Musiikin sekoittaminen iPhonessa

Voit pyytää Siriä ottamaan sekoituksen käyttöön tai poistamaan sen käytöstä. Voit myös ottaa sekoituksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä manuaalisesti Apple Music -apissa.

Sirin pyytäminen sekoittamaan musiikkia

Voit helposti ottaa sekoituksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä pyytämällä Siriä. Sano jotakin tähän tapaan:

• ”Hei Siri, toista tämä albumi sattumanvaraisessa järjestyksessä.”

• ”Hei Siri, toista matkani soittolista sattumanvaraisessa järjestyksessä.”

• ”Hei Siri, sekoita kaikki kappaleeni.”

• ”Hei Siri, laita sekoitus pois päältä.”

Opi uusia tapoja, joilla voit käyttää Siriä musiikin toistoon ja hallintaan.

Albumin tai soittolistan sekoitus

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Avaa albumi tai soittolista.

3. Napauta albumin tai soittolistan ylälaidassa olevaa Sekoita-painiketta.

iPhone, jossa näkyy Sekoita-painike albumin ylälaidassa Apple Music -apissa

Sekoitusta ei voi poistaa käytöstä täällä. Opi poistamaan sekoitus käytöstä.

Kaikkien kirjastossa olevien kappaleiden tai albumeiden sekoittaminen

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Napauta näytön alalaidassa Kirjasto.

3. Napauta Kappaleet tai Albumit.

4. Napauta Kappaleet- tai Albumit -välilehden yläosassa olevaa Sekoita-painiketta.

iPhone, jossa näkyy Sekoita-painike Apple Music -apin Kirjasto-välilehden Albumit-kohdan yläosassa

Sekoitusta ei voi poistaa käytöstä täällä. Opi poistamaan sekoitus käytöstä.

Sekoituksen poistaminen käytöstä

1. Napauta toistettavaa kappaletta näytön alalaidassa.

2. Seuraavaksi-painike, jossa näkyy, että sekoitus on otettu käyttöön

iPhone, jossa näkyy Seuraavaksi-painike Apple Music -apissa
  3. Sekoitus päällä -painike

iPhone, jossa näkyy Sekoita-painike Apple Music -apin Seuraavaksi-kohdan yläosassa

Kun Sekoita-painike ei ole korostettuna, sekoitus on poistettu käytöstä.

Jos et näe Sekoita-painiketta

Opi sekoittamaan musiikkia useammalla laitteella

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.