Millaista sisältöä voin jakaa perheenjäsenten kanssa?

Voit jakaa Applelta ostamasi sisällöt, kuten musiikin, elokuvat, TV-ohjelmat, apit ja kirjat. Voit jakaa myös Apple-tilauksesi, muun muassa Apple Onen.

Mitä voit jakaa

• iTunes Storesta hankittu musiikki.

• Apple TV -apin Storesta hankitut elokuvat ja TV-ohjelmat.

• Apple Booksin Book Storesta hankitut kirjat.

• App Storesta ostettavat tai ladattavat apit.

• Toimintoa tukevista apeista hankitut tilaukset ja apin sisäiset ostot.

• Apple-tilaukset, mukaan lukien seuraavat:

• Apple Onen Perhe- ja Premier-sopimukset

• Apple Music -perhetilaus

• Apple Arcade

• Apple Fitness+

• Apple News+

• Apple Podcasts -tilaukset

• Apple TV+

• Apple TV -kanavat

• iCloud+

Mitä et voi jakaa

• Yksittäiset Apple Music- ja Apple One -tilaukset sekä tilaukset ja apin sisäiset ostot apeista, jotka eivät tue toimintoa.

• Opiskelijatilaukset, kuten Apple Musicin opiskelijatilaus.

• Apin sisäiset kulutustavaraostot, kuten kolikot tai jalokivet.

• Kohteet, jotka eivät enää ole saatavilla App Storesta, iTunes Storesta, Books Storesta tai Apple TV -apista.

• Kohteet, jotka sinä tai joku muu perheryhmän jäsen on kätkenyt. Lue lisätietoja kätketyistä ostoksista.

• Jotkin App Storesta hankitut apit. Ota selvää, onko appisi jaettavissa.

• Lapsen koulusta Apple School Managerilla määritetyt sisällöt.