Käyttöaputuen pyytäminen Applelta

Tämä sivu sisältää tietoja siitä, miten voit pyytää Applelta käyttöaputukea ja miten voit antaa palautetta.

Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä

Apple-tukeen voi olla yhteydessä puhelimitse tai keskustelutoiminnolla. Jos tarvitset apua Applen käyttöaputoimintojen käytössä, voit pyytää puhelua heti tai voit sopia sinulle sopivan ajan, jolloin soitamme sinulle. Vastaa vain muutamaan kysymykseen, niin valitsemme sinulle parhaat vaihtoehdot. Ota yhteys Apple-tukeen ja varaa sinulle sopiva yhteydenottoaika.

Käyttöaputuen pyytäminen puhelimitse

Jos haluat ottaa yhteyttä Applen käyttöaputukeen puhelimitse englanniksi, valitse jokin seuraavista numeroista:

• Yhdysvallat: 1-877-204-3930

• Iso-Britannia.: 0800 048 0754

• Australia: (61) 1-300-365-083

Jos haluat ottaa yhteyttä Applen käyttöaputukeen puhelimitse Manner-Kiinasta, valitse seuraava numero:

• 400-619-8141 (vain mandariinikiina)

Korjausajan varaaminen

Jos haluat tehdä Genius Bar -ajanvarauksen Apple Storeen, etsiä valtuutetun huoltoliikkeen tai lähettää laitteesi Applen korjauskeskukseen, ota yhteys Apple-tukeen Joillekin tuotteille ei ole saatavilla palveluita kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Kaikista maista tai kaikilta alueilta ei ehkä voi lähettää laitteita Applen korjauskeskukseen.

Palautteen antaminen

Jos haluat antaa palautetta jonkin Apple-tuotteen käyttöaputoiminnosta, lähetä sähköpostia käyttöaputiimille osoitteeseen accessibility@apple.com.

Jos haluat antaa palautetta tietystä Apple-tuotteesta, siirry osoitteeseen https://www.apple.com/fi/feedback.

Lisätietoja

Lue lisätietoja Apple-laitteiden käyttöapuominaisuuksista.