FaceTime-puheluun liittyminen Android- tai Windows-laitteella

Onko sinulla Android- tai Windows-laite? iOS 15:n, macOS Montereyn ja uudempien FaceTime-linkkien avulla kuka tahansa voi liittyä FaceTime-puheluun verkkoselaimella.

Mitä tarvitset

• Android- tai Windows-laite

• Hyvä Wi-Fi- tai mobiilidatayhteys

• Uusin Google Chrome- tai Microsoft Edge -versio

FaceTime-puheluun liittyminen verkossa

1. Jos saat linkin FaceTime-puheluun, avaa linkki.

2. Syötä nimesi ja valitse Jatka. Sinun on ehkä annettava FaceTimelle lupa käyttää mikrofoniasi ja kameraasi.

3. Valitse Liity. Odota, että puhelun aloittaja päästää sinut sisään.

4. Valitse Poistu, jos haluat poistua puhelusta.

Mitä voit tehdä FaceTime-puhelussa verkossa

Kun olet FaceTime-puhelussa verkossa, voit tehdä monia samoja asioita kuin FaceTime-apissakin.

SharePlay ja näytönjako eivät ole käytettävissä FaceTimessa verkossa.

Mykistä mikrofoni tai poista sen mykistys

Mykistä mikrofoni tai laita se uudelleen päälle Mikrofoni-painikkeellaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

Laita kamera päälle tai pois päältä

Laita kamera päälle tai pois päältä Kamera-painikkeellaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

Käytä koko näytön tilaa

Jos näet Koko näyttö ‑painikkeen Koko näyttö ‑painike, sen avulla voit laajentaa FaceTime-puhelun koko näyttöön.

Vaihda kameran näkymää

Jos näet Käännä kameraa ‑painikkeenKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, sen avulla voit vaihtaa etu- tai takakameraan.

Näytä osallistujat ruudukossa

Voit nähdä FaceTime-ryhmäpuhelun osallistujat ruudukkoon aseteltuina kuvina. Puhujan kuva korostetaan automaattisesti, jolloin äänessä oleva henkilö on aina helppo tunnistaa.

1. Valitse osallistujalista ja Asetukset-valikkopainikeKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

2. Valitse Ruudukko-painikeKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Jos haluat poistaa ruudukon käytöstä, valitse painike uudelleen.

Lisätietoja

Kuka tahansa voi luoda linkin FaceTime-puheluun iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, jossa on iOS 15 tai uudempi, tai Macilla, jossa on macOS Monterey tai uudempi.

FaceTime-linkkejä ei tueta Manner-Kiinassa.

Linkin luomista FaceTime-puheluun ei tueta iPhone-malleissa, jotka on ostettu Manner-Kiinasta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.