Äänivalintojen muuttaminen Apple Fitness+:n avulla

Valitse haluamasi äänivalinnat, niin saat parhaan treenikokemuksen.

Äänen fokusoinnin käyttäminen

Äänen fokusoinnillaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä voit valita, mihin haluat keskittyä treenin aikana. Jos valitset Ohjaaja-valinnan, äänenvoimakkuus asettaa ohjaajan äänen etusijalle. Jos valitset Musiikki-valinnan, ääni keskittyy soittolistaan.

Äänen fokusointia ei tällä hetkellä tueta Meditointi-, Aika kävellä- tai Aika juosta -treenien kanssa.

Äänen fokusoinnin valitseminen iPhonessa tai iPadissa

1. Avaa Kuntoilu-appi iPhonessa ja napauta Fitness+-välilehteä. Avaa iPadissa Kuntoilu-appi.

2. Valitse treeni ja napauta sitten Let's Go.

3. Napauta Lisää-painikettaNo alt supplied for Image.

4. Napauta Äänen fokusointiKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja vaihda sitten fokusointia valitsemalla Ohjaaja tai Musiikki.

Äänen fokusoinnin valitseminen Apple TV:ssä

1. Avaa Kuntoilu-appi ja valitse sitten, kuka on treenaamassa.

2. Valitse treeni ja sitten Toista-painike.

3. Valitse Äänivalinnat-painike Äänivalinnat-painikeKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

4. Valitse Äänen fokusointi ja muuta sitten fokusointia valitsemalla Ohjaaja tai Musiikki.

Äänivihjeiden käyttäminen

ÄänivihjeetKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä-toiminto tarjoaa ääneen sanottuja kuvauksia näytöllä näkyvistä tapahtumista treenin aikana Fitness+:ssa. Jos otat äänivihjeet käyttöön, ne voivat auttaa selkeyttämään liikettä ja antaa ajoitusvihjeitä treenin aikana.

Äänivihjeitä ei tällä hetkellä tueta Meditointi-, Aika kävellä- tai Aika juosta -treenien kanssa.

Äänivihjeiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä iPhonessa tai iPadissa

1. Avaa Kuntoilu-appi iPhonessa ja napauta Fitness+-välilehteä. Avaa iPadissa Kuntoilu-appi.

2. Valitse treeni ja napauta sitten Let's Go.

3. Napauta Lisää-painikettaNo alt supplied for Image.

4. Napauta ÄänivihjeetKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, niin voit ottaa ne käyttöön tai poista ne käytöstä. Voit myös säätää ääneen sanottujen kuvausten nopeutta.

Äänivihjeiden laittaminen päälle tai pois päältä Apple TV:ssä

1. Avaa Kuntoilu-appi ja valitse sitten, kuka on treenaamassa.

2. Valitse treeni ja sitten Toista-painike.

3. Valitse Äänivalinnat-painikeKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

4. Ota äänivihjeet käyttöön valitsemalla nopeus. Poista äänivihjeet käytöstä valitsemalla Pois.