Sateen äänien tai muiden ympäristön äänien toistaminen taustaääninä

Toista ympäristön äänimaisemia taustalla iPhonella, iPadilla tai Macilla. Kuuntele esimerkiksi valtamerta, sadetta tai kirkasta kohinaa.

An iPhone showing the Background Sounds menu. The Background Sounds button is at the bottom of the screen in the center.

iPhone tai iPad

Edellyttää iOS 15:tä, iPadOS 15:tä tai niitä uudempia

1. Avaa Ohjauskeskus ja napauta sitten Kuulo-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Jos et näe sitä, lisää Kuulo-painike Ohjauskeskukseen.

2. Aloita tai lopeta taustaäänien toistaminen napauttamalla taustaäänen vaihtopainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

3. Napauta nykyisen äänen nimeä, niin voit tarkastella muita ääniä, ja kuuntele sitten esittely napauttamalla haluamaasi äänen nimeä. Kun olet valinnut äänen, palaa takaisin napauttamalla Taustaäänet.

4. Palaa Ohjauskeskukseen napauttamalla taustaa.

Jos haluat lopettaa toiston, kun laitteesi on lukittu, tai laskea äänenvoimakkuutta, kun muuta mediaa toistetaan, napauta Taustaäänten asetukset ja valitse sitten vaihtoehto.

Jos käytät kuulokkeiden mukautusta, nykyisiä asetuksiasi käytetään automaattisesti taustaääniin.

Mac

Edellyttää macOS Venturaa tai uudempaa

Lue, miten voit toistaa taustaääniä Macissa