Tilin saldon ja koko tapahtumahistorian seuraaminen Lompakko-apissa

Yhdistä tilisi Lompakko-appiin, niin voit tarkastella muun muassa pankki- ja luottokorttisaldoasi ja koko tapahtumahistoriaa.

Tilin yhdistäminen Lompakko-appiin

1. Avaa Lompakko-appi iPhonessa.

2. Napauta korttia, johon haluat muodostaa yhteyden.

3. Napauta Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja napauta sitten Kortin tiedot.

4. Yhdistä tilisi Lompakko-appiin napauttamalla Hae tilin saldo ja toiminta. Voit myös muodostaa yhteyden tiliisi napauttamalla kortin etupuolelta Aloita.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  5. Hyväksy tilisi yhdistämiseen liittyvät ehdot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita ja napauta sitten Jatka. Sinut ohjataan kortinmyöntäjän palveluun, jossa sinua pyydetään todentautumaan. Jos sinua pyydetään valitsemaan tili, valitse oikea tili, jonka haluat yhdistää. Sinun on ehkä annettava tietosi verkossa tai muun osapuolen pankkiapissa.

6. Kun tilisi on yhdistetty onnistuneesti, näet, että olet yhdistettynä.

Saatavilla vain ehdot täyttäville kortinmyöntäjille.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa kortteja, joilla tällä hetkellä voidaan käyttää tätä ominaisuutta, myöntävät seuraavat tahot: Bank of Scotland, Barclaycard, Barclays, First Direct, Halifax, HSBC, Lloyds, M&S Bank, Monzo Bank, NatWest Bank, Royal Bank of Scotland ja Starling Bank.

Yhdysvalloissa samankaltainen ominaisuus on saatavana Discover-kortin käyttäjille.

Tilin saldon tarkasteleminen

Kun olet yhdistänyt tilin, näet nykyisen tilin saldon ja tapahtumahistorian sekä ostot, joita et ole tehnyt Apple Paylla. Voit tarkastella tilisi saldoa ja tapahtumahistoriaa seuraavasti:

1. Avaa Lompakko-appi iPhonessa.

2. Napauta liitettyä korttia.

3. Näet saldon ja tapahtumahistorian automaattisesti.

Odottavat tapahtumat eivät ehkä näy Lompakko-apissa; tämä riippuu kortin myöntäjästä. Jos saldosi ei päivity, varmista, että Hae tiedot on otettu käyttöön.

Tilin toiminnan poistaminen käytöstä

1. Napauta kortin etupuolelta Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja napauta sitten Kortin tiedot.

2. Siirry liitettyyn tiliin ja napauta sitten Hallitse.

3. Napauta korttia Tilit-kohdassa. Poista Hae tiedot käytöstä ja napauta Poista tilin toiminta.

Jos et voi yhdistää tiliäsi Lompakko-appiin

1. Tarkista mahdolliset palvelun katkot tai internet-yhteyden ongelmat.

2. Varmista, että yrität liittää pankki- tai luottokortin, jonka myöntäjä täyttää ehdot.

3. Varmista, että iPhonessasi on iOS 17.1 tai uudempi.

4. Varmista, että sinulla on uusin versio korttisi myöntäjän apista.

Tilin ja Lompakko-apin yhteyden katkaiseminen

1. Valitse iPhonessa Asetukset.

2. Napauta Lompakko ja Apple Pay.

3. Siirry kohtaan Yhdistetty Lompakkoon, napauta poistettavaa kortin myöntäjää ja sitten Katkaise yhteys. Vahvista sitten, että haluat katkaista yhteyden.