Apple Configurator for Macin uudet ominaisuudet

Lue lisätietoja Apple Configurator for Macin uusimmista päivityksistä.

Jos haluat hankkia Apple Configurator for Macin uusimman version, tarkista App Storen Päivitykset-välilehti. Lue lisätietoja Apple Configurator 2.17:n käyttövaatimuksista.

Apple Configurator 2.17:n uudet ominaisuudet

• Lisätty uusien laitteiden tuki

• Oikotietoiminnot: Etsi/Suodata, Tyhjennä, Palauta, Päivitä, Valmistele, Nimeä uudelleen, Asenna profiili, Provide Supervision Identity (Anna valvontaidentiteetti)

• Oikoteiden suorittaminen, kun laitteet on liitetty ja irrotettu

• iOS 17:ään lisättyjen uusien Käyttöönottoapuri-paneelien ohittaminen

• eSIMien poistamisen salliminen, kun laite tyhjennetään

• App Store ‑appien lisääminen laitteisiin ei enää epäonnistu, jos käytössä on macOS 14.1 tai sitä uudempi

• Virheenkorjauksia ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia

Apple Configurator 2.16:n uudet ominaisuudet

• Lisätty uusien laitteistojen tuki

• Virheenkorjauksia ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia

Apple Configurator 2.15.1:n uudet ominaisuudet

• Lisätty uusien laitteistojen tuki

• Virheenkorjauksia ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia

Apple Configurator 2.15:n uudet ominaisuudet

• App Store ‑paneelin ohittamisen salliminen käyttöönottoapurissa

• Tuki Applen sirulla varustettujen Mac-tietokoneiden palauttamiselle macOS Montereyhin

• Virheenkorjauksia ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia

Apple Configurator 2.14:n uudet ominaisuudet

• Uusia palauttamiseen ja lukituksen avaamiseen Apple Watchilla liittyviä rajoituksia laiteparia muodostamattomalle ulkoiselle käynnistysohjelmalle

Apple Configurator 2.13.3:n uudet ominaisuudet

• macOS Big Surin tuki

• Lisätty macOS:n palautuksen tuki Applen sirulla varustettuihin Mac-tietokoneisiin

• Verkkoklippi: Ohita vaatimustiedoston alue -toiminnon ja kohteen appinipun tunnisteen määrittäminen

• Virheenkorjauksia ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia

Apple Configurator 2.13.1:n uudet ominaisuudet

• Useita sijainteja VPP-määrityksille

• Rajoitukset: salli appiklipit

• Ilmoitukset: salli ilmoitusten esikatselut lukitulla näytöllä

• Exchange ActiveSync: ohita aiempi salasana

• WiFi: poista MAC-osoitteen satunnaistaminen käytöstä

• Tumma tila

Apple Configurator 2.12.1:n uudet ominaisuudet

Tämä päivitys lisää tuen laiteohjelmiston palauttamiselle Mac Prossa (2019).

iOS:

• VPN: palveluntarjoajan määritetty vaatimus mukautetulle SSL-yhteystyypille

• VPN: verkkoasetusten määrittäminen Cisco-, Juniper-, Pulse-, F5-, SonicWall-, Aruba-, CheckPoint- ja mukautetuille SSL-yhteystyypeille

• Kaiken liikenteen lähettäminen VPN:n kautta

• Paikallisten verkkojen poissulkeminen

Apple Configurator 2.11.1:n uudet ominaisuudet

Tämä päivitys korjaa ongelman, joka ilmeni tallennettuja organisaatioita, tunnisteita ja Blueprints-toimintoja käytettäessä.

Apple Configurator 2.11:n uudet ominaisuudet

Lisätty uusien laitteistojen tuki.

Apple Configurator 2.10:n uudet ominaisuudet

iOS

• Wi-Fi: WPA3 Personal -suojaustyypin määritys

• VPN IKEv2: Wi-Fi-apuria tukevan palautustoiminnon käyttöönoton määritys

• Exchange ActiveSync: Mailin, kalenterin, yhteystietojen ja muistutusten käyttöönotto erikseen hallituille tileille

• Uusien, vain valvottujen rajoitusten määritys: Etsi laitteeni- ja Etsi ystäväni -toimintojen salliminen, Wi-Fi-verkon käyttöönoton ja käytöstä poistamisen salliminen, ulkoisen aseman käytön salliminen Tiedostot-apissa

• Apin kertakirjautumisen tietosisällön määritys

• Tumma tila- ja Tervetuloa-ruutujen ohittaminen Käyttöönottoapurissa

• Jatkuvan polun näppäimistön salliminen

tvOS

• Wi-Fi: WPA3 Personal -suojaustyypin määritys

• Laitteen nukkumistoiminnon salliminen

Apple Configurator 2.9:n uudet ominaisuudet

• Yhteyden muodostaneiden kahden SIMin laitteiden puhelinnumero, ICCID-tunnus ja IMEI-tiedot voidaan tarkistaa nyt laitteen tietoruudusta ja cfgutil-komennolla

• Uusien ominaisuuksien esittelyn ohittaminen Käyttöönottoapurissa Automator-toiminnolla

• Uusien rajoitusten määritys: oman hotspotin muokkaus (vain valvotut)

• Varmenteen läpinäkyvyyden tietosisällön määritys

Apple Configurator 2.8.2:n uudet ominaisuudet

Lisätty uusien laitteistojen tuki.

Apple Configurator 2.8.1:n uudet ominaisuudet

iOS

Uudet rajoitusten tietosisältöasetukset

• Läheisyyteen perustuvien salasanajakopyyntöjen salliminen (vain valvotut laitteet)

• Salasanojen jakamisen salliminen (vain valvotut laitteet)

• Salasanojen automaattisen täytön salliminen (vain valvotut laitteet)

• Automaattisen päivämäärän ja ajan pakottaminen (vain valvotut laitteet)

• USB-lisävarusteiden salliminen laitteen ollessa lukittuna (vain valvotut laitteet)

• Hallinnoimattomille tileille kirjoittamisen salliminen hallinnoiduille yhteystietotileille

• Hallinnoitujen tilien tietojen lukemisen salliminen hallinnoimattomille yhteystietotileille

• eSIM-asetusten muokkaamisen salliminen (vain valvotut laitteet)

Uudet Mail- ja Exchange-tietosisältöasetukset

• S/MIME-allekirjoituksen käyttöönoton tai käytöstä poistamisen salliminen käyttäjälle

• S/MIME-allekirjoitusvarmenteen valinnan muokkaamisen salliminen käyttäjälle

• S/MIME-salauksen käyttöönoton tai käytöstä poistamisen salliminen käyttäjälle

• S/MIME-salausvarmenteen valinnan muokkaamisen salliminen käyttäjälle

Uudet Exchange-tietosisältöasetukset

• OAuthin käyttäminen todennukseen

Uudet ilmoitusten tietosisältöasetukset

• Ryhmiteltyjen ilmoitusten salliminen

• Kriittisten hälytysten lähettämisen salliminen apille

• Näyttäminen CarPlayssa

Uudet asetukset Käyttöönottoapuri-ruudussa olevaa laitteen rekisteröinnin ohitusta varten

• iMessage ja FaceTime, Ruutuaika ja laitteen ajan tasalla pitäminen

• Ohjelmistopäivitysten asentamisen salliminen muille kuin ylläpitäjäkäyttäjille

• Mobiililiittymän lisääminen

tvOS

Uudet rajoitusten tietosisältöasetukset

• Läheisyyteen perustuvien salasanajakopyyntöjen salliminen (vain valvotut laitteet)

Apple Configurator 2.7.1:n uudet ominaisuudet

• Kun Configurator on valmistellut valvotut laitteet hallinnoitaviksi, USB-lisävarusteyhteydet sallitaan nyt automaattisesti, kun laite on lukittuna

• Uuden vain valvottu -rajoituksen määritys iOS 11.4.1:lle: USB-lisävarusteiden salliminen laitteen ollessa lukittuna

Apple Configurator 2.7:n uudet ominaisuudet

• Käyttöönottoapuri-ruutujen ohittaminen iOS 11.3:ssa ja tvOS 11.3:ssa

• Uusien profiilitietosisältöjen ja -rajoitusten määritys iOS 11.3:ssa, mukaan lukien Face ID -todennus ennen automaattista täyttöä, hallinnoitujen ohjelmistopäivitysten määritys, CellularServices-palvelun poikkeus ja opettajan luvan edellyttäminen ennen opettajan luomasta luokasta poistumista

• Uusien profiilitietosisältöjen ja -rajoitusten määritys tvOS 11.3:ssa, mukaan lukien sallittujen iOS-laitteiden etäyhteyksien rajoittaminen

Apple Configurator 2.6.1:n uudet ominaisuudet

• Erinäisiä virheenkorjauksia ja parannuksia, mukaan lukien (3. sukupolven) Apple TV -kokoonpanoprofiilien asennusmahdollisuuden palautus

Apple Configurator 2.5:n uudet ominaisuudet

• Laitteiden ehdollinen lisääminen laiterekisteröintiohjelmaan (DEP)

• Napauttamalla tehtävän asennuksen ja näppäimistön valitsemiseen käytettävien ruutujen ohittaminen iOS:n Käyttöönottoapurissa

• TV-palveluntarjoajan palveluun kirjautumiseen käytettävän ruudun ohittaminen tvOS:n Käyttöönottoapurissa

• Uusia iOS:n profiilitietosisältöjä ja -rajoituksia, mukaan lukien VPN:n luonnin rajoittaminen, AirPrint-suojaus, DNS-välipalvelin ja luokan käyttäytymisen hallinta valvotuissa opiskelijalaitteissa Oppitunti-apissa

• Uusi tvOS-tietosisältö saapuvan tietoliikenteen AirPlay-suojauksessa

• tvOS 11:tä käyttävien tvOS-laitteiden määrittämisen tuki paikallisen verkon aliverkossa