja napauta FaceTime.

5. Napauta puhelinnumeroa, jota haluat käyttää FaceTimessa.