Tietoja Applen Thunderbolt 3 (USB-C)–Thunderbolt 2 -sovittimesta

Liitä Thunderbolt 3 -portillinen Mac laitteeseen, jossa käytetään Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -kaapelia.

Thunderbolt 3–USB-C -sovitin

Thunderbolt 3 (USB-C) – Thunderbolt 2 -sovittimenThunderbolt 3 (USB-C) – Thunderbolt 2 -sovittimen avulla voit liittää Macin, jossa on Thunderbolt 3 -portti

Tämä sovitin ei ole yhteensopiva sellaisten USB-C-porttien kanssa, jotka eivät tue Thunderbolt 3:a, kuten USB-C-keskittimien tai vuonna 2015 ja sen jälkeen valmistettujen MacBook-mallien USB-C-portin kanssa.

Video

ThunderboltThunderbolt tai Thunderbolt 2Thunderbolt 2

No alt supplied for Image

Käytä tämän sovittimen Thunderbolt-porttia Macin liittämiseen sellaiseen näyttöön, jossa käytetään Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -kaapelia. Tämän sovittimen avulla voit liittää Macin esimerkiksi Apple Thunderbolt Display -näyttöön tai LG:n Thunderbolt 2 -näyttöön.

Tämä sovitin ei ole yhteensopiva DisplayPortia tai Mini DisplayPortia käyttävien näyttöjen, kuten Apple LED Cinema Display -näytön, kanssa. Thunderbolt ja Thunderbolt 2 eivät ole sama asia kuin Mini DisplayPortMini DisplayPort, vaikka portit ovat saman muotoisia.

Tiedonsiirto

ThunderboltThunderbolt tai Thunderbolt 2Thunderbolt 2

No alt supplied for Image

Voit käyttää tämän sovittimen Thunderbolt-porttia myös tiedonsiirtoon Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -kaapelia käyttävän ulkoisen kovalevyn, telakan, Macin tai muun laitteen liittämiseen. Tämä sovitin tukee jopa 10 Gbps:n tiedonsiirtonopeutta Thunderbolt-laitteissa ja jopa 20 Gbps:n tiedonsiirtonopeutta Thunderbolt 2 -laitteissa.

Tämä sovitin on kaksisuuntainen, mikä tarkoittaa sitä, että sen avulla voit liittää Thunderbolt 3 -laitteita Maciin, jossa on Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -portti. Tällöin Macissa on oltava macOS Sierra tai uudempi, ja Thunderbolt 3 -porttia käyttävällä laitteella on oltava oma virtalähteensä.

Lisätietoja

• Tämä sovitin ei vastaanota virtaa Thunderbolt-portin kautta, joten Macia ei voi ladata liittämällä sovitinta ulkoiseen Thunderbolt-näyttöön tai muuhun laitteeseen, joka syöttää virtaa Thunderbolt-portin kautta.

• Muut Thunderbolt 3- ja USB-C-sovittimet